=)) Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 arkadaşlar şu para işini nasıl çözüyorsunuz token ı goldla alabilecek kadar oynayan var mı ? canım çekti yeni açtım legion u bikaç ay oynarım ancak gold lazım 110 olmak üzereyim ancak ticaret professionların değişmesiyle acayip değişmiş.herkes kendi yöntemini söylerse ne kadar güzel kutlu bir topic olur bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 RP serverlarında Transmog item iyi gidiyor. Eski raid ve dungeonları farmlayarak bunları bulup satabilirsin. Pet çok satılıyor, bunların da farm bölgeleri var. Argus gelmeden önce toplama meslekler de iyi kazandırıyordu ama son durum ne bilmiyorum, 3 güne kapanıyor hesap benim. Şu 7.3.5 gelene kadar belki yeni expe kadar kapadım. Guildi olmayınca insan bayıyor bir süre sonra.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2018 En iyi gold kasma yöntemi ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2018 craftlar arasında şuan bag dışında para getiren kalmadı, bag'in tanesi halen 2.5K'ya gidiyor TurkNether'da da orada da Sargeras farmı gerek işte. pet satıyor 2 gündür garip şekilde, elimde kalanlar bile gidiyor. benim de 5 güne kapanıyor. bir karakterde 50k eksiğim kaldı onu da çekip bitirmeye kasıyorum bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2018 benzer bir topicde, bu oyunu zevk almak için değil de meslek gibi görüp aylık parasını çıkarmak için oynarsan 2. aya bayarsın zaten demiştim. aynı şeyi tekrarlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2018 DarKRideR said: craftlar arasında şuan bag dışında para getiren kalmadı, bag'in tanesi halen 2.5K'ya gidiyor TurkNether'da da orada da Sargeras farmı gerek işte. pet satıyor 2 gündür garip şekilde, elimde kalanlar bile gidiyor. benim de 5 güne kapanıyor. bir karakterde 50k eksiğim kaldı onu da çekip bitirmeye kasıyorum bakalım. Pet'lerin satmasının sebebi sanırım BFA da pet battle WQ'larda bir halt olması. Rep için mi xp için mi ne pet lazım diyorlar ondan saldırıyorlardır. Muhtemelen cap'lenmiş petler daha da iyi satar şu anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2018 Oyun şu an casual takılmak için çok pahalı. Gold kasacaksam oynamanın manası ne. Token fiyatları da hergeçen gün artıyor. Enflasyona çözüm bulamadılar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2018 valla normal şartlar altında gold kasmanın en iyi yolu nasılsa alt kastıgın için de orderhall de fallowerları fullemek ve gold görevlerini 4-5 alt ile birlikte yapmak. ha ben m+ satarım falan diyorsan o en garanti yöntem. mesleklere pek inanmıyorum ben. expansion ortalarına dogru herkes her materyale ulaşabilir oluyor. expansion sonlarına dogru da fiyatlar inanılmaz düşüyor gold kasmak hayal oluyor. oyun pahalılıgı için de en iyi çözüm . hesabın öyle old school bir hesap değilse. rus VPN açıp . kendine bir rus hesabı açıp yarı fiyatına paketleri alıyorsun. oyunun aylıgıda 30TLy e falan geliyor. sadece hesabına giriş yaparken vpn açıp rusya göstermek gerekiyor yoksa hesap kilit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2018 orderhall da gold questleri uçtu bu patch yanlız dikkat edin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2018 Yuh wow resmen lüks olmuş. Şu an 13 avro 75TL. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2018 öyle de; ne oynayak, oyun yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2018 turk milleti zengin spotify'a netflix'e verecek para buluyorlar valla helal olsun wow'a da verilir ne kadar zaman gecirdigine bagli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2018 her ay 75 lıraya çok guzel ındıe oyunlar alınır ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2018 Darksun said: orderhall da gold questleri uçtu bu patch yanlız dikkat edin. para için alt kasmanın manası kalmadı mı o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2018 Suark said: her ay 75 lıraya çok guzel ındıe oyunlar alınır ya Ne alaka? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2018 @theriverbelow demiş ya ne oynayak diye ona dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2018 sardalya said: turk milleti zengin spotify'a netflix'e verecek para buluyorlar valla helal olsun wow'a da verilir ne kadar zaman gecirdigine bagli spotify 3.5, netflix 10 tl ayda asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2018 Gold için yeni videoları takip etmek lazım. Millet BFA için stockpile falan yaptı. Gold ile uğraşmak için devamlılık şart, diğer türlü dur şu ayı çıkarayım kafasıyla olmuyor pek. Professionlar hr zaman işe yarıyor. En basiti sadece Gold Iron Ore toplayarak aylık token parasını çıkartıyodum ben. Son 2 aydır oyuna giremedim adam gibi, alt karakter de kasamadım, işler yoğunlştı. Dönünce bi tatil + bayram yakalıcam inşallah :D Sonra golda devam :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2018 Silphatos said: sardalya said: turk milleti zengin spotify'a netflix'e verecek para buluyorlar valla helal olsun wow'a da verilir ne kadar zaman gecirdigine bagli spotify 3.5, netflix 10 tl ayda asd Sportify nerde 3.5?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2018 6 kişilik ailede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2018 addams family Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2018 Bankada ki goldlarinizi tlye cevirip bankaya yatirin lutfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2018 ne yapsk farming guildi kurup çinliler gibi gold satış işine mi girsek, ülke iyice oraya gidiyor jhfsd SİSTEMATİK YAPALIM BU İŞİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2018 Ayda 2m-3m kasıp satsan asgariden fazla kazanıyosun asdfjkh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2018 o kadar kasmak için de ya güzel botun olacak farm için ya da iki üç kişi oynayacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar