Remus Mesaj tarihi: Aralık 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2017 Birde en son teknoloji parcalarda genelde abdik gubidik bir suru sorun olabiliyor. 15k verip ustune ugrasabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Aralık 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2017 Sıfırdan 7700k alan yok abi artık, 8600k alırsın onun yerine Z370'in en azından bir nesil işlemci daha destekleme şansı var dsfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Aralık 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2017 Esh said: Monitor dahilmis ya o zaman normal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Aralık 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2017 Sırf kasa 15k gereksiz gaming PC için, monitör dahil bile olsa. Arta kalan parayla wireless mouse, wireless mech kb, joystick, direksiyon, pedal, koltuk falan alırsın. Fun over 8000 olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Aralık 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2017 4k da vive'a versin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2017 Iyi yatırım 2 sene sonra pazar alanında 25k'ya satarsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2017 15k'ya sistem niye tavsiye alınıyor onu anlamadım ben, hepsini en üst seviye alıyorsun işte. Sistem tavsiyesi genelde fiyat/performans oranını iyi tutturmak için alınır, top tier alabiliyorsan neyin tavsiyesi ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2017 Ben de Mart'ta 7k'ya desktop topladım diye triplere girmiştim halbusle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2017 Asus rog strix 1080ti oc Asus z370-f gaming Gskill tridentz 16 gb ddr4 3200mhz Intel i7 8700k Nzxt kraken x62 Nzxt s340/h440/ yada phanteks enthoo evolv atx Corsair rm750x yada corsair tx750m psu Samsung evo 850 ssd Amd istersen Anakart asus x370f-gaming Islemci ryzen 7 1800x Asus srtixlerle beraber assassins creed origins de gelmesi lazim belese istemeyi unutma Rgb olaylarini sevmiyorsan kraken yerine corsair h110i de olabilir. Ama Trident Z, kraken, nzxt hue+, nzxt aer rgb fanlar vs eklenince baya senleniyor ortam sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Aralık 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2017 X62 direk kötü H440 hava almıyo adam gibi, o da kötü S340 dar TX PSU da sub-par RMx serisi ve geri kalan anlamlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Aralık 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2017 o parayla şöyle bişey yapılır http://st3.myideasoft.com/idea/ay/59/myassets/products/075/155075.jpg?revision=1505976615 intele harcanan gereksiz parayı harcamaz ve sata 500gb sata ssd takarsan tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2017 ışıklı mışıklı istiyorsa iyi işte kraken ya, çok da kötü değildi soğutması öyle fractal meshify falan nerden alcak abi? bence de çok güzel kasa ama bi nanokatalog var işte onu da sevmiyorum ben pek. hayatta işim olmaz h440 ve s340 sadece güzel görünüyor diye önerdim işin aslı yani rm bulamazsa alınabilir tx ama ilk tercih değil tabi. ben kaç sene önce aldığım seasonic m12 620w kullanıyorum hala mesela. o tarz bişey de olabilir belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Aralık 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2017 PSU' da piyasadaki en uygun seçimler Evga G2, Corsair RMx, Seasonic Prime ve Focus Plus Gold serileri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2017 focus plus, evga g2 falan nerden buluyoruz abi onu da deyiver bi amazon hariç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2017 ya işin aslı ben geri kafalıyım bu pc işlerinde baya. illa gidip pat pat vurucam karpuz seçer gibi o psuya falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Aralık 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2017 Bulmuyorsun, Amazon'dan alıyorsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2017 yok işte abi bana gelmez o parayı uzatıcam çokomeli alıcam ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2017 sakız adası o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Aralık 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2017 bence o parayı dolara cevir. nvidia yeni ekran kartlarini bekle. Yeni PCI platformu sene icinde cikacak diyorlar. 10 sene once bende pci-2'yi beklemeden pc topladim agp dandik sistemle kalmistim. Nisan-Mayisa kadar sabret bence. CES 2018'de buyuk aciklama yapicakmis nvidia cunku. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Aralık 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2017 Yapma öyle bisi, yeni ekran kartları satüre edemeyecek zaten PCI-E 3.0 16x'i. Bu sene PCI-E 4.0 anakart çıkma olasılığı da düşük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2017 400 chipsetli anakartlar geliyor diye bir video vardı yeni ryzenlerle beraber ama fiyatları ve bulunabilirlikleri nasıl olur bilinmez tabi şimdiden. bi de ekstra ne sunacakları önemli tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Aralık 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2017 razzRaziel said: Feamer said: o samsung monitörlerin saçma sapan bir hatası çıkıyor, konusunu açmıştım hatta ama oraya yazmaya üşendim alala neymiş ya, bizim ofiste var biraz baktım da baya güzel gösteriyor ya beğendim renkler falan oldukça hoş. bi de tutacak aksanı falan çok kullanışlı tam triple setup için uygun. ne hatası varmış? 1080p olması ve tam ips olmaması dışında bi rahatsızlık görmedim ben yukarıda yazdıkların tamamen geçerli ama bende ve bir çok kişide, ilk açılışta bir-iki dk sürecek ve sonra kaybolacak şekilde, ekran altında çizgiler çıkıyor, paylaşımlar vardı ama bulamadım şimdi ha zamanla tam ekrana yayılacak ve süre uzayacak şekilde olmazsa pek sorun değil ama niye olsun ki, zaten saçma bir sorun, tam samsunga yaraşır bir iş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2017 o kadar para verdikten sonra 27" 1080p monitör alma abi. bi tane eksik al 1440p al. 27" için az 1080p, bi garip oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheGreatWall Mesaj tarihi: Aralık 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2017 Hayat 15k ya oyun pcsi yapanlara güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2017 abi ben bu set içerisinde 15 bin liralık ne var açıkçası anlayamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar