Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Battle for Azeroth Ana Konu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
2005'de günde 10 saat oynadığım zamanlar hey be...

o gün tek icraati yerde emeklemek olan kuzenim bugün fortnite falan oynuyor iste. wow'u açıp göstersem moruk bu ne ya, ne level kastırması falan der.

devir değişti. istedigi kadar icerik bassin, oyunu kolaylastirsin olmaz. yeni nesil girip 2. dakika aksiyona dalmak istiyor. adama anlatamazsin level 1 spider 10 tane kesince deneyim kazanacaksin haydi oyna diye.
Mesaj tarihi:
dh ile 4 kere mother kesmiştim, haliyle 4 kere de bonus roll atmıştım glaive düşmediydi hiç.
şimdi bi kestim hem normal hem bonus loottan glaive çıktı lol.
Mesaj tarihi:
heroic'ten de çok geç düşmüştü de mythic'ten alamadıydım işte bi.
son 3 haftada 2 kere kesemedim zaten aptal guild runlara denk geldim. savelendiğimle kaldıydım.
şamanla da demin kestim, onun loot spec de enha'da kalmış ona da mace düştü bonustan sdf.
Mesaj tarihi:
Yok, bu 8.1 ile gelen questler, war campaignin devami (horde’da gemide nathanos veriyor). 2 farkli bolge icin veriyor questleri ama wf sirasina girerken ki 385 questinin acilmasi icin sadece darkshoredakileri tamamlamak yeterli
Mesaj tarihi:
ben son basamağa yakın bir yerde bırakmıştım darkshore'da, masadaki quest yoktu.
darkshore wf'ye önce questsiz girdim, questi tamamladıktan sorna açıldı bende.
Mesaj tarihi:
bence horde gemisindeki nathanos'a gitmekte fayda var. eğer o da quest vermiyorsa, ya çoktan almış olabilirsin ya da hala 8.0 questlerinde kalmış olabilirsin. Onu da quest log'undan yanında horde simgesi olan questleri wowhead'den aratarak bulabilirsin.
Mesaj tarihi:
bu bağlılık mevzusu yancı troll seni bulup soruyor gelir misin vs. diye orada mı belli oluyor?

her şekilde saurfang kralın yanına gitmiyor muyuz. ben gittim tabii ki ksajdhf

ama mümkünse horde'u içeriden yok edip warchief olmak için gittim. akp gibi bu horde, her 3 expte bir iç savaş çıkartıp yönetimi ele geçirmek; yeni yani artık plx
Mesaj tarihi:
Silvermoonda yasiyanlar azerothun kaymagini yiyor, kriz cikmis, savas olmus dunya yansa umurlarinda degil

(Silvermoonda tam cehape belediyesi zaten, 12 senedir civi cakilmadi. Orgrimmardaki kentsel donusume bakip ornek alsinlar
Mesaj tarihi:
Slyvanas ölürse büyük kayıp, ölmezse de bundan sonra rezalet.

Ne bok yiyecekler harbi merakla bekliyorum. Garrosh'u harcamak kolaydı, onu bile aslında onurlu şekilde öldürttüler. Ama Slyvanas öyle bir noktaya geldi ki harbi yani...

Yani cidden Old Gods'a bağlayıp kardeş kardeş bitecek patch orası da netleşti de ...
Mesaj tarihi:
Laurelin said:

Silvermoonda yasiyanlar azerothun kaymagini yiyor, kriz cikmis, savas olmus dunya yansa umurlarinda degil

(Silvermoonda tam cehape belediyesi zaten, 12 senedir civi cakilmadi. Orgrimmardaki kentsel donusume bakip ornek alsinlar

Silvermoon Azeroth un İzmir'i. Güzel evim.
  • Yeni Oluştur...