hayspat Mesaj tarihi: Nisan 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2018 Infinity Gauntlet Filmin gazıyla marvel unlimited aldım. Hayatımda ilk okuduğum comics infinity gauntlet oldu. Çok kötüydü abi filmle kıyaslayınca. Bariz movie > comics. Tavsiye ettiğiniz bi marvel comics var mı yeni başlayanlara? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2018 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2018 Luxor said: Neden son savaşta Hulk formuyla göremedik diye konuşulmuş Bruce u. Aslında bir bakıma Hulk da sonsuz güce sahip, yeterince sinirlenebilirse tabi. Eleman sinirlendikçe güçleniyor, dayak yedikçe ve arkadaşlarının birbiri ardına toza dönüştüğünü gördükçe tepesi iyice atacaktı, sonra ver odunu. Bunu göz önünde bulundurarak olsa gerek, Bruce Banner ı Hulk a dönüştürmediler senaryo gereği. tam olarak değil, infinity stone'ları topladıktan sonra hulk'un thanos'u yenmesi pek olası hale gelmiyor ki film başında da tek taşla dövdü. dönüşmemesinin temel sebeplerinden biri de hulk ilk defa yenildi. rezil edildi, paçavra oldu. o yüzden çıkmadı, küstü bir nevi asdfhsd olayı güzel bağladılar yani temelde, sonuçta dövemese bile aslında o kadar temiz dayak yememesi de gerekti ama thanos'un saf gücün yanında dövüşmeyi falan da bilen, aşırı zeki bi tip olduğunu ilk dakikadan o dövüş stiliyle vs. verdiler direkt. thor bile bu kadar temiz dövüşememişti vs... thanos kralı yüceltmek için her şeye değer. edit: dönüşü de tahminen bunun üzerine olacak. intikam dövüşü olacak. yanılmıyorsam düzgün taş ile eşleşince hulk'ta thanos'u dövenlerden biri olacak çünkü ama hangi taş ile eşleşiyordu, ne yapıyordu tam hatırlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2018 DarKRideR said: Bu arada GURURUMUZ http://www.blipfoto.com/entry/2291350967389520806 koseyi dondu husnu abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Nisan 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2018 Bone said: çizgi romanda Nebula eline aldığı an zamanı geriye alıp herkesi diriltiyor. filmde de buna benzer bir şey olur diye tahmin ediyorum. ya da Thanos kendi egosu altında tuzağa düşer ve herkesi geri diriltmek zorunda kalır. Bence Thanos'un öldürmediği karakterler mesela Odin bile dirilebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2018 offf simdi izledim, upuzun bir inceleme yazisi hazirladim bu saatte. film hayata bakisimi degistirdi ve farkli ufuklar acti resmen thanos hakli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2018 Bone said: Dark Seyit kabaca Thanos'un dengi bir karakter. Hatta yeni Justice League'de Dark Seyit'i göreceğiz. Ancak Avengers filminde gösterilen Thanos karakteri o kadar iyi ve özenilmiş ki, DC yine hem geç hem geride kalmış oldu. https://www.youtube.com/watch?v=OiC0qQEfsNQ bunlar zaten bir birinin kopyası olarak yaratılmış karakterler değil miydi? çizerler falan ayrılınca diğeri benzerini yaratmıştı falan diye hatırlıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2018 goldbären said: demin roket ligde bi oyuna girdim, herif gol yedikçe thanos dies spiderman dies falan yazıyor, anlam da veremedim bu ne diye, sonra dank etti sdfs. I DONT WATCH KID MOVIES SON yazdım geçtim. artık toksisite o kadar yüksek ki her online oyunda karşı taraf "gel, lego setlerimi göstereyim" deyince barışmışlar ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2018 Laurelin said: offf simdi izledim, upuzun bir inceleme yazisi hazirladim bu saatte. film hayata bakisimi degistirdi ve farkli ufuklar acti resmen thanos hakli AYYYYYYYYYYY LMAO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2018 Laurelin said: offf simdi izledim, upuzun bir inceleme yazisi hazirladim bu saatte. film hayata bakisimi degistirdi ve farkli ufuklar acti resmen thanos hakli 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2018 r/thanosdidnothingwrong muhabbete baslamis millet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2018 Oha amk iyi ki bir espri yaptık her yere yayılmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2018 sleepingdeath said: ultron da ki eldiven bu bahsi geçen gerçek eldiven sanırım bu adam gerçeğini ne yaptı şimdi https://www.youtube.com/watch?v=EzWNBmjyv7Y Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2018 Feamer said: karşı taraf "gel, lego setlerimi göstereyim" deyince barışmışlar ama sen ne gösterdin tokyo marui airgun koleksiyonunu mu : ))))))) heheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2018 ohahha feamer critlemiş ayıcıka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2018 hahahah feamer ne saplamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2018 Laurelin said: offf simdi izledim, upuzun bir inceleme yazisi hazirladim bu saatte. film hayata bakisimi degistirdi ve farkli ufuklar acti resmen thanos hakli Thanos = Utopia dizindeki adamların yan çizmemiş purist hali zaten. Hani o dizide de o kadar haklıydı ki antagonist organizasyon, kesinlikle karsı cıkamıyordun logic'e. Ama Thanos'un yoldan cıktıgı yer manyaklıkta, insanları random kısırlaştırmak yerine direkt öldürmesi. Vur küsküye vur rahme geç yani, abartmaya gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2018 onu yaparsa incel rebellion yemekten korkuyor kotu adamligin bir numarali kuralini cignemek olur o, asla senden intikam alabilicek birilerini geride birakma, milyarlarla olculen sexually frustrated bir kitleyi asla asla thanosun bi hatasi varsa oda random oldurmesi zaten gauntlet ile, gidip thoru 2 kere hayatta birakirsan zamanin baslangicindan beri yapilan en buyuk hatayi yapmis olursun https://i.imgur.com/ZSK49DL.jpg su tipte bir adam canli birakilirmi? hadi karakteri tanimasan o surata bir bakista anlamasi lazim verdigi kararin boktanligini. hani daha obvious olmasi icin neon ile DONT FUCK WITH THIS GUY yazip simsek caktirmalari lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2018 Laurelin said: thanosun bi hatasi varsa oda random oldurmesi zaten gauntlet ile, gidip thoru 2 kere hayatta birakirsan zamanin baslangicindan beri yapilan en buyuk hatayi yapmis olursun https://i.imgur.com/ZSK49DL.jpg su tipte bir adam canli birakilirmi? hadi karakteri tanimasan o surata bir bakista anlamasi lazim verdigi kararin boktanligini. hani daha obvious olmasi icin neon ile DONT FUCK WITH THIS GUY yazip simsek caktirmalari lazim :D :D :D thor'un çekici aldıktan sonraki kısımlarda şöyleydim ben: https://www.youtube.com/watch?v=LY3GgGQk7iI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2018 thor wakanda kismi full hype zaten sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2018 xeske param olsa http://marveltoynews.com/wp-content/uploads/2018/03/Hot-Toys-Infinity-War-Thor-Teenage-Groot-Rocket-Raccoon-Figures.jpg her sene daha iyiye gitmesi gerekirken kur yuzunden daha kotuye gidiyor, supervillian origin story ariyorsak bundan iyisine gerek yok keske bi eldivende bende olsa, saklatinca o zor tutulan %50 buharlassa evinde, dolari 2tl ye geri indirmez ama yuzume bir gulumseme getiricegi kesin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2018 Thor thor'un hayatta kalıp kalmaması içni thanos içni önemli değildir ki. elemanın olayı zaten nihai hedefine ulaşmak o da random olarak evrenin yarısını yok etmek. parmağını şıklatınca zaten o hedefine ulaşıyor. ondan sonra öldürülmüş, oymuş buymuş fark etmeyecek ki onun için. keza ruhlar alemine kaçıyor olaydan sonra. benim teorim; ant-man kuantum alemine giriş çıkış yaparken bir şekilde ruhlar alemine gidecek ya da thanos'u oradan çıkartacak bir şey bulacak. thanos meydana inince taşların captain marvel tarafından da kullanılabileceğini görecek ve yaptığının geri kurtarılamaması için bu sefer bir savunma savaşı verecek. he burada thor'u sağ bıraktığına üzülebilir ama o an için çok önemli olduğunu sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2018 Laurelin said: xeske param olsa http://marveltoynews.com/wp-content/uploads/2018/03/Hot-Toys-Infinity-War-Thor-Teenage-Groot-Rocket-Raccoon-Figures.jpg her sene daha iyiye gitmesi gerekirken kur yuzunden daha kotuye gidiyor, supervillian origin story ariyorsak bundan iyisine gerek yok keske bi eldivende bende olsa, saklatinca o zor tutulan %50 buharlassa evinde, dolari 2tl ye geri indirmez ama yuzume bir gulumseme getiricegi kesin :) RUHUMU NEREYE SATIYORUM ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2018 thor Thor reyis yıktı ortalığı. Stormbreaker ile nasıl girişti o seninle tanışmak isterim yiğidim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2018 https://www.hollywoodreporter.com/heat-vision/avengers-infinity-war-changed-a-guardians-galaxy-scene-1106320 said: Chris Hemsworth is coming off of Thor: Ragnarok, which redefined Thor and made him more relevant and more popular than ever. What kind of input did Hemsworth have on his character in your Avengers films? Stephen McFeely: Hemsworth came to set, and went, "You guys really need to understand that we are doing something different with Ragnarok." And we knew they were changing it some, but it was so early in the process, so we flew [Ragnarok screenwriter] Eric Pearson and [director] Taika Waititi in and we had long conversations with them. There are at least a couple of jokes in there Taika himself said in passing that we thought were gold. They showed us a few scenes, so we knew that Thor was being re-toned. And we needed to embrace that. Christopher Markus: But it was also the realization that even in the "funny" one [Ragnarok], his father and his sister die, and that he's almost becoming comically unlucky at this point, and to follow that to its natural conclusions. Not to spoil anything, but there is one scene in particular where Hemsworth delivers quite a moving speech. What do you recall from that day on set? McFeely: On set that day, we went, "Oh my God. This guy is just stealing this movie." He started handsome, he became powerful, then he became hilarious, and now he's actually making me tear up. Screw this guy! cidden MCU daki en ama en iyi karakter gelisimini en zor ve riskli olan karakterde basardilar. ne kadar ovsem az ya ragnaroku o yuzden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar