pattisliborek Mesaj tarihi: Aralık 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2018 2005'de günde 10 saat oynadığım zamanlar hey be... o gün tek icraati yerde emeklemek olan kuzenim bugün fortnite falan oynuyor iste. wow'u açıp göstersem moruk bu ne ya, ne level kastırması falan der. devir değişti. istedigi kadar icerik bassin, oyunu kolaylastirsin olmaz. yeni nesil girip 2. dakika aksiyona dalmak istiyor. adama anlatamazsin level 1 spider 10 tane kesince deneyim kazanacaksin haydi oyna diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Aralık 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2018 dh ile 4 kere mother kesmiştim, haliyle 4 kere de bonus roll atmıştım glaive düşmediydi hiç. şimdi bi kestim hem normal hem bonus loottan glaive çıktı lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Aralık 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2018 11 heroic kill (bonusla 22) 1 defa düşürebildim. glaive xmog içni de fist wep olmuyor. çile :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Aralık 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2018 heroic'ten de çok geç düşmüştü de mythic'ten alamadıydım işte bi. son 3 haftada 2 kere kesemedim zaten aptal guild runlara denk geldim. savelendiğimle kaldıydım. şamanla da demin kestim, onun loot spec de enha'da kalmış ona da mace düştü bonustan sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Aralık 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2018 darkshore'daki questlerini (nathanos) yapmadan wf'ye girmeyin. questleri tammaladıktan sonra wf 385 item veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2018 Darkshoreda eski haline dönüp mü questleri yapmak gerekiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Aralık 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2018 Yok, bu 8.1 ile gelen questler, war campaignin devami (horde’da gemide nathanos veriyor). 2 farkli bolge icin veriyor questleri ama wf sirasina girerken ki 385 questinin acilmasi icin sadece darkshoredakileri tamamlamak yeterli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Aralık 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2018 ben görev mörev yapmadım öncesinde, açıktı 385 wf görevi. o sıraya girdiğimiz masanın başındaki orc'un verdiği görevi demiyor musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Aralık 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2018 ben son basamağa yakın bir yerde bırakmıştım darkshore'da, masadaki quest yoktu. darkshore wf'ye önce questsiz girdim, questi tamamladıktan sorna açıldı bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2018 Quest adını yazsanıza bakıyım yapmış mıyım? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Aralık 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2018 Cok zor :) daha kolayi, masadaki orc darkshore wf icin 385lik quest vermiyorsa yapmamis olabilirsin. Veriyorsa zaten hic gerek yok sıkıcı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2018 Yok şu an hiç turuncu quest görünmüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Aralık 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2018 bence horde gemisindeki nathanos'a gitmekte fayda var. eğer o da quest vermiyorsa, ya çoktan almış olabilirsin ya da hala 8.0 questlerinde kalmış olabilirsin. Onu da quest log'undan yanında horde simgesi olan questleri wowhead'den aratarak bulabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Aralık 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2018 haa görev account-wide olabilir lan aklıma yeni geldi bak. 1 tanesinde yapınca diğerlerinde yapmaya gerek yok herhalde. tamam o zaman, pardon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2018 dark ladyi uzmeden secimler yapin dostumuz dusmanimiz belli olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Aralık 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2018 Saurfang abimize bağlılımı belirttim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Aralık 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2018 saurfangçiler gitsin alliance oynasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2018 bu bağlılık mevzusu yancı troll seni bulup soruyor gelir misin vs. diye orada mı belli oluyor? her şekilde saurfang kralın yanına gitmiyor muyuz. ben gittim tabii ki ksajdhf ama mümkünse horde'u içeriden yok edip warchief olmak için gittim. akp gibi bu horde, her 3 expte bir iç savaş çıkartıp yönetimi ele geçirmek; yeni yani artık plx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2018 Silvermoonda yasiyanlar azerothun kaymagini yiyor, kriz cikmis, savas olmus dunya yansa umurlarinda degil (Silvermoonda tam cehape belediyesi zaten, 12 senedir civi cakilmadi. Orgrimmardaki kentsel donusume bakip ornek alsinlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Aralık 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2018 öff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Aralık 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2018 Secim vardi da ben mi kacirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Aralık 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2018 Dark Lady gene satacak Horde'u, gene çıkacak Orc'un içinden lider bir abimiz, kurtaracak sipidik popolarınızı. Orc'un Orc'tan başka dostu yok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2018 Slyvanas ölürse büyük kayıp, ölmezse de bundan sonra rezalet. Ne bok yiyecekler harbi merakla bekliyorum. Garrosh'u harcamak kolaydı, onu bile aslında onurlu şekilde öldürttüler. Ama Slyvanas öyle bir noktaya geldi ki harbi yani... Yani cidden Old Gods'a bağlayıp kardeş kardeş bitecek patch orası da netleşti de ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Aralık 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2018 Laurelin said: Silvermoonda yasiyanlar azerothun kaymagini yiyor, kriz cikmis, savas olmus dunya yansa umurlarinda degil (Silvermoonda tam cehape belediyesi zaten, 12 senedir civi cakilmadi. Orgrimmardaki kentsel donusume bakip ornek alsinlar Silvermoon Azeroth un İzmir'i. Güzel evim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Aralık 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2018 hala oynamaya devam edip mythic+ takımı olan/arayan var mı? +11 üstüne çıkamadım puglarla , deneyelim biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar