Mortis Mesaj tarihi: Eylül 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2018 tamam ona göre seçelim biz de mythiclerimizi sınırlı vakitte oynuoz bi de girip bi mythic plusa saatlerce wipe yiip çıkmayayım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Eylül 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2018 eregorn said: king's rest +3 girdik. ilk bossta 5defa wipe yedik çıktık. king's rest +2 girdik. başlarda çok kolay gitti. sonra bitirdiğimiz de dungeon süresi 1saat 15dkydı. freeholddan şaşmayın. mother'da kolay m+da ilvl'iniz yeterli aslında, ben +3 keyi pug grupla benzer ilvl 2 chest ile bitirdim atıp tutmayım sanguine var işin içinde ama boss fighti değiştirmeyeceği için siz bir yerde hata yapmışsınız gibi. king's rest, atal'dazar, tol dagor şimdilik en kek gözüken yerler. herkes bunları 2-3 chest farmlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Eylül 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2018 m+ larda chest locklaniyor mu haftada bir mi drop alabiliyorsun o level icin nasil calisiyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Eylül 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2018 Hayır, anahtar olduğu sürece loot alabiliyorsun sondaki chestten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Eylül 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2018 eregorn said: king's rest +3 girdik. ilk bossta 5defa wipe yedik çıktık. king's rest +2 girdik. başlarda çok kolay gitti. sonra bitirdiğimiz de dungeon süresi 1saat 15dkydı. freeholddan şaşmayın. mother'da kolay m+da Bu hikaye tanıdık geldi parabola mı ? HArbi bayılıyordum ekran başında. Güzel tarafı 345 dagger verdi :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2018 waycrest manor abv bide black templeda cok kaybolurdum tankin gotunden ayrilmiyorum bi kere olup release spirit yaptim mi hearthstoen atiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2018 Mortis said: tamam ona göre seçelim biz de mythiclerimizi sınırlı vakitte oynuoz bi de girip bi mythic plusa saatlerce wipe yiip çıkmayayım :) zor değil aslında ama koordine olmak gerekiyor trashler çok fena bu exp interrupt, stun vb özellikler inanılmaz önemli öyle oluncada pug la girmek can sıkıcı olabiliyor. Yoksa +4-5 sıkıntı değil. Kendi ekibin olması çok büyük artı mc+lar için. Hiç olmadı bi community bulmak gerek patinin var mı mesela ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Eylül 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2018 https://forum.paticik.com/read.php?43,8928067 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2018 King's Rest benim ilk girdiğim m+. Gültle girdik, m0 gibi farmlayıp çıktık. Hatta sondan bir önceki boss fight'ı normalinden daha kolay yaptık sdf Healer olarak sevmediğim tek dungeon var o da Siege of Boralus. Son boss fight kanser direk. LOS'a doyuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Eylül 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2018 Law said: eregorn said: king's rest +3 girdik. ilk bossta 5defa wipe yedik çıktık. king's rest +2 girdik. başlarda çok kolay gitti. sonra bitirdiğimiz de dungeon süresi 1saat 15dkydı. freeholddan şaşmayın. mother'da kolay m+da Bu hikaye tanıdık geldi parabola mı ? HArbi bayılıyordum ekran başında. Güzel tarafı 345 dagger verdi :). ahaha evet :D bana da hiç bişi vermemişti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Eylül 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2018 341 item lvl’im var rogue’da. Mythic + için pug grup arıyorum ama kimse grubuna davet etmiyor. Rogue’lara karşı bir ön yargımı var bilemedim. Dps ‘im de ortalama 9k civarında. Genelde birinciyim boss fighlarda falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Eylül 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2018 dpsle grup bulmak zor ben 349 moonkinle zor buluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2018 abi dps öyle malesef, grup kurduğun anda 10 tane dps yazılıyor arada kaynıyosundur yok mu bi arkadaş tanıdık manıdık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Eylül 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2018 Carsamba persembe cogu kisinin raid gunu. O yuzden cuma ctesi pazar (gunduz) bizim community'den rahat m+ gruplari cikar bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Eylül 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2018 Bathory haklı Ya gece bizim saatle 12den sonra, ya da haftasonu gündüz-gece pug yapılabiliyor rahatlıkla. diğer günler genelde heroic raid yapıyor guildler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Eylül 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2018 ucuz ucuz ödeyelim diye Rus Complete Collection açmıştım. sıfırdan kasmak çok çok fenaymış. dreanor da uçamıyorsun. broken isle de uçamıyorsun. dedim böyle olmıcak geçtim eski hesaba. onca mount ve achi tekrar kasmayı yemedi resmen . ucuz olsa bile çekilmezmiş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2018 Narius said: Addon var hala world quest list kullanıyorum ben legiondan farkı kutucuk çıkıyor quest idsini yazıyorsun. ilaç gibi geldi bu tşk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Eylül 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2018 deadwoll said: King's Rest benim ilk girdiğim m+. Gültle girdik, m0 gibi farmlayıp çıktık. Hatta sondan bir önceki boss fight'ı normalinden daha kolay yaptık sdf Healer olarak sevmediğim tek dungeon var o da Siege of Boralus. Son boss fight kanser direk. LOS'a doyuyorum. abi nası gerildim lostan orda off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Eylül 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2018 g'huun'u da kestim yine silah düştü................. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2018 o değil de huun vardı bizde, o da mı gitti patiden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2018 155i aramistir birisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Eylül 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2018 ABİ HEROIC MOTHER KESTİM YİNE SİLAH DÜŞTÜ. ama bu sefer loot spec'i değiştirip enha yapmıştım. kermit'in ağzının suyu akar 370ilvl mace hmmffpss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Eylül 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2018 acaba extra loot atsam bi tane daha mace verir miydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Eylül 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2018 onun da sapını kermit karşime verirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2018 mythic team varsa horde'da inv atın,327 şadıv ile geleyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar