zipzip Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2018 Quel-Thul said: wintrading abi banı yersiniz aman diyim Ben girmedim ya, sevmem öyle işleri, kendim kastım 25 lvl honor. Bugün bgde 200 üstü adam vardı. İmkansız kasılması. Bi el atmazlarsa üzülürüm çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2018 üzülme abi önemli olan sağlığına bişey olmasın gerisi hikaye.......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 sağol yavuz kardeş iyi ki varsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 Sylvanas gg, bütün karizması gitti gözümde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 valla ben begendim gayette oturmus sylvanas'a zaten chaotic evil'di banshee olduktan sonra jaina'nin yonetimdeki hali iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 -Deno- said: Sylvanas gg, bütün karizması gitti gözümde. Sylvanas bu acıya dayanamaz :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marquezetto Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 blizz in ahmaklığından başka bi şey değil şu sinematik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 Zaten Alliancea dönesim vardı iyice kabardı bu isteğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 Alliance battlefront plate seti gördükten sonra benim de çok kabardı iştahım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 paradoksalkedi said: kaç expension yok hikaye gelişimi vs diye kasa kasa yine horde'u net kötü taraf mantığına getirip yine horde liderini sosyopat kötü lider yaptılar inanılmaz. Garroshu yedirmeyecektik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 herhalde serverlarda ally kalmadı. böyle yapalım dediler. lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 oyunun tamamini alyans fanboylar yonetiyo galiba artik. zipzip said: Alliance battlefront plate seti gördükten sonra benim de çok kabardı iştahım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 O sete kötü diyen götümü yesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 Allyı hordeu yok bu işin. Zevk meselesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 ally zevk anlayışı biraz farklı sorun orda :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 zipzip said: Allyı hordeu yok bu işin. Zevk meselesi. evet ben hep aldığım zevke bakıyorum sabah akşam pompa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 Yavuz bi tombik ısmarlıyım sana da benim şu karakteri kas 110 yap ya. 110 boost'u başka şeye harcıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 ben kasarım, zaten wow özlemim var şuan gideririm ama pahalıya patlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 -Deno- said: Yavuz bi tombik ısmarlıyım sana da benim şu karakteri kas 110 yap ya. 110 boost'u başka şeye harcıyım. lol eskiden olsa bas parayı boostlarım derdim de şu sıra kıçımı kaşıyacak vaktim yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 Alliance oynamak bence de zevk meselesi. zaten tasarımların hepsi de Alliance a daha uygun . ha yaklaşık 2 expansion Ally oynamış biri olarak söyleyim . önceden 1 kere bile horde oynadıysan dönüp dolaşacagın yer gene horde oluyor. herkes için geçerli değil tabi ama geneli bu işin böyle. MEsela legion başı silvermoon da başlayan çoğu türk guildi TN de horde oldu tekrar. hadi bizimkileri geçtim Alliance ın top guildleri de HOrde oluyor. scrub busters TN de horde oldu daha ne olsun zaten. hani racialler falan diyeceniz ama D.iron dwarf ve void elf racialleri de saglam yani. hele iron dwarfların primary stats racial nedir allasen oyunun en daşaklı race i oldular resmen . ister dps ister tank oyna alayına gider. bide blizzard ın denge saglamak için horde u yıldırma politikası var ona ragmen millet deli gibi horde açıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 horde’u yıldırma politikası ne abi sfd ORGRİMMARDA EKMEĞE BAŞ DÖNDÜREN ZAM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 Ally'lıktan aldığım zevki başka bir şeyden almadım. Belki pilardo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 herkesin cinsel tercihine saygı duyuyoruz tabi ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 SW'e girişteki müzik yeter be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 hiç horde oynamayanlar nasıl belli oluyor. olm orgrimmar önü diye bir kavram nerede var allyde. tıraşsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar