masa Mesaj tarihi: Ocak 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2018 Boyle tirt bir doktora bolumu var mi? Uzaktan egitim olur, ozel uni olur basvuru sartlari cok zorlamaz. Parayi veren herkesi kabul eden bi doktora bolumu ariyorum. 1-2 yil daha idare etse yeter beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2018 askerlikten kaçmak için doktora yapmak hiç doğal değil bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2018 askere gitmektense profesör olucak işte. eğitime katkı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Ocak 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2018 yüksek lisansın tezli mi? tezsizse ne zaman başlamıştın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Ocak 17, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2018 Tezli. Bitirdim geçen sene. Bitirdikten sonra 1 yıl tecil hakkım vardı, onu kullandım. 1-2 aya çağıracaklar. Aynı zamanda geçen yıl askerlik muayenesinde aile hekimi aşırı zayıflık raporu verdi, ısparta asker hastanesine sevk edildim oradaki doktor elverişli raporu verdi. Şuan tekrar muayeneye çağırsalar birkaç kilo verip çürük raporu alabilirim. Ama tekrar muayeneye çağırmayacaklarmış. Ben şubeye gidip 45 kgnin altına düştüğümü söylesem tekrar muayeneye gönderirler mi? Bilen biri yardımcı olsun, gözünüzü seveyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ocak 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2018 45kg altına niye düşüyon olm git tedavi ol hipotroid vardır belki. 5 ay askerlik için o kadar okuyup kilo vermeye değmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Ocak 17, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2018 Hayır çok sağlıklıyım, birşeyim yok. Şuan işi gücü bırakıp bir yere gidemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2018 askerlikten kaçmak için profesör olanlar umarım aramızdan biri nobel alırda dünyada adımız geçer >bu ödülü tüm asker kacakları için alıyorum, bedelli çıkıcakmış 2023 yılında cıkıcakmış arkadaslar biraz önce kuliste haberini aldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ocak 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2018 masa yine sasirtmadi. bedelli falan olmuyorsa git yap abi askerligini, kacis yok iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Ocak 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2018 adam demek ki gitmek istemiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ocak 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2018 45 kilonun nesi sağlıklı olm şiddetli rüzgarda yolda yürüyemezsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2018 masa said: Ben şubeye gidip 45 kgnin altına düştüğümü söylesem tekrar muayeneye gönderirler mi? Bilen biri yardımcı olsun, gözünüzü seveyim. Eğer böyle 45 altı çürük alıyor diye garanti varsa ve 45 altındaysan git şubeye başvur askerlik işlemleri için. Şubede bir sorunun var mı diye soruyorlar, kilom askerliğe elverişli değil dersin sevk eder seni askeri hastaneye. Orada kontroller yapılır, heyet günü raporun heyetin önüne gider çürüğü verirler geçersin. Ama kilodan çürükte tekrar kontrol gibi bir şey var mı x süre sonra diye bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ocak 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2018 adam 45 kg nin altında değil, tanıdık doktor vermiş elverişsiz diye işte sonra askeri hastanede ölçülünce üstünde çıkınca elverişli kağıdı gelmiş işte. ülke böyle boktanken gitmek istemiyor, işim var şimdi bırakırsam sonra toparlayamam diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2018 ne kadar saf ve temiz bir çocuğum ya, direkt aile hekiminin verdiği raporu doğru kabul etmişim :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phoenixlin Mesaj tarihi: Ocak 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2018 Tırt doktora yok. Askerlikten kaçmak için yapacaksan, gerçekten doktora yapacakmış gibi başvuru yapıcan, mülakatlara giricen. Nabul edildikten sonra yeterlilik sınavına kadar +2 sene kazanıyosun bedelli için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2018 +30 -20 kg askeri kanuna göre 45 kilo diye bi şart yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2018 boy/kilo endeksine göre dimi dediğin şey ? abi onun yönetmeliği mi kanunu mu ne var direkt ya araştırınca çıkıyor. ben kulak için giderken okumuştum. şubeye gideceksen kesin emin olup öyle git, kapıdan çıkarken postalları tutuşturmasınlar eline sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2018 masa tam komando olacak olculere sahip.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2018 Jokey de olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2018 45 kilo nedir ya 10 yaşındayken falan 45kiloydum heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ocak 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2018 Millet de ne merakli askere gondermeye, askerlik koyluler ve fakirler icin arkadaslar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2018 yanlış osmanlı devamı boktan ortadoğu ülkesinde royalty değilsen herkes asker/potansiyel asker. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Ocak 18, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2018 Dragonfire said: adam 45 kg nin altında değil, tanıdık doktor vermiş elverişsiz diye işte sonra askeri hastanede ölçülünce üstünde çıkınca elverişli kağıdı gelmiş işte. ülke böyle boktanken gitmek istemiyor, işim var şimdi bırakırsam sonra toparlayamam diyor. Doktor tanıdık değil ilk defa gördüğüm aile hekimiydi. Asker hastanesine sevk etti, asker hastanesindeki doktor kasıtlı olarak kilomu fazla yazdı, boyumu kısalttı öyle verdi elverişli raporu. Yoksa normal şartlarda gidemiyordum. Nasıl olsa 1 yıl daha tecilim var diye o an üstüne düşmedim. Ama şuan öğrendim ki tekrar muayeneye çağırmayacaklarmış. Yarın gidicem şubeye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Ocak 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2018 Öyle bug mu olur lan. Tecil için bile giderken muayene oluyorsun öyle tecil ediyorlar. Tecil dediğin şey 2 yıl. Ee belki sen o 2 yılda ciddi bir hastalık geçirdin ya da x kilo aldın ve obez oldun? Şubeye gidip ben sevk istiyorum hastaneye tekrar dersen verirler muayeneni bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Ocak 18, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2018 Bugun tekrar aile hekimine gidip aşırı zayıflık raporu alıcam, o raporla gidicem şubeye, hastaneye sevk isteyeceğim. Peki askeri hastaneler kapandı artık, nasıl olacak bilgisi olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar