Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Avengers: Infinity War (2018) (Çizgiroman sıpalarını belirtin)

progamer

Öne çıkan mesajlar

Bunu konuşmuştuk; Heimdall, Loki, Gamora gibi karakterler yüksek ihtimalle kesin gg. Onlar stone'lardan/finger snap'ten bağımsız öldüler çünkü.

En sondakilerin ise muhtemelen büyük bir bölümü geri dönüyor olacak, bir çoğunun standalone filmleri var zaten 2 - 3 senelik süre içerisinde. Sözleşmesi bitenler soru işareti tabi.

Sosyal ağlarda paylaş

eregorn said:

sopo

sözleşmem bitti diyenlerin ölmediğini, devam filmi haberi verilenlerin öldüğünü gördük. o yüzden sözleşme mözleşme falan çok takmıyorum ben açıkçası. Bir sonraki filmde göreceğiz diye bekliyorum

İyi de sözleşmem bitti diyenler bu film için demiyor ki, 2019 itibarıyla diyor. Devam filmi gelenlerin tahminen canlanacak olması da zaten sözleşmelerin devam ediyor olması ya da Tom Holland gibi daha çiçeği burnunda oyuncular olması. Tom Holland'ın Andrew Garfield kadar bile screen time'ı yok nerdeyse. Kalkıp da onu öldürüp yerine my nigı Miles Morales'i getirmezler. GotG ekibi de komple değişemeyeceğine göre.

Hayatta kalan hero'lar da Phase 1 hero'ları işte, zaten onlar yeniyor Thanos'u. Hawkeye falan da gelecek, Falcon da gösterilmedi en sonunda ama ölmedi muhtemelen.

Sosyal ağlarda paylaş

eregorn said:

sopo

sözleşmem bitti diyenlerin ölmediğini, devam filmi haberi verilenlerin öldüğünü gördük. o yüzden sözleşme mözleşme falan çok takmıyorum ben açıkçası. Bir sonraki filmde göreceğiz diye bekliyorum

zaten en muhtemel teori eskilerin yenileri kurtarmak için kendilerini feda edecek olması.

hem yenilerin ölme ihtimali yok bu senaryoda hem de eskiler epik bir şekilde final yapacak. win win

Sosyal ağlarda paylaş

-Deno- said:

Falcon da gösterilmedi en sonunda ama ölmedi muhtemelen.

BİİİİİİP yanlış

Falcon öldü

ek olarak

Phase4 spoiler

Gamora geri gelecek bu arada, gotg3te quillden daha fazla rolü olup olmamasına dair konuşuyorlar. Womyn power geyikleri sanırım. Ha olur olmaz onu bilmiyorum da, geri geleceği kesin işte.

Sosyal ağlarda paylaş

spoiler

Şu yeniler devam edecek,eskiler ölecek muhabbetin de . Iron man devam edecek. ADamlar Iron man nin marvelin yüzlerinden olmaya devam edeceğini açıkladı. THor da aynı şekilde devam edicek. kozmik güçler arenasında thor olmazsa olmuyor çünkü. ha cap ve ekürisi ölecektir belki ama iron man kalacak.

Sosyal ağlarda paylaş

Pordakal said:

Ya belki sacma gelicek ama. Adamlar legion 2. Sezondan suraya baglayip legion'u dahil etseler fazla efsane bi twist olmaz mi?

Shield dizisi gibi baglayip ordan filme atlasalar... hmmpsss... islak hayaller

X-Men dünyası ile MCU dünyası birbirine bağlanmaz.
Question ve Constantine'i MCU'da görmek kadar fantastik bir hayal.
Sosyal ağlarda paylaş

smyrnas said:

spoiler

Şu yeniler devam edecek,eskiler ölecek muhabbetin de . Iron man devam edecek. ADamlar Iron man nin marvelin yüzlerinden olmaya devam edeceğini açıkladı. THor da aynı şekilde devam edicek. kozmik güçler arenasında thor olmazsa olmuyor çünkü. ha cap ve ekürisi ölecektir belki ama iron man kalacak.

Hikayeye sadık giderlerse ekürisi ölmez, Cap ölür, ekürisi yeni Cap America olur.

Ama ben bir şekilde "ana karakterler"den hiçbirinin "temelli olarak" ölmeyeceğini, bugüne kadar RDJ olsun Chris kardeşler olsun hep kasıtlı olarak yanlış yönlendirmek ve fake atmak için "sözleşmemiz biteyör biz de sıkıldık gayri" mesajları verdiklerini düşünüyorum günün sonunda.

Sosyal ağlarda paylaş

Bone said:

X-Men dünyası ile MCU dünyası birbirine bağlanmaz.
Question ve Constantine'i MCU'da görmek kadar fantastik bir hayal.

said:
I know the Disney/Fox deal is a long ways away, so you can’t talk specifics of that, but a big conversation among fans is how something like “X-Men,” where supers are ostracized, could exist in the same universe where The Avengers are by and large celebrated. Obviously they’ve co-existed in the comics for decades, but as a fan do you think those two worlds could be reconciled in a more grounded cinematic universe?

Feige: You’re right, it’s too far out to talk about whether it will happen of not. We’re not working on it in any way, shape or form. We’ve got five films on the docket we’ve already announced that are taking a big percent of our time. But I will say to your very good question that if you look back to Phase 1 and after “Iron Man” was released and we announced our upcoming films, one of which was “Thor,” people said, “How in the WORLD can you bring in a Norse god who flies with a hammer into the world you’ve established of Tony Stark and Stark Industries?” That was sort of the reason we made the “Thor” film the way we did, was to ease character into a world together, even though they might not understand each other and might have trouble getting along at first, that’s the fun of it. But tonally there’s always a way, and as you said the comics have been navigating it quite well for half a century.

İmkansız değil. Ama en az 2-3 yıl zamanı var eğer olursa, önce planlanan filmlerin bitmesi lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

axedice said:

-Deno- said:

Falcon da gösterilmedi en sonunda ama ölmedi muhtemelen.

BİİİİİİP yanlış

Falcon öldü

ek olarak

Phase4 spoiler

Gamora geri gelecek bu arada, gotg3te quillden daha fazla rolü olup olmamasına dair konuşuyorlar. Womyn power geyikleri sanırım. Ha olur olmaz onu bilmiyorum da, geri geleceği kesin işte.

Neye dayanarak o biiiip yanlış?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...