Mortis Mesaj tarihi: Eylül 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2018 ney?? ciddi mi ne o ya bu hafta mı geldi bu? Bu oyunda class hall olmadığından her şeyi bir tarafa dağıttıklarından gerçekten bir şeyi atlama ihtimalin var. Adamlar weekly chesti i bile alakasız bir yere koymuşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2018 Gemi deyince ben büyük bi hub bekliyordum gerçekten fail bazı şeyler bu exp ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Eylül 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2018 Bu arada questi almak icin illa questci abinin oraya gitmenize gerek yok. Journal guide'dan da aliniyor quest. Fyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Eylül 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2018 mardox said: Nekro said: Mythicleri yapmadan once zuldazarda portun ordaki transmogcunun yanindaki kaplumbagdan questi alin hc uldir drop u veriyor 4 dungeon yapinca bu arkada kalmasın adventure ekranından da alınıyo bu, gitmenize gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Eylül 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2018 çok da alakasız yerde değil aslında, bonus roll nanesini aldığın yerin orada ama klasik sarı renkte olunca belki insanlar bakmıyordur bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Eylül 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2018 Alliance ta herşey bir yerde duruyor da Horde ta dagınık ! tranmog çu bir yerde. meslekler ayrı bir yerde. portal piramitin en tepesinde falan . adamlar horde amele gibi koşsun diye yapmış resmen . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Eylül 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2018 Arkadaşlar fps durumunuz nasıl Uldir'de? Dün 30 kişilik raidde Vectis'te Zul'da falan bildigin 16 fps'lere düşüyorum. MSI 1080 gaming x var, 16gb ram, ryzen 5 işlemci var alette. Ki öyle ayarlar da ultra'da falan değil. Resmen keyfim kaçtı dünkü raidde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Eylül 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2018 sana pve değil, pvp yap diyo oyun. bence bu sinyal :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Eylül 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2018 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2018 hozceri said: bu ilk bossdaki khor lfr de ilvl 120 olarak dustu ne yapmam lazım Hiçbir şey. O item transmog için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Eylül 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2018 Haftaya nerf geliyormuş, trash mobların canı %10 düşecekmiş sanırım, bir boss ile ilgili de bişeyler var ama linki bulamadım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Eylül 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2018 Zul oncesi trash'i acil duzeltmeleri lazim zaten. Buyuk iskence orasi. Merdivenin 1 adim ustunde durursan alttakileri healleyemiyorsun falan. Buyuk iskence orasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Eylül 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2018 çok fazla mob var bi de :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Eylül 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2018 gereksiz fazla ya. bi de öküz gibi dot bırakıyolar. kaç tane grupla girdiysem hepsinde en az 2 kere ölmüşüzdür herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Eylül 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2018 Dün arkadaşlar hc fetid ve mythrax kestiler pug'la. İşin enteresan tarafı ise fetid'i direk bütün addleri ignore edip full dps abanarak kesmeleri. Boşuna taktik falan kasmışız biz asdjfh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Eylül 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2018 milletin ilvl arttı tabi. biz de vectis'i nasıl kestik; 30 kişi, tanklar hariç herkes stack oldu sdf. gestate falan umursamadık. 2 saat önce de zul kestim pug'la. yarısı rus bi gruba denk geldim, adamlar uyumamış. 2. denemede %4 gördük ki fearlı adamları dispel'lemeseler kesicektik. 4. denemede de kestik zaten. gerçi onların kaçıncı denemesiydi bilmiyorum. loot alamadım ama :< mythrax denemelerini de yaparım bugün ve yarın grup bulursam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2018 dün zul'da 3 saat wipe yedik ya, yemin ederim oyundan soğudum bakıyosun böyle dpste tankla yarışan adamlar var falan off. yeni guild mi bulsam diye düşündürttü hakkaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Eylül 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2018 DE POWER OF G'HUUN WILL BE YOUR DOOM!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2018 Millet 370 ilvl'a dayandı ve hatta geçti ya. PvP ve m+ deli gibi item veriyor. Ben bu hafta sırf pvp ve m+'la 350 -> 360 oldum ki oynamaya fırsatım olmadı doğru düzgün. Raid'e falan katılamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Eylül 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2018 352 oldum hafifden bir baymaya başladı o ilk gaz ve heyecan kalmadı :(. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Eylül 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2018 pvp düz random bg'ler mi? pvp'den 350+ item nasıl alınıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2018 CP cap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2018 sub bitmişti, tam eve gidince açayım derken 2 hafta edremit yolluyorlar yine :( 2 hafta bir kayıp olmaz ama bakalım, ara verdik :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luxor Mesaj tarihi: Eylül 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2018 Warlords öncesinden beri uzak kaldım oyuna, tekrar başlamayı düşünüyorum. Ancak class dengeleri nasıl? Her ne kadar tartışmaya açık olsa da, pvp ve pve de önce çıkan classlar hangileri? Dengeler sürekli değişiyor sonuçta. Paladin ,warrior, death knight üçlüsünü nasıl kıyaslarsınız? Melee oynamazsam, ranged dps olarak mage ve hunter arasında kaldım. hunterlar dps olarak rahat yer buluyor mu? (eskiden pek tercih edilmezlerdi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2018 mardox said: pvp düz random bg'ler mi? pvp'den 350+ item nasıl alınıyor? 1600 rating sonrasi 360+ atiyor. 1800 sonrasi 365+ atiyor falan falan. Caple olacak is degil sadece. Bana su an 365+ dusuyor iste. Bu hafta 60 mac faln yaptim 40+ win var 1808 oldum, 5 6 tane item dustu. Bir de item dusmesinden ziyade mesela 1400 ratingde dusen itemi upgrade etmek mumkun oluyor rating yukseldikce dusen tokenlarla. Ratingsizken dusen 340 legi 360 yaptim mesel oyle. Simdi 1808 ratingdeyim 2v2de ama wotlktakinden daha kolay geldi rating kasmak. Muhtemelen 2.2k ustu falan basliyordur competitive oyunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar