k1nJo Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 +2 motherlode yaptım ben baya kolay. underrot tarzı pislik yerler muhtemelen çok daha fazla zorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 +5 temple yaptım biraz zorlandık ama yapılıyor 340 üstü iseniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narius Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 Bu hafta base ilvl 355 cap yani weekly için bir kere yüksek yapıp max 5 farmlamak mantıklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 zor olması epey hosuma gitti çıktıgı gibi +10lar falan yapılamıyor olması güzel +2 falan bile kasabiliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 +4 atal'dazar yaptım şimdi, süre bitmeden hallettik, 25dk 42sn tuttu. vol'kaal'ın önündeki ibişlere ölmezseniz çok sıkıntı olmuyor. bizden bi kişi öldü. yerde ancestral protection totem vardı ucu ucuna yetmedi sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 Pugla heroic kesen oldu mu? Ne kadar kolaydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 çok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Eylül 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2018 Bence pugla heroic falan olmaz öyle ilk günden. Mother falan ciddi koordinasyon istiyo. Biz guildle ghuun'a kadar geldik bıraktık normalde. Bakalım bugün denicez heroic'i. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Eylül 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2018 heroicte mother a yeni abilityler ekleniyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Eylül 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2018 Yok hayır ama bossun hpsi ve damage'i arttığı için geçişleri daha az yapmak lazım bu da daha fighti daha zorlaştırıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Eylül 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2018 holy/disc priestim için azerite traitlere icy veins'den bakma dediler(dediniz paticik community'de). nerden bakacaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Eylül 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2018 tiLi said: holy/disc priestim için azerite traitlere icy veins'den bakma dediler(dediniz paticik community'de). nerden bakacaz https://www.wowhead.com/guides/discipline-priest-azerite-traits-powers-armor-bfa-battle-for-azeroth - Disc https://www.wowhead.com/guides/holy-priest-azerite-traits-powers-armor-bfa-battle-for-azeroth - Holy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Eylül 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2018 Bathory said: Yok hayır ama bossun hpsi ve damage'i arttığı için geçişleri daha az yapmak lazım bu da daha fighti daha zorlaştırıyo. Pugla motherda 2/3/9 oynarken 2dps 1healer 2 dps 3 dps 2 dps 1 healer 2 tank 1 healer Olacak sekilde 5 grup olarak gectik sırayla ve fazla kolay oldu. Heroic'te de aynı setupın isleyecegini dusunuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2018 Bathory said: Bence pugla heroic falan olmaz öyle ilk günden. Mother falan ciddi koordinasyon istiyo. Biz guildle ghuun'a kadar geldik bıraktık normalde. Bakalım bugün denicez heroic'i. Geçenlerde pug'la ilk gün heroic keseceklerini söylüyorlardı ya, ben ondan sordum sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Eylül 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2018 geçen ek paket guldan'ı hc kestim ilk hafta, saatlerce vakit ayırabilecek olsam yine keserim. bu arada kimse kolay olduğunu söylemedi sadece boktan guildleriniz varsa benim gibi onlara nazaran daha kolay oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2018 Abi KJ ve Gul'dan exp. başı değildi ama. Exp. oturmuştu. Millet M+ falan farmlıyordu. Şimdi normal raid 340ilvl'a göre tune edilmiş durumda ve herkes 340 civarıydı dün :> Önümüzdeki hafta heroic kesen pug'lar çıkmaya başlar ama onlar da 355+ ilvl falan isteyecekler muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Eylül 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2018 Yalnız dün farkettim ki raid değil de mitik+ yapmayı daha çok özlemişim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2018 Ben yaşlanmışım onu farkettim daha çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narius Mesaj tarihi: Eylül 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2018 Milletin şikayetleri abartı değilse eski entry raidlerine göre overtune olmuş sadece pugı değil kj gibi guildleri de zorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Eylül 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2018 zorlasın zaten ilk gunden yapamasın herkes bir zahmet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Eylül 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2018 Şu WQ muhabbetinden harbi baydım . Tamam LEgion da güzeldi ama BFA da inanılmaz bayık geliyor. Birde şu Shield ve weapon düşmeme olayı bir tek bana olmuyor sanırım ? bir çok kişi de full 340 var. weaponlar 300-310ilvl hep . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pallando Mesaj tarihi: Eylül 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2018 smyrnas said: Şu WQ muhabbetinden harbi baydım . Tamam LEgion da güzeldi ama BFA da inanılmaz bayık geliyor. Birde şu Shield ve weapon düşmeme olayı bir tek bana olmuyor sanırım ? bir çok kişi de full 340 var. weaponlar 300-310ilvl hep . Yalnız değilsin :) Bir çok kişide var o durum. Ben mage'im şansıma staff düştü Bis swordda düştü ama genel olarak özellikle shield düşmediğini çok duydum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2018 ilk silahımı dün uldirden düşürdüm 1 tane. diğeri hala 320. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2018 ya legionda bu kadar baymıyodu wq işi çünkü addonu vardı, şak diye giriyodum gruba 20 saniyede bitiyodu wq onun başka bi yolu var mı şu sıralar, kim hangi addonu kullanıyor söyleyin hele. blizz baya skertti o olayları gerçi ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narius Mesaj tarihi: Eylül 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2018 Addon var hala world quest list kullanıyorum ben legiondan farkı kutucuk çıkıyor quest idsini yazıyorsun. smyrnas said: Birde şu Shield ve weapon düşmeme olayı bir tek bana olmuyor sanırım ? bir çok kişi de full 340 var. weaponlar 300-310ilvl hep . 5manlerde genel olarak silah düşme şansı düşük çoğu kişi muzdarip o konudan. Hurafe değilse haftalık chestin silah ve azerite item atma şansı yüksek olacakmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar