Dark_Soul Mesaj tarihi: Eylül 24, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2022 Lan 1000 yaşında gladriel niye tripli türk hatun gibi davranıyor acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Eylül 25, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2022 Evet elflerin cringe halleri var beni de rahatsız ediyor. Binlerce yıl yaşında ama olgunluğun dibine vurması gerekirken hala impulsive davranışlar sergilemesi komik oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 25, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2022 murat sönmezin dediği gibi elfleri kulakları uzun insan gibi yapmışlar ondan böyle, aralarında bence tek hafif elf gibi hissettiren ironik olarak releaseden önce taşak geçilen zenci elf asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 25, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2022 5 bolum oldu hicbi karalterle bagdasamadik. Dizilerde normalde karakterler ile etkilesime girer seyirci, favori karakteri olur, nefret ettigi olur. Burda herkes itici abi şu da delikanliymis diyebilecegim bir tek durinin eşi çıktı yani bu nasi zayif bi karakter tasarimidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Eylül 25, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2022 7 saat önce, Nekro dedi ki: Evet elflerin cringe halleri var beni de rahatsız ediyor. Binlerce yıl yaşında ama olgunluğun dibine vurması gerekirken hala impulsive davranışlar sergilemesi komik oluyor. Elflerin cringe hareketleri olması çok da garip değil aslında, Silmarillion'un yarısına geldim sürekli salak salak şeyler yapıyorlar fjdskjf ama Galadriel sürekli bi triplerde ona ben de uyuz oldum. Tam kız role gitmiş yaa diyorum mal bi mimik ya da hareket yapıyo Spoiler Elflerin mithril e bağımlılığını anlayamadım ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Eylül 25, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2022 o dekolteli farsi kadina saldirasim geliyor, herkes aclik icinde agiz burun dagilmis ustlerinde pacavralar var. hanfendi makyajla geziyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 26, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2022 Galadriel bir yere giriş yaptığında istisnasız sahne: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 26, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2022 Ben 3. bölümde bıraktım. Yazık oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 26, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2022 2 saat önce, MrLevie dedi ki: Galadriel bir yere giriş yaptığında istisnasız sahne: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 26, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2022 (düzenlendi) Sauron Galadrielmis Üstteki resme istinaden yazdım spoiler falan değil asdfg Eylül 26, 2022 MrLevie tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 26, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2022 spoiler çıkıyormuş çok gülerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neokrasi Mesaj tarihi: Eylül 26, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2022 21 saat önce, Seru dedi ki: o dekolteli farsi kadina saldirasim geliyor, herkes aclik icinde agiz burun dagilmis ustlerinde pacavralar var. hanfendi makyajla geziyor. sen söyleyince farkettim. ben de diyorum bu kadın niye göze hoş geliyor. dişleri tam olan bi tane bile insan evladı yok çevresinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 26, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2022 asıl zenci düşmanları nerede dizi boktan olunca sustular 0 eleştiri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Eylül 27, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2022 Hemen yazmayım diye bekledim ama maalesef olmamış, daha 3. bölümü bitiremedim çünkü hiç merak uyandırmıyor. Senaryo zayıf, hadi yüzüklerin efendisi seviyorum diye hatrına izlerim ama dizi değil de sanki history channel dandik kurgulu belgesellerinden biri gibi, history channel orta dünya 2. çağı belgeseli gibi olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solozzo Mesaj tarihi: Eylül 27, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2022 Fanatik bir Tolkien hayranı olarak bu dizi Merlin'in pahalı versiyonundan başka bir şey değil. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Eylül 27, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2022 yani niye durup dururken merline laf soktuk onu anlamadım. merlin şu diziden yüz kat filan daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 27, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2022 mörlin iğrenç ve cringe bir dizi değil miydi ya, bu dandik lotr bile tokatlar gibi hatırlıyorum çok oldu ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Eylül 27, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2022 No offense ama merlin bok gibi diziydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 27, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2022 Merlin her bölüm arthurun götünü kurtarıp şabalak rolüne devam eden eziğin hikayesi değil miydi ya 100 bölüm boyunca aynı şeyi izleyip durmuştuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Eylül 27, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2022 merlinde katie mcgrath vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Eylül 27, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2022 On 26.09.2022 at 13:16, Laorx dedi ki: asıl zenci düşmanları nerede dizi boktan olunca sustular 0 eleştiri Dizide en iyi oyuncu cucenin karisi zenci cikti. En cok ona gicik olmustum tanitim afislerinde, baya hata etmisim. Ona gelene kadar gicik olunacak onlarca sey var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 30, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2022 Merlin süper diziydi ama bununla kıyaslamamak lazım o daha eğlence ağırlıklıydı. Spoiler Bu arada dizideki dev adamın ne olduğu hala belirsiz değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Eylül 30, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2022 (düzenlendi) tam bu bölüm fena değil diyecekken: Spoiler Her bölüm gözümüze sokup ilahlaştırdıkları kılıç baraj kapağı anahtarı çıktı sizin şunu kurgulayan beyninize ... Galadriel in Cüneyt arkın haraketleri, sıfır mimikle oynaması, yaşlı köylü çapulcuların zırhlı orkları çatur çutur kesmesi vs artık çok göze batmıyor. Eylül 30, 2022 Dark_Soul tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Eylül 30, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2022 ^ Spoiler baraj kapağından ziyade yanardağı aktif etmek için yapılmış bir planda kullanıldı. orcların yerleri niye kazdığını da anlamış olduk yoksa çok anlamsız bir çalışmaydı. o kılıç sadece kapakları açmak için kullanılmayacaktır diye düşünüyorum. yanardağın patlaması ise orkların kararmış gökyüzünde rahat hareket etmesi için yapılmış bir plan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 30, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2022 On 25.09.2022 at 11:21, Silphatos dedi ki: bu bolum gercekten agir sicmislar bir gece oluyor bi gunduz sonra bi daha gece falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar