Fin Mesaj tarihi: Kasım 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2018 sene 2019 oldu hala backpedal keyboard turn var ahahha klasik pati lel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Kasım 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2018 Yine soyleyim fin gibi pvp nooblarina show olsun diye degil. Normalde orda beni 2 sn de indirecekleri beklentisiyle 5 kisi dalip (ki olmasi gereken o normalde) 5 inin de teker teker olmesi. Bu abuse u bilmiyorlarmis belli ki fin gibi scrublar iste. Gulun gecin olum ne gerek var bu salty tavirlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2018 smyrnas said: sıfırdan Mag'har orc kastım. outland e bile gittim sıkılmadım. Zulzul ların mekana bir geldim fenalıklar bastı. lütfen blizzard 10 expansion boyunca troll koymasın. horde charımı kasayım maghar unlock edeyim istiyorum ama troll sux 111 yaptım anca o da legion invasion ile das Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Kasım 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2018 draner shipyarda heirlom yüzük varmış bügün almayan varsa https://www.reddit.com/r/wow/comments/9thvmp/dont_forget_to_do_your_garrison_shipyard_missions/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2018 nerde varmis, yok bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Kasım 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2018 warlock'ı kim patates ediyo ne biliyim abi ben ahah. oyunu en son cata zamanı oynadım işte 2 tank 1 healer damage çıkaramaz diye düşündüm ki mesela bi vengeance dh'ın seni alabileceğini sanmıyorum. öyle bi damage yok çünkü. pri healerı hafife almış olabilirim gerçi ilvlları düşük diye dedim ama scalingden falan haberim yoktu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Kasım 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2018 gerçi pvp talentları unuttum bak, reverse magic var. belki öyle alabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Kasım 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2018 abv blizz https://www.youtube.com/watch?v=LKZ7ygLTR0g Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Kasım 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2018 8.1 sposu sanırım horde olarak bi görevde sylvanas ve saurfang arasında seçim yapıcakmışız. amacın ne blizz abv. edit saurfangi seçenlere bedava faction change hakkı mı gelecek nedir sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Kasım 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2018 Midem bulandı saurfang orçluktan banlandın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Kasım 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2018 https://www.youtube.com/watch?v=5nMVrWvbz5w https://www.youtube.com/watch?v=RNt2wQe3p1o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2018 k1nJo said: 8.1 sposu sanırım horde olarak bi görevde sylvanas ve saurfang arasında seçim yapıcakmışız. amacın ne blizz abv. edit saurfangi seçenlere bedava faction change hakkı mı gelecek nedir sdf Quetlhalasdan sandik sonuclari gelmedi daha, saurfang onde diyorlar. Goblin haber ajansi manupluasyon yapayor. Lutfen sandiklari terk etmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Kasım 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2018 Saurfang için olması gereken oluyor. adam savaş alanında ölsün diye , şanına şerefine yakışır şekil de ölsün diye senaryo pörtletiyorlar işte. güzel oluyor böyle saurfang cinematicleri . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Kasım 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2018 Destiny 2 hediye etmiş bana bliz, gerçi traş deyular ama bakayım bir ara. 18 ine kadar beleşmiş sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Kasım 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2018 Öyle bir durumda Saurfang seçilecek tabi, gidip sylvanas yılanını seçecek değiliz. Sylvanas'ın Warchief'liğinde bir Loa totoşluğu var ya kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2018 saurfang godosu ne zaman oluyo saplayalim mizragi bitsin honor honor diye bo susmadi hain kopek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Kasım 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2018 Law said: Destiny 2 hediye etmiş bana bliz, gerçi traş deyular ama bakayım bir ara. 18 ine kadar beleşmiş sadece. bende aldım o hediye yi de halen daha connector de buy diyor nasıl şetçez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Kasım 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2018 Laurelin said: k1nJo said: 8.1 sposu sanırım horde olarak bi görevde sylvanas ve saurfang arasında seçim yapıcakmışız. amacın ne blizz abv. edit saurfangi seçenlere bedava faction change hakkı mı gelecek nedir sdf Quetlhalasdan sandik sonuclari gelmedi daha, saurfang onde diyorlar. Goblin haber ajansi manupluasyon yapayor. Lutfen sandiklari terk etmeyin UF ŞAKA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kujo123 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2018 Fin said: saurfang godosu ne zaman oluyo saplayalim mizragi bitsin honor honor diye bo susmadi hain kopek. o tavuğu öldürmediğinden beri acayip gıcığım broxigarın kemikleri sızlıodur mezarda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Kasım 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2018 Fin said: saurfang godosu ne zaman oluyo saplayalim mizragi bitsin honor honor diye bo susmadi hain kopek. Beni de baydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Kasım 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2018 asıl soru thrall nerede alüminyum. ta expansion sonunda getirecekler herhalde. gavatlar ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Kasım 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2018 k1nJo said: asıl soru thrall nerede alüminyum. ta expansion sonunda getirecekler herhalde. gavatlar ya. abi thrall tatilde hawai de falan blizzorttan kaptığı paranın keyfini sürüo bence. herif yatalak olmuş sşkdfjdsşfkjg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Kasım 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2018 Thrall BFA da dönecek gibisinden bir açıklamaları vardı ama konuyu kapatmışta olabilirler. Bu arada saurfang BFA gelene kadar adam gibi adamdı. ne çabuk ölsün demeye başladınız yav? alt tarafı 3-4 kere honor honor diyip durdu. Yani adamların tee dreanor dan beri özü honor.çok ta abartılacak bir eşy değil bence. amam hakkaten o tavugu öldürmeliydi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kujo123 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2018 ha tavuğun atarlandığı videoda gelmiş valla iyiki oynamamışım su expansionı kusardım kesin oynarken.Bu kadar allience torpili ile yakında sub bulamıcaklarının farkındalarmı acaba oyunun %70i horde ak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2018 ne alliance torpili stormwind cenaze dolu asker kalmamis koyluleri ciftcileri alma derdindeler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar