Narius Mesaj tarihi: Eylül 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2018 Method Dungeon Tools diye addon yapmış mutlaka kullanın fazla iyi en azından öğrenene kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2018 327 shadow'u dungeon'ın kapısından içeri bile almazlar artık. Zaten bok spec. ilvl da düşük kalmış. Disc'e dön gear kas öyle shadow'a dön. Statlar aynı zaten ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2018 paticik communitye gel yapariz mythic 1-2 falan :3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2018 niye ya dün girdim 2-3 tane, temiz dps'de yaptım ilk ikideydim hep sadjkhfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Eylül 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2018 Mythick+ larda trashler bosslardan daha zor ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Eylül 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2018 sanguin modifierli waycrest deneyin cok zevkli oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Eylül 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2018 lord_gorthaur said: Mythick+ larda trashler bosslardan daha zor ya. bu hafta fortifed affix var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Eylül 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2018 Millet ilk haftalar deli gibi mythic kastı. Arathi de Rare lar 340+ atıyor. dün bir raidle farm yaptık bir tane 360, 2 tane 340 aldım. 5 tane falan loot alan adam vardı. Blizzard ın da bu huyu pis ha ! okadar kasıon sonradan gelen adam 1 haftada seni yakalıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Eylül 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2018 Abi isterse adam exp ortası girsin 15 20 gün oynayan adam gayet yakalıyor ortalama gear seviyesini. Bu yıllardır böyle. Hatta sunwell isle ile başladı bu iş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2018 Yakalayamasa daha kötü ya, bir de alt kasacaksın kasamıyorsun falan. Tam 30 yaş üstüne hitap eden loot sistemi <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Eylül 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2018 group finder bozulmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Eylül 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2018 Warfront açıldığından beri çalışan bi şey var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2018 k1nJo said: group finder bozulmuş. kırk yılın başı girdim low level altımla dancın atayım 1-2 dedim patlamış evet düzeltirler ama uzun süre bozuk kalmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Eylül 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2018 akşam saati anlık oyuncu sayısı artarsa ki artar herhalde geceye kadar düzelmez bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2018 NOT WITH THAT ATTITUDE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Eylül 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2018 yok yok kesin düzelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2018 smyrnas said: Millet ilk haftalar deli gibi mythic kastı. Arathi de Rare lar 340+ atıyor. dün bir raidle farm yaptık bir tane 360, 2 tane 340 aldım. 5 tane falan loot alan adam vardı. Blizzard ın da bu huyu pis ha ! okadar kasıon sonradan gelen adam 1 haftada seni yakalıyor. warfront dan mı bahsediosun yoksa fiziksel olarak Arathi'ye gidip etraftaki Rareleri mi kesiosunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2018 k1nJo said: yok yok kesin düzelmez. düzelmiş biz bunları hep söyledik yazdık çizdik....... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Eylül 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2018 Mortis said: smyrnas said: Millet ilk haftalar deli gibi mythic kastı. Arathi de Rare lar 340+ atıyor. dün bir raidle farm yaptık bir tane 360, 2 tane 340 aldım. 5 tane falan loot alan adam vardı. Blizzard ın da bu huyu pis ha ! okadar kasıon sonradan gelen adam 1 haftada seni yakalıyor. warfront dan mı bahsediosun yoksa fiziksel olarak Arathi'ye gidip etraftaki Rareleri mi kesiosunuz? warfront dışı gidip kestim azerite dışında bi şey almadım henüz 4 rare oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Eylül 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2018 Saeros said: k1nJo said: yok yok kesin düzelmez. düzelmiş biz bunları hep söyledik yazdık çizdik....... evet fetid kestim hc bu sefer silah düşmedi. bonus roll atmama rağmen düşmedi bi de. çok hayret ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Eylül 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2018 keşke bonus roll'u vectis'e saklasaymışım ya. hem shield hem trinket baya iyi. gerçi oradan bana cloak gelirdi gelse gelse. warfront görevinden de cloak geldi çünkü sdf. zek'voz bugün olmadı belki yarın olur ama zor. ya biri raide eye beam yediriyo ya da cc'li add'i bozuyo. neyse en azından 370ilvl boe kaptım trash'ten. 190k'ya gidiyomuş, hiç yoktan mükemmel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Eylül 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2018 Mortis said: smyrnas said: Millet ilk haftalar deli gibi mythic kastı. Arathi de Rare lar 340+ atıyor. dün bir raidle farm yaptık bir tane 360, 2 tane 340 aldım. 5 tane falan loot alan adam vardı. Blizzard ın da bu huyu pis ha ! okadar kasıon sonradan gelen adam 1 haftada seni yakalıyor. warfront dan mı bahsediosun yoksa fiziksel olarak Arathi'ye gidip etraftaki Rareleri mi kesiosunuz? arathideki rare lerden bahsediyorum. artı olarak tabi warfronttan da bi 370+340 drop aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2018 blizzardı sikeyim. millete o rarelardan çatır çatır item düşüyo bana bi tane 340 düştü oda bi boka yaramıyo. warfronttan verdiği 370'de en işime yaramayan iki statı procladı ne güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utterable Mesaj tarihi: Eylül 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2018 al benden de o kadar. sacmasapan tribe girip normalde yapmayacagim kadar grind yaptim, 3 tane belt dustu. millete patir patir mount geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Eylül 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2018 Dün mother'dan sonraki 3 bossu kestik heroic'te. Raiddeki diğer druid kıza 3 item + 2 bonus roll item düştü. Healingde de rezalet kız. Hayır ben de 13 euro veriyorum amk bu nasıl bahtsızlıktır ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar