tunch Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 n'zoth'un güçsüzlüğü değil de azshara'nın gücünü göstermiş bence o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 ben bayağı beğendim ya, jaina'nınkinden falan çok daha iyi olmuş. ama ben de ilk dedim legion'a çalışmıyor muydu diye de zaman olarak sundering sonrasını konu aldığını fark edince sıkıntı kalmıyor cidden. denmiş üstte ama 3-4 yıl önce okumuştum ben de old god olayını, belki daha öncede yazılmıştır kitaplarda vs. shield olayına kadar yazılıydı hep. o kırılınca old godlara teslim oluyor nagalaşıyorlar vs. diye hatılrıyordum ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2018 patinin guildi var mı? biz 4-5 kisi takılıyoruz arkadaslarla mythic yapıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2018 aquila said: https://worldofwarcraft.com/en-us/invite/3RJ9r5Iory?region=eu&faction=Horde burdan linki kopyala oyun icinde communitye. komünü var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2018 5 günlüğüne uçuşa gönderdiler, 2 gündür yatırıyorlar. wow oynama planlarım alt üst :( ağlamaklıyım şuan... neyse çok geride kalmam da iyi para kasma hayalim vardı o yalan olacak kjshdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2018 @mardox girdim ty raidler acilinca toplasalim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2018 https://www.youtube.com/watch?v=vX8BiEI5c6c https://www.youtube.com/watch?v=7nTs6AyGwXQ https://www.youtube.com/watch?v=yNigmPEG5qk voljin'e whisperlayan loa bwonsamdi heralde. büyük oyunu gördüm, adam ölümden besleniyor sonuçta. sylvanasın başlattığı savaş işine gelmiş oldu. gerçi bwonsamdi undeadlerden nefret ediyor ama öbür taraftan başlattığı savaş ile aldığı ruhlar için katlanmış olabilir sylvanasa. contentin bir yerinden kesicez gibi bwonsamdiyi sdf. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2018 ben daha görmedim orayı da zandalar ile exalted olunca mı ne görev geliyor dedi arkadaş, vol'Jin ile bwonsamdi'nin anlaşmasını vs. görüyorsun demişti. büyük ihtimal vol'jin'i o anlaşmanın parçası olarak resleyebiliriz gibi sanki. ya da onu yenip işte vol'jin'i geri getireceğiz, slyvanas'tan warchief'liği geri alacak vs. diye düşündüm ben de ksadjhfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2018 Vol'jin'in büyü altında Warchief'liği verdğini düşünüyodum bende, şununla kafama oturdu işler, Thrall'dan aldığı şeyi Sylvanas'a bırakamazdı da işe loa moa yedi kafayı o yaralı hali ile... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2018 nzothlanmis bile olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2018 token 190k ya düşmüş dün çektim 2 tane hemen inscriptiondan gelen para ile hohoho para bile kazanılır ya euro 7 iken gold kasmak cok mantıklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2018 Inscription kasmadığıma pişman oldum ya. Geçen hafta arkadaş gözümün önünde iki günde 1m gold kastı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2018 darkmoondan mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2018 darkmoon kartları zaten epey iyi, bikaç tane dandik trinket vardı buffladılar onlarıda sanıyorum, cogu darkmoon trinketi pre-raid bis şuan. druid glyph'i var sualtı formunu yunus yapıyor 600g'a falan gidiyor contractlar peynir ekmek gibi satıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2018 Aynen darkmoon'dan. Contractlar da hala gidiyo ama eskisi gibi değil. İlk 2-3 gün 20k'dan gidiyordu şimdiki 200g'luk contractlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2018 kontrat hikaye zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2018 DarKRideR said: 5 günlüğüne uçuşa gönderdiler, 2 gündür yatırıyorlar. wow oynama planlarım alt üst :( ağlamaklıyım şuan... neyse çok geride kalmam da iyi para kasma hayalim vardı o yalan olacak kjshdf raid ve m+lar gelecek herb ve alch ile her türlü para yapılır gene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2018 hiç darkmoon kartım olmadı be. çok ilginç geliyo bu paralar bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2018 Quel-Thul said: darkmoon kartları zaten epey iyi, bikaç tane dandik trinket vardı buffladılar onlarıda sanıyorum, cogu darkmoon trinketi pre-raid bis şuan. healer trinketını nerflemişler sanırım. alsam mı dedim de, yerin dibine gömmüşler diye yazı okudum vazgeçtim sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narius Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2018 Melee dışındakiler bufflandı ama hala en iyisi melee. Her class için hem pre-raid hem de yüksek ilvl(380+) alana kadar bis. Geri kalanlar ilvldan kazansa da baya meh trinketlar m+ ya da raid açılınca hızlı replace edilir. Tabi başka değişiklik olmayacağını varsayarsak yine çekebilirler ayar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2018 Bir item gordum, sanirim legionda gorevlerden aliniyormus. Planor. Tepelerden suzulerek inebiliyorsun. Suan nasil alabilirim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2018 Goblin glider kit. AH'de bulabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2018 en son tanesi 50 golddu. kullanırken düşünüyorsun ya acaba gerek var mı falan diye sdf. parası bi yana, world pvp'de çok iyi göt kurtarıyor. bi keresinde bi wq için tepede bi yere çıktım, 10 tane ally varmış tepeme çökmeye çalıştılar neyse ki restoydum da dayanabildim de atladım aşağı glider ile. arkamdam da bi tane salak feral atladı başka kimse atlamadı sonra götüm götüm koşarak geri gitti sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2018 legionda alinan baska bi toy var ama o sadece legionda calisiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2018 lan geçen bunlar artık bi boka yaramaz diye 30 tanesini falan destroy ettim. ne ara o kadar değerlendi onlar skdjhf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar