progamer Mesaj tarihi: Ocak 25, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2020 soundtrack çıkmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ocak 25, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2020 mmh naysü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 26, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2020 durduk yere aklıma yine triss geldi. ne kadar kötü oyuncu seçimi ve vasıflaştırma ya. cidden aklıma şuan en çok o takıldı. her şey gayet iyiyken oradan öyle es vermeleri. tam da netflix malzemesi halbuki triss vs. yen olayı sadf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ocak 26, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2020 nerden nasıl es vermeleri ve vasıflaştırma nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 28, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2020 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Ocak 28, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2020 Yeni sezonda "Graham McTavish", "Sigismund Dijkstra"yı canlandıracakmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ocak 28, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2020 adam durduk yere karakteri sevdirecek ya olmadı ki şimdi. kendisi preacher'daki saint of killers bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 28, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2020 Yakışır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Ocak 28, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2020 hobitte de oynadı abimiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ocak 28, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2020 ensesi kalın olanın oyunculuğu iyi olur derler, oynasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ocak 28, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2020 hobitte oynamasaymış keşke. (hatta keşke kimse oynamasaymış) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 30, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2020 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Şubat 1, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2020 Taze bitirdim. Evet köyüme internet yeni geldi. Yorumları okudum ama çoğunuza katılamayacağım. Ya Triss tamam alakasız olmuş. Ama anlayabiliyorum. Yani Triss kızıl ve çilli diyip geçmeyin. Çok karakteristik bir yüz hattı var. Hani bulamamışlardır "Eah zaten screentime'ı da az. Başka bir hatun koyalım" demiş olabilirler. Eyvallah. Ucuza kapatmışlardır. Ama... Abii Yen. İnanılmaz çirkin lan kadın. Ağzı burnu yamuk. Lan yok mu yani kalmadı mı? 10 milyar insanda bula bula bunu mu buldunuz? Sakalları kessem azıcık da pudrayla bu kadından daha fazla Yen olabilirim. O kadar çirkin. Yamuk lan yamuk bayaaa yamuk. Kadının çenesi yamuk! Geralt ve Siri mikemmel olmuş. Çok takdir ettim. Sizin 15 sayfa yazdıklarınızı tekrarlamıcam. Henry cavill çoook harika oynamış. Yen bizim evin yanında akşamları işe çıksa yeminle aç kalır. Bizim beyablalar ondan daha güzel. Net. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Şubat 1, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2020 Triss bence daha felaket. Yen neyse az çok bir şey benziyor da, Triss'in karakteri de uymuyor ki, Triss böyle tam şirine yatan ama şeytan olan minnoş kızıl bir mage, bu kadar alakasız bir cast olur. Yenn de öyle ama ben Triss seçimine daha fazla gıcığım hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 1, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2020 20 saat önce, Aceace dedi ki: Ama... Abii Yen. İnanılmaz çirkin lan kadın. Ağzı burnu yamuk. Lan yok mu yani kalmadı mı? 10 milyar insanda bula bula bunu mu buldunuz? Sakalları kessem azıcık da pudrayla bu kadından daha fazla Yen olabilirim. O kadar çirkin. Yamuk lan yamuk bayaaa yamuk. Kadının çenesi yamuk! Yen bizim evin yanında akşamları işe çıksa yeminle aç kalır. Bizim beyablalar ondan daha güzel. Net. abi niye bu kadar sinirlisin sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Şubat 1, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2020 çünkü kutsalımız sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Şubat 2, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2020 Bence Yennefer gayet güzel, siz ırkçı olduğunuzdan öyle geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 2, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2020 (düzenlendi) çorba memesindeki abi gibi olmuş, cast e kocaman yennefer yazmışın bi izliyosun hintli. yenneferin yoksa niye yazıyosun orrr Şubat 2, 2020 Silphatos tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Şubat 2, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2020 18 saat önce, goldbären dedi ki: abi niye bu kadar sinirlisin sdfs yanlis soru abi niye bu kadar cirkefsin diyecektin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Şubat 2, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2020 aksamlari ise cikmak ne abi sacma sapan yorumlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Şubat 2, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2020 Valla "akşamları işe çıkmak" terimini ben kullanmıyordum. Ama oturduğum yer itibariyle çok fazla seks işçisi ile karşılaşıyorum. Bakkalda çakkalda, kendi aralarında konuşurken "işe çıktıklarını" birinci ağızdan duyunca peki dedim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Şubat 2, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2020 Ace'den şok açıklama "Adamın gol diyor" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 2, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2020 diversity gereksiz sjo hem triss hem yen oynasaydi bi problem olmazdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 3, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2020 Plot twist: Ace seks işçisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 3, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2020 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar