sylvanas Mesaj tarihi: Eylül 30, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2022 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Eylül 30, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2022 Herkes her şeye tam saniyesinde yetişiyor, müthiş bir evren cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Eylül 30, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2022 diziden daha eğlenceli bişey buldum. yeni bölümü izlemeyip gelip yorumları okumak sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neokrasi Mesaj tarihi: Eylül 30, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2022 orta dünyaya gidip canım galadrielimin omzundaki yükü hafifletmek için nelerimi vermezdim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 30, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2022 Bu bölüm heyecan oranım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Eylül 30, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2022 (düzenlendi) Seviyorum izleyemeyip de kotu cikan dizileri. No FOMO no cry. Eylül 30, 2022 reyou tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 1, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2022 6 saat önce, razzRaziel dedi ki: diziden daha eğlenceli bişey buldum. yeni bölümü izlemeyip gelip yorumları okumak sdf. hiç izlemedim diziyi ama sırf bu yüzden topiği takip ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Ekim 1, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2022 Ya karakterler senaryo bu kadar dandik olabilir gerçekten hiç mi elemanınız yok bu işlerden anlayan. Klişe ötesi klişe yaşanan olaylar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 1, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2022 (düzenlendi) ign 10 vermiş kek this is fantasy television at its best, ybsg ign ya ahaha Ekim 1, 2022 Silphatos tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Ekim 1, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2022 John Howe, Alan Lee ve Peter Jackson ile çalışılmadan lotr çekmek yasaklansın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bezerye Mesaj tarihi: Ekim 1, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2022 Spoiler abi benim anlamadığım bu magma suyla temas edince niye patladı ? zeytinyağı mı bu asdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ekim 1, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2022 Spoiler Yağa su döküldüğünde patlaması gibi çok sıcak bir şeye doğrudan su dökünce ani buharlaştığı için patlayabilir belki de dizideki kullanımı enteresan tabii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ekim 1, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2022 (düzenlendi) Tek bölüm izlemedim mutluyum. Zenci elf zaten neyle karşılaşacağımızın habercisiydi. Kara para aklamak için dümen mi acaba bütün seri 750 milyon dolar gibi rakamlar duydum. Ekim 1, 2022 Law tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Ekim 1, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2022 zenci elf yine en elf karakter ya diğerleri daha dandik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 1, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2022 dizideki en iyi şey zenci elf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ekim 1, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2022 3 saat önce, Silphatos dedi ki: ign 10 vermiş kek this is fantasy television at its best, ybsg ign ya ahaha Gamergate zamanindan beri takip etmiyordum bunlari, satilmislik devam. Adi kopekler ya 10/10 nedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Ekim 1, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2022 9.8 - 9.9 vermeyi akil edememisler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 1, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2022 yalnız bu bölüm cidden şimdiye kadar ki en iyi bölüm olmuş. Spoiler o kül fırtınasından hiç birinin sağ çıkamaması lazım ama çıkacaklar tabi ki. bu arada halbrand'ın sauron olabileceğine dair inancım daha da arttı. adar yalan söylemiyordu bence onu öldürdüğünü söylerken. halbrand'ın ona karşı kini de bundan dolayı olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ekim 1, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2022 6 saat önce, µh dedi ki: İçeriği gizle Yağa su döküldüğünde patlaması gibi çok sıcak bir şeye doğrudan su dökünce ani buharlaştığı için patlayabilir belki de dizideki kullanımı enteresan tabii yok ya öyle bişey Spoiler aralarında direkt temas kalmayayıncaya kadar buharlaşma olur, temas eden noktalar katılaşır ve su ile lav ayrılır. orada olması gereken tüm mağaranın toz ve su buharıyla dolmasıydı. ama okunmuş suysa bilemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ekim 1, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2022 Spoiler Alakasız bir anda sahne bir anda atlılara geçince prime video player bozuldu sandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 1, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2022 9 saat önce, Silphatos dedi ki: ign 10 vermiş kek this is fantasy television at its best, ybsg ign ya ahaha IGN gibi yerler büyük şirketler direk para alıyor yıllardır. "Too much water. 7.8" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ekim 1, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2022 (düzenlendi) On 30.09.2022 at 15:24, Dark_Soul dedi ki: İçeriği gizle Her bölüm gözümüze sokup ilahlaştırdıkları kılıç baraj kapağı anahtarı çıktı sizin şunu kurgulayan beyninize ... anlat anlat bitmez bu dizi Spoiler kılıcı galadriel'e verdiler, o kadar sauron sauron diye koşturup simgesini gördü mü kendinden geçen kadın açıp da bakmadı ya la neymiş bu orkların çok peşinde oldukları şey diyip ahah. o da gitti elfe verdi. NEDEN NEDEN sdf. sonra çocuk diyo ki ben bu kılıca yandım onsuz yapamıyom, al o zaman diye çocuğa veriyo kılıcı safdsgd. bunun ne bok olduğunu bilmiyoruz ama önemli bişey, o yüzden bu dark magic'li kılıcı sen taşı. hayır içinde olsa o da sözde numenor'a verecek, içine bakmadan elden ele bilbo baggins'e kadar giderdi artık. Ekim 1, 2022 razzRaziel tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 1, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2022 hıyar çıkabilirdi içinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neokrasi Mesaj tarihi: Ekim 2, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2022 10 saat önce, Silphatos dedi ki: hıyar çıkabilirdi içinden ben odun bekledim. balta iyi yine. iş görür. odun kırarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ekim 2, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2022 15 saat önce, Bone dedi ki: IGN gibi yerler büyük şirketler direk para alıyor yıllardır. "Too much water. 7.8" no shit sherlock. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar