Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Battle for Azeroth Ana Konu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

kul tiran heritage armor ları güzelmiş. baya orjinal de bu kul tiranlar niye Tauren boyutların da ? onca warcraft hikayesi,kitabı, cartı curtu okudum gayet normal adam bunlar. amaç ney yani bilen varmı?

Mesaj tarihi:
smyrnas said:

kul tiran heritage armor ları güzelmiş. baya orjinal de bu kul tiranlar niye Tauren boyutların da ? onca warcraft hikayesi,kitabı, cartı curtu okudum gayet normal adam bunlar. amaç ney yani bilen varmı?

her exp. lore değiştiği için yazılacak bir şey yok ama Kul-Tiranlılar, Drustlarla bir akrabalık yapmışlar galiba. O yüzden loreları ile alakalı Druid oynatabiliyorlar.
Mesaj tarihi:
:D
ya daha sakin oluyor ortam en azından.

dün akşamüzeri de %4-5 görüp durduk bi grupla da onlarla olmadıydı.

bunlar da 2-3 saattir deniyomuş güzel denk geldim. ilkinde %8 gördüm, ikincisinde kestik.
Mesaj tarihi:
Şu an Raid yapmanın avantajı ne ? Tier set olayıda yok. Azerite traitlere faland a baktım öyle ekstra birşey göremedim . M+ kasmak daha kolay ve mantıklı geliyor sanki.
Mesaj tarihi:
smyrnas said:

Şu an Raid yapmanın avantajı ne ? Tier set olayıda yok. Azerite traitlere faland a baktım öyle ekstra birşey göremedim . M+ kasmak daha kolay ve mantıklı geliyor sanki.

story ve progress, ayrıca achievement. Gear kasmak için m+'lar daha mantıklı
Mesaj tarihi:
wowhead said:

Getting Azerite Armor
Since Azerite Armor cannot titanforge, if you're in need of a piece you can always go and do an activity that rewards you with the highest ilvl piece instead of doing all of them and hoping for a titanforge.
World Quests: 295-330 (based on your gear)
Warfronts Victory: 340
Unranked PvP Cache: 355
Arathi Highlands Rares: 340
Mythic Dungeons: 340
Raid Finder Uldir: 340
Mythic+ Weekly Chest: 340-385
Exalted Champions of Azeroth: 355
Normal Uldir: 355
Kul Tiras and Zandalar World Boss: 355
Warfront World Boss: 370
Weekly Warfronts Quest: 370
Heroic Uldir: 370
Mythic Uldir: 385
Gladiator PvP Cache: 385
Mesaj tarihi:
arathi de world boss bana 370 azerite chest ve shoulder attı. gerçi maini mag'har orc warrior kasacagım için şu an bir şey ifade etmiyor tabi.

İleride progress yarışlarını M+ y kaydırabilir ozaman blizzord. Tier seti kaldırmakta ayrı bir sıkıntı olsa da belki bunun için alıştırma bazlı olabilir sanki?
Mesaj tarihi:
g'huun yine bi şey atmadı. bonus'tan da bi şey gelmedi. feelsbadman.

370ilvl'lık swelling stream trait'i bu hafta da yattı.
gerçi o trait'e de nerf geliyo zahahahah. itin totosuna soktukları resto şamanı biraz daha ittirmeye niyetliler belli ki şu anki değerinin 3'te 1'ine düşürücekler. abv.
Mesaj tarihi:
he.
bakmadım hiç veriyodur diye, 4-5 gündür CoA wq'larını yapıp durdum. magni'nin yanına gidince dumur oldum, tabard alıp döndüm sdf.

çok da saçma aslında zaten uldir mythic 385 atıyo. +15 daha verse 380-390 arası bi şey olacak işte necklace da şu aralar. hayrettin bi şey.
Mesaj tarihi:
brewfest başladığından beri coren direbrew yapıyorum ama günde 1 kere o da main karakterimle. 2 kere brewfest kodo düştü, ki geçen sene düşürmüştüm zaten. bi işe de yaramıyor öyle çantama düşüyor atıyorum sonra. :/
  • Yeni Oluştur...