Bone Mesaj tarihi: Ocak 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2018 eskiden "sınırsız pizza kampanyalarında saatte kaç pizza yiyebilirsiniz" şeklinde başlıklar açılırdı şimdi "ek mesaiye kaldığınızda saatte kaç rapor bitirebilirsiniz" şeklinde başlıklar açılıyor. çok bozuldu çoook... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ocak 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2018 Bu da bu senenin konusu olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Ocak 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2018 Alakam yok yapmam ben öyle şeyler :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Ocak 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2018 hakkaten ne zamandır bi hype bile olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ocak 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2018 Ben gittim bu sene ondandır, geri gelirsem toparlar bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Ocak 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2018 ___---***YA SEV YA TERKET***---___ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ocak 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2018 benim bile götümdeki kıllar kadayıfa döndüyse eğer sizinkiler kuru bakliyat reyonunda satılıyodur artık. normal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2018 toparlamis aslinda. sequolu falan donem sicikti. simdi iyi. zevkli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ocak 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2018 Hayata bakışımız değişti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2018 Dasaa banliyken iyidi. Kalite dusti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ocak 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2018 Selam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 12, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2018 calvaria said: hakkaten ne zamandır bi hype bile olmadı. hype şart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2018 yaş 14 olucna hayattaki en cool şeyi pizza sanmak normal büyüdük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2018 hani bi tinderde saga cektim soyle yatirdim hypi bekliyorduk..ne oldu o.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ocak 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2018 başka çok şey var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ocak 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2018 Fin said: yaş 14 olucna hayattaki en cool şeyi pizza sanmak normal büyüdük. hala ilk uce oynar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ocak 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2018 https://www.twitch.tv/pokerstars kozmik şaka gibi poker yorumcuları ayni muhabbeti yaparken bu postu okudum. we are all grown ups now muhabbeti :P Koray Aldemir'de yardırıyor masa ve turnuva lideri şimdilik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ocak 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2018 Perfect song mate Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ocak 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2018 Eskiden mesaj atmadan once herkes en iyi kiyafetlerini giyerdi; ceket, kravat, mutlaka on cepte bir mendil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ocak 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2018 Kari kiz konulari acilmiyor artik !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2018 herkes evlendi cunku :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ocak 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2018 calvaria said: hakkaten ne zamandır bi hype bile olmadı. hype tanrısı bingildak reyiz bizi terk etti, o yüzden olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2018 senko said: herkes evlendi cunku :) Abi gel su cok güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2018 önce master bitsin sonra doktora bitsin sonra bakarız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Ocak 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2018 sıkıldık yada birbirimizi kanıksadık,vurdum duymaz olduk birazda.eski elemanlar.kesin herkesin uyuz olduğu biri vardı ama renk katıyordu bence.noyan vardı enerji yüklü snowball elemanı.zengin bir keko vardı millete guest veren.güzel atışmalar vardı.arada evden aldırırım ananlı konuşmalarda olurdu.epik konular (en çok eğlendiğim yavercik,şu terlikli eleman,komşusunu yatağa atttımı vs) ateşli siyasi konuşmalar olurdu tabiki rahmetli ışığı bol olsun çetintaş abi.birsürü liboşumuz vardı hala sevmem hiçbirini,çipetpet vardı işide falan mı katıldı bilinmez güzel günlerdi bence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar