Bathory Mesaj tarihi: Eylül 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2018 Dün gece reset öncesi enaktarı bi +10'layalım dedik. +9 King's rest geldi. Bi daha beni o dancına zor sokarlar. Resmen işkence trash ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2018 King's Rest 3. boss'un önü değil mi sdf. King's Rest'te 2 tane priest olunca çiçek gibi oluyor shackle falan, yağ gibi akıyor dungeon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Eylül 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2018 Abi ilk boss 2. boss arasında sırayla spawn olan moblar, 3. boss öncesi moblar, Zul. Hepsi ayrı işkence necroticle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bezerye Mesaj tarihi: Eylül 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2018 360 civarı daha smooth olur ya gearlarda düşük bence 3 affix için şuanda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Eylül 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2018 Olabilir aslında. Biz 353+ grupla girdik, gerçek bir işkenceye döndü. 30dakika geç falan bitirdik bi de timerdan önce. Gerçi saldık sonlara doğru ama. Önce +8 freehold yaptık mesela, o 10 saniyeyle falan +2 kaçtı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2018 en sevdiğim şey warfronta ortasında dalmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Eylül 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2018 ben geçen ortasında daldım diye seviniyordum. trollbane bug a girmiş kesemiyorsun . hay dedim böyle şansa. çıktık bide 30 dak. ceza yedik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Eylül 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2018 Mythicleri yapmadan once zuldazarda portun ordaki transmogcunun yanindaki kaplumbagdan questi alin hc uldir drop u veriyor 4 dungeon yapinca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Eylül 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2018 385 item verdi q Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2018 +2 atal'dazar var. kasmak isteyen varsa meczup tier benimle birlikte akalım jkhsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Eylül 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2018 ne oynuyorsun dark Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2018 +2 kasilmaz yalniz, yapilir sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2018 ya işte kasa kasa gidelim diye, yoksa biz de biliyoruz meczupluk derecesini :( horde oynuyorum. ally ile para kasıyorum sadece sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kujo123 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2018 bütün guildler fethidi atlamış nerf gelir harelde haftaya:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2018 fethid kolay değil miydi ya? gerçi heroicte zor mudur bilmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narius Mesaj tarihi: Eylül 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2018 Overtune. Method falan bırakmış gear kasıyor zaten haftayı bulmadan ayar çekilir muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Eylül 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2018 normalde kolay, hatta mortal wounds + iyi bir dps'le add'leri ignorelayabiliyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2018 Fetid'e nerf gelmişti bu hafta başı aslında, yetmemiş demek sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2018 mardox said: normalde kolay, hatta mortal wounds + iyi bir dps'le add'leri ignorelayabiliyorsunuz. evet normalde direk abanmıştık şap diye yere yapışmıştı, o yüzden bi an compute edemedim asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2018 neck levellarınız kaç ? benim 21 amk günde 2-3 saat oynuyorum ortalama nası farmlıycam lan azerit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Eylül 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2018 uldir trash'ten geçen düşen boe eldiven yine düştü yine satıcam kıhkıh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Eylül 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2018 Bana da dün 370 bracer düştü ya boe. Umarım satılmıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kujo123 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2018 Bathory said: Bana da dün 370 bracer düştü ya boe. Umarım satılmıştır. exp başı her turlü gider onlar.Millet bizim türkler gibi goldunu suba harcamıo kendi parası ile alıo subunu:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Eylül 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2018 bu ilk bossdaki khor lfr de ilvl 120 olarak dustu ne yapmam lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Eylül 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2018 Nekro said: Mythicleri yapmadan once zuldazarda portun ordaki transmogcunun yanindaki kaplumbagdan questi alin hc uldir drop u veriyor 4 dungeon yapinca bu arkada kalmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar