smyrnas Mesaj tarihi: Eylül 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2018 kul tiran heritage armor ları güzelmiş. baya orjinal de bu kul tiranlar niye Tauren boyutların da ? onca warcraft hikayesi,kitabı, cartı curtu okudum gayet normal adam bunlar. amaç ney yani bilen varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2018 diversity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Eylül 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2018 smyrnas said: kul tiran heritage armor ları güzelmiş. baya orjinal de bu kul tiranlar niye Tauren boyutların da ? onca warcraft hikayesi,kitabı, cartı curtu okudum gayet normal adam bunlar. amaç ney yani bilen varmı? her exp. lore değiştiği için yazılacak bir şey yok ama Kul-Tiranlılar, Drustlarla bir akrabalık yapmışlar galiba. O yüzden loreları ile alakalı Druid oynatabiliyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Eylül 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2018 heroic g'huun da hiçbir şey atmadı lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Eylül 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2018 bu arada geçen hafta zul'u da böyle bi sabahçı grupla kesmiştim. sabah grupları daha iyi oluyo ya net. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Eylül 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2018 işsiz ve oyundan başka hayatı yok çünkü sabahçıların :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Eylül 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2018 :D ya daha sakin oluyor ortam en azından. dün akşamüzeri de %4-5 görüp durduk bi grupla da onlarla olmadıydı. bunlar da 2-3 saattir deniyomuş güzel denk geldim. ilkinde %8 gördüm, ikincisinde kestik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2018 guild raidini kaçırınca zul’a kadar olan tüm bossları kaçırmıştım pazar günü 11-12 gibi girdim bi pugla hepsini temizledik :D temiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Eylül 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2018 Şu an Raid yapmanın avantajı ne ? Tier set olayıda yok. Azerite traitlere faland a baktım öyle ekstra birşey göremedim . M+ kasmak daha kolay ve mantıklı geliyor sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Eylül 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2018 smyrnas said: Şu an Raid yapmanın avantajı ne ? Tier set olayıda yok. Azerite traitlere faland a baktım öyle ekstra birşey göremedim . M+ kasmak daha kolay ve mantıklı geliyor sanki. story ve progress, ayrıca achievement. Gear kasmak için m+'lar daha mantıklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2018 Azerite armor düşmüyor ya m+'larda. Hala 340 shoulder'la geziyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Eylül 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2018 wowhead said: Getting Azerite Armor Since Azerite Armor cannot titanforge, if you're in need of a piece you can always go and do an activity that rewards you with the highest ilvl piece instead of doing all of them and hoping for a titanforge. World Quests: 295-330 (based on your gear) Warfronts Victory: 340 Unranked PvP Cache: 355 Arathi Highlands Rares: 340 Mythic Dungeons: 340 Raid Finder Uldir: 340 Mythic+ Weekly Chest: 340-385 Exalted Champions of Azeroth: 355 Normal Uldir: 355 Kul Tiras and Zandalar World Boss: 355 Warfront World Boss: 370 Weekly Warfronts Quest: 370 Heroic Uldir: 370 Mythic Uldir: 385 Gladiator PvP Cache: 385 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2018 Düşmüyor derken loot table geniş olduğu için düşme ihtimali az demek istemiştim sdf, hakkatten düşmüyormuş lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Eylül 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2018 arathi de world boss bana 370 azerite chest ve shoulder attı. gerçi maini mag'har orc warrior kasacagım için şu an bir şey ifade etmiyor tabi. İleride progress yarışlarını M+ y kaydırabilir ozaman blizzord. Tier seti kaldırmakta ayrı bir sıkıntı olsa da belki bunun için alıştırma bazlı olabilir sanki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Eylül 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2018 oh be sonunda +10 yaptım, 15 saniyeyle +1 kaçmayaydı iyiydi :/ 395 item atması da bonusu oldu ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Eylül 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2018 g'huun yine bi şey atmadı. bonus'tan da bi şey gelmedi. feelsbadman. 370ilvl'lık swelling stream trait'i bu hafta da yattı. gerçi o trait'e de nerf geliyo zahahahah. itin totosuna soktukları resto şamanı biraz daha ittirmeye niyetliler belli ki şu anki değerinin 3'te 1'ine düşürücekler. abv. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2018 tunch said: oh be sonunda +10 yaptım, 15 saniyeyle +1 kaçmayaydı iyiydi :/ 395 item atması da bonusu oldu ^^ yanlış anlama dilenci değilim de bi +5 +6 yapak bana ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Eylül 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2018 Yaparız ya eki degıl misin sen bende? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2018 ya bu BFA bölgelerini birer resimle özetleyen bir meme vardı. onu bulabilecek var mı? drustvar şöyle, nazmir böyle felan diye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Eylül 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2018 CoA ile exalted olunca +15 ilvl daha vermiyomuş lan pii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2018 Oha hakkaten mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Eylül 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2018 he. bakmadım hiç veriyodur diye, 4-5 gündür CoA wq'larını yapıp durdum. magni'nin yanına gidince dumur oldum, tabard alıp döndüm sdf. çok da saçma aslında zaten uldir mythic 385 atıyo. +15 daha verse 380-390 arası bi şey olacak işte necklace da şu aralar. hayrettin bi şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Eylül 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2018 verir ya hatta 20 30 falan verir bence 8.1 ile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2018 brewfest başladığından beri coren direbrew yapıyorum ama günde 1 kere o da main karakterimle. 2 kere brewfest kodo düştü, ki geçen sene düşürmüştüm zaten. bi işe de yaramıyor öyle çantama düşüyor atıyorum sonra. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ekim 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2018 1 kere düşmedi şu kodo askpfmnsadg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar