roket adam Mesaj tarihi: Aralık 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2017 En sevdiğim ankete geldik. 2017'den ne umdunuz, ne buldunuz? Nasıl bir yıldı? 2018'den beklentileriniz ne, hedefleriniz ne? Gerçekleşir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Aralık 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2017 tam beklediğim gibi leş ötesi bi yıldı, performans 10/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2017 Yine zengin olamadık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2017 2017 özeti: - İş hayatı olarak büyük beklentim olan iki olay elimde patladı. - Sağlık olarak bir tık daha kötüye gittim. - Sosyal olarak çok yakın 3, toplamda 5-6 arkadaşım yurtdışına taşındı. - Duygusal olarak verimsiz bir yıldı. - Ailevi olarak 4 akrabamızı defnettik. - Finansal olarak kripto paraya geç girdim, yatırımlar zarara girmedi ama kar da etmedi. Maaş zamları da şirket genelinde pörtledi, olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2017 2017'de kariyerimde 6 yıl geri giderek okula döndüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2017 yine çalışıyorum ama maaşım 3te1'ine inmiş bir de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Aralık 10, 2017 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2017 New Year's resolutions listemi nereye koymuştum ki acaba 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Aralık 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2017 2017 resmen bana bondage yaptı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vasfi Mesaj tarihi: Aralık 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2017 2017 direk fetret devri 2018 de sona ericek gibide durmuo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Aralık 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2017 Vasfi uğursuz uğursuz konuşma. 2018 efsane bir yıl olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 Rewendor said: 2017 özeti: - İş hayatı olarak büyük beklentim olan iki olay elimde patladı. - Sağlık olarak bir tık daha kötüye gittim. - Sosyal olarak çok yakın 3, toplamda 5-6 arkadaşım yurtdışına taşındı. - Duygusal olarak verimsiz bir yıldı. - Ailevi olarak 4 akrabamızı defnettik. - Finansal olarak kripto paraya geç girdim, yatırımlar zarara girmedi ama kar da etmedi. Maaş zamları da şirket genelinde pörtledi, olmadı. Oha geçmiş olsun, bir askerlik eksik listede :p Allah vefat eden yakınlarınıza rahmet eylesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 Sağol, bir tanesi bekleniyordu zaten, 12-13 senedir gırtlak kanseriyle cebelleşiyordu. İki tanesiyse çok yaşlanmıştı (biri ananemin kardeşi), dördüncü olan genç ve beklenmedikti. İş hayatındaki patlayanlardan biri kariyeri ileri taşıyacakken taşıyamadı, diğeriyse zarar verdi durduk yere. 2018 daha kötü geçmez artık umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 umarım geçmez seninki benimki bayağı kabus kıvamında olucak o belli oldu şimdiden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 2017 en az çalıştığım yıl oldu. 2018 den umutsuzum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 senko said: umarım geçmez seninki benimki bayağı kabus kıvamında olucak o belli oldu şimdiden. neden yav? sen almanyaya gitmemis miydin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 2018 enteresan bir yil olcak gibi ama asil olaylar 2020 yili olcak bence, bakalim tabi o zamana kim kime dum duma. bi bok anlasilmadi galiba soledigimden. neyse fuck this shit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 neutrino said: senko said: umarım geçmez seninki benimki bayağı kabus kıvamında olucak o belli oldu şimdiden. neden yav? sen almanyaya gitmemis miydin almanyadayım aynen, euro 5tl olcak nerdeyse. bu bile yeter başlı başına :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 euro kazanmiyorsan zorlayabilir tabi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 son derece gereksiz şeylerle dolu bir yıldı, ne kariyer, ne para olarak ileri gidebildim, yerimde saydım. sağlık durumları bakımından ailevi herşey kötü gitti, sosyal çevre zaten 0'a yakın, daha da yaklaştı. 2018'den hiç ümidim yok ne yalan söyliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 bok gibi bir yıldı yine aynı şekilde bok gibi bir yıl beni bekliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 Bitsede gitsek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 daha dün yılbaşı kutlaması için bir yerlere gittiğimizi hatırlıyorum, şimdi aralık 11 olmuş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 Acayip bir yıldı. Para vermiyorlar diye okulu bıraktım işe girdim. 2. ayında para vermeyi kabul ettiler diye apar topar okula geri döndüm. Tam akademisyenlik kasacam, kariyere yoğunlaşacam dediğim anda green card alma ihtimalim doğdu. Hala limbodayım. Gitme ihtimalim var diye ciddi projelere giremiyorum. Gitmeme ihtimalim var diye okulu bırakamıyorum. Doktora yeterlilik sınavım yaklaşıyor. Kız arkadaşım belki avrupada başka bir ülkeye çalışmaya gidecek belki benimle gelecek. Hiçbir şey belli değil. Bekliyoruz :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 edit: niye çift mesaj olmuş ya. editlememiştim bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 gelip cümleye başlayıp yarısında sıkılıp meeeh diyip sildim. öyle bir yıldı işte 2017, umarım 2018 farklı olur. Bolca anlatacak şey olur önümüzdeki topicde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar