Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

15K Sistem Tavsiyesi

razzRaziel

Öne çıkan mesajlar

Asus rog strix 1080ti oc
Asus z370-f gaming
Gskill tridentz 16 gb ddr4 3200mhz
Intel i7 8700k
Nzxt kraken x62
Nzxt s340/h440/ yada phanteks enthoo evolv atx
Corsair rm750x yada corsair tx750m psu
Samsung evo 850 ssd

Amd istersen
Anakart asus x370f-gaming
Islemci ryzen 7 1800x

Asus srtixlerle beraber assassins creed origins de gelmesi lazim belese istemeyi unutma

Rgb olaylarini sevmiyorsan kraken yerine corsair h110i de olabilir. Ama Trident Z, kraken, nzxt hue+, nzxt aer rgb fanlar vs eklenince baya senleniyor ortam sdfsd
Sosyal ağlarda paylaş

ışıklı mışıklı istiyorsa iyi işte kraken ya, çok da kötü değildi soğutması öyle

fractal meshify falan nerden alcak abi? bence de çok güzel kasa ama bi nanokatalog var işte onu da sevmiyorum ben pek. hayatta işim olmaz

h440 ve s340 sadece güzel görünüyor diye önerdim işin aslı

yani rm bulamazsa alınabilir tx ama ilk tercih değil tabi. ben kaç sene önce aldığım seasonic m12 620w kullanıyorum hala mesela. o tarz bişey de olabilir belki
Sosyal ağlarda paylaş

razzRaziel said:

Feamer said:

o samsung monitörlerin saçma sapan bir hatası çıkıyor, konusunu açmıştım hatta ama oraya yazmaya üşendim

alala neymiş ya, bizim ofiste var biraz baktım da baya güzel gösteriyor ya beğendim renkler falan oldukça hoş. bi de tutacak aksanı falan çok kullanışlı tam triple setup için uygun. ne hatası varmış?

1080p olması ve tam ips olmaması dışında bi rahatsızlık görmedim ben

yukarıda yazdıkların tamamen geçerli ama bende ve bir çok kişide, ilk açılışta bir-iki dk sürecek ve sonra kaybolacak şekilde, ekran altında çizgiler çıkıyor,

paylaşımlar vardı ama bulamadım şimdi

ha zamanla tam ekrana yayılacak ve süre uzayacak şekilde olmazsa pek sorun değil ama niye olsun ki, zaten saçma bir sorun, tam samsunga yaraşır bir iş :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...