paradoksalkedi Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2018 warlocklar çok iyi bu expte 3 spec de baya zevkli. demonlar ile voidler farklı şeyler, void demon saçma yani, zenci asyalı gibi bir şey. warlock kas warlock çok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2018 demon yok yani. meh. aslında bu exp demon doluydu aslında zaten koca legion. geç kalmışım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2018 Warlock hep iyi. Pisman etmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2018 ortak düşman var işte azshara nzoth ve ghuun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2018 - sexymap - prat - details damage meter - bagnon - world quest tracker - deadly boss mode core bunlarla oynuyorum da. bunlar dışında kurulması gereken hayati mod falan geldi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2018 autorepair KuiNamePlates SellJunk TitanPanel Gold kasarım diyorsan Trade Skill Master Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narius Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2018 Elvui paket olarak çoğu şeyi yapıyor ayarları da kolay baya. Onun dışında weakauras 2 mutlaka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2018 paticik modpack yapmak lazim GTFO baska moda gerek yok :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2018 GTFO kadar raid dikkatini arttıran bişi yok. bu kadar basit olmasına rağmen bu kadar gözden kaçması hayret. bir de auctionator. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2018 Hardcore raiding için elvui bir yere kadar must. Tek başına birçok addonla da yapabilirsin tabii ama ben ElvUI'ın güzel editlerini seviyorum şu favorim mesela Redtuzk: https://www.tukui.org/addons.php?id=107 actionbarları 5x2 6x2 vs seçime göre ortaya getiriyor. az weakaura ile güzel ui setupı kurulmuş. onun dışında mogit transmoglar için baya iyi, nPlates güzel nameplate addonu. details en iyi damage vs meter addonu ama çok kaynak yiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2018 weakauras yetiyor ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2018 azeroth auto pilot kurun leveling icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2018 İlk raid 4 eylulmus. Lfr 11-25 - 9 ekim www.hurriyet.com.tr/amp/teknoloji/world-of-warcraft-battle-for-azeroth-icin-cok-onemli-gelisme-40910060 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2018 wow haberlerini hurriyet'ten takip etmek wew Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2018 abi lol moda ekinden de transmog seçiyosundur ZA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2018 abi lol! öylesine tempest keep yapayım ulan şans deneyelim dedim. küt! ashes of alar ahahah. hatta kenarda oğlan harraslıyordu baba oynuycam diye killshot ondan olsun lan gel bas şu tuşa dedim ve mount düştü ahahha. ulan ya. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2018 gz abi :D saçma örnek olacak ama çocuğa daha var benim ondan öyle bağlanmadı. arkadaşın goldenı var, onlardayken hearthstone paketini onun patisiyle açmıştım, 2 tane golden kart düşmüştü. artık köpek de golden diye mi, yoksa şansından mı bilemedim çok acayip bir an olmuştu hehe. bu arada mount farmlayanlarınız varsa rare spawn vs şöyle çok güzel bir trick var: gidiyorsunuz https://realmpop.com/ 'a, en düşük popülasyonlu bir serverda trial karakter açıyorsunuz. gidip bulup rare'ı kesip mountu alıyorsunuz. eğer sololayamıyorsanız ise o karakterle premade group kurup auto-invite'a alın, maine girip kabul edin partiye gidin phaseleniyorsunuz. easy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2018 ben wow haberlerini takvimden takip ediyordum oysa :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2018 o değil de bu garrosh dan "tusk of mannaroth" düşürmek ne illet bir şeydir. birde siege of orgrrimar acaip uzun . öyle kısayolu falan da yok. bütün bossları kesmen lazım. her hafta çift karakter deniyorum valla düşmüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2018 Her hafta çift karakter ve hem hc hem mythic deniyorum bende ama çok zor. %1 den daha düşük sanırım drop rate. Bir de dediğin gibi 30 la 45 dk arası sürüyor ömür törpüsü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2018 Yok, acarsaniz mobil chrome acilista google amp haberler oluyor. Yoksa demirorene gectiginden beri takip etmiyorum. O kadar da takilcak bisi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2018 pff 110 boostu sacma sapan bi karaktere bastim ally levellayim diyorumda leveling next level kanser olmuş adeta. lvl5 wolfa 5 tane frostboltu vanilla zamanında atmadım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2018 ya bende harcadım boostu görmemişiz tabi heyecan yaptım şimdi nightborne monk levellıyorum köylü gibi :( monk epey iyi olacak gibi duruyor bfa da, her speci ayrı iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2018 bi cücü monk mu kassam acaba, zaten düşünüyodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2018 monk her şekilde iyi ya. brewmaster hem mythic plus hem raiding için baya iyi. ww zaten hala aoe ve single target en zevkli ve en iyi speclerden. mistweaver nasıl bilmiyorum fistweaver vardı o güzeldi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar