Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Battle for Azeroth Ana Konu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Millet ilk haftalar deli gibi mythic kastı. Arathi de Rare lar 340+ atıyor. dün bir raidle farm yaptık bir tane 360, 2 tane 340 aldım. 5 tane falan loot alan adam vardı. Blizzard ın da bu huyu pis ha ! okadar kasıon sonradan gelen adam 1 haftada seni yakalıyor.
Mesaj tarihi:
smyrnas said:

Millet ilk haftalar deli gibi mythic kastı. Arathi de Rare lar 340+ atıyor. dün bir raidle farm yaptık bir tane 360, 2 tane 340 aldım. 5 tane falan loot alan adam vardı. Blizzard ın da bu huyu pis ha ! okadar kasıon sonradan gelen adam 1 haftada seni yakalıyor.

warfront dan mı bahsediosun yoksa fiziksel olarak Arathi'ye gidip etraftaki Rareleri mi kesiosunuz?
Mesaj tarihi:
Mortis said:

smyrnas said:

warfront dan mı bahsediosun yoksa fiziksel olarak Arathi'ye gidip etraftaki Rareleri mi kesiosunuz?

warfront dışı gidip kestim azerite dışında bi şey almadım henüz 4 rare oldu.
Mesaj tarihi:
Saeros said:

k1nJo said:

yok yok kesin düzelmez.

düzelmiş
biz bunları hep söyledik yazdık çizdik.......

evet fetid kestim hc bu sefer silah düşmedi. bonus roll atmama rağmen düşmedi bi de. çok hayret ettim.
Mesaj tarihi:
keşke bonus roll'u vectis'e saklasaymışım ya. hem shield hem trinket baya iyi. gerçi oradan bana cloak gelirdi gelse gelse. warfront görevinden de cloak geldi çünkü sdf.

zek'voz bugün olmadı belki yarın olur ama zor. ya biri raide eye beam yediriyo ya da cc'li add'i bozuyo.
neyse en azından 370ilvl boe kaptım trash'ten. 190k'ya gidiyomuş, hiç yoktan mükemmel.
Mesaj tarihi:
Mortis said:

smyrnas said:

arathideki rare lerden bahsediyorum. artı olarak tabi warfronttan da bi 370+340 drop aldım.
Mesaj tarihi:
blizzardı sikeyim. millete o rarelardan çatır çatır item düşüyo bana bi tane 340 düştü oda bi boka yaramıyo. warfronttan verdiği 370'de en işime yaramayan iki statı procladı ne güzel.
Mesaj tarihi:
Dün mother'dan sonraki 3 bossu kestik heroic'te. Raiddeki diğer druid kıza 3 item + 2 bonus roll item düştü. Healingde de rezalet kız. Hayır ben de 13 euro veriyorum amk bu nasıl bahtsızlıktır ya.
  • Yeni Oluştur...