applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2018 aquila said: o degil de, hic horde oynamamis olan nasil acacak horde yandas oynamak isterse? hiç horde oynamamış olan şu saatten sonra oynamasın da zaten ya. gayliance kalsın işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2018 Fin said: jaina bile babam şerefli bir denizciydi orklar babami öldürdü diye alliance a başvuru yapmış yüzyillik rp klişesini blizz bile yapiyor sfdsfsdf old godlar corrupt eder jaina'yi güzel bi horde tarafina sağlam bi wipe atar :P "orçlar babamı kesti" klişesini bile nasıl stilize edip satabiliyor adamlar:D bu warbringerlar sylvanas, jaina ve azshara olacakmış, herhalde full fors savaş başlatan ana aktorler olacak bu 3ü demek ki naga da bu exp'de büyük bir rol oynayacak, zaten proudmoore gemisi raid veya dungeon bişey olacak belli ki orda naga keseriz net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2018 oyunun daha çok canlık expansionı var . wow en ölü halinde 3 milyona falan oynuyor abi. milletin mmo su 1 milyon görünce oldu bu iş diyor ki legion da zaten bildiğim kadarı ile 5milyon üzerine çıktı tekrar. Yeni expansionlar için çok açık kapı bıraktılar. old god lardan girer,tekrar LK dan çıkarsın. LK dan girer DReanor a geri döner, lightbound ile savaşırsın.bazı şeyler biraz zorlama olur ama konu çok yani. hadi burası bilmeyen için spo olsun spo Azeroth un Titan oldugunu biliyoruz artık . azerite de titan kanı oluyor. sergeras kıcılı sapladıktan sonra derinlerden çıkıp ,hava ile karışınca bu katı halini almış. bu durumdan dolayı da magni bronzebeard ın söylediğine göre Azeroth un canı çok yanıyor. !! bi supriz BFA da azeorth bedensel forma bürünüp yani doğup hepimizi öpebilir. yani old god beklerken titan fake si yiyecegiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2018 Bitmesin abi zaten, gidip black desert mi oynayacağız. Her 2 senede bir exp çıksın, yenir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2018 katılıyorum. hiç oynamıyor olsak bile, uzun aralar da versek, güvenli bir liman olarak oyunun orada olduğunu bilmek. dönüp oynayabileceğimizi bilmek bile çok güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2018 geldi görevler, uçuş öncesi bi horde yapıp gideyim diyordum da sardı. Teldrassil'e saldırıyoruz safd Malfurion Stormrage must die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2018 applev0dka said: katılıyorum. hiç oynamıyor olsak bile, uzun aralar da versek, güvenli bir liman olarak oyunun orada olduğunu bilmek. dönüp oynayabileceğimizi bilmek bile çok güzel. aynen ya arada girip böyle vanilladaki karakterlerimle girip nostalji yapıyorum, 10+ yıllık gültümüzün rosterına bakıp hüzünleniyorum falan ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2018 https://www.google.com.tr/search?q=13+euros+in+try&oq=13+euros+in+try&aqs=chrome..69i57j0l5.1822j0j7&sourceid=chrome&ie=UTF-8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2018 durma play yada g2a'dan 60'ünlük playtime alıyorum bir tıkdaha ucuza geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kujo123 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2018 AHAHAH 1 DAKKA YA malfurion Slyvannasa karşı ezik malfurion savunmamı yapıyor ahaha sonunda hak ettini bulucak galiba mal-furion:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utterable Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2018 surekli sikayet ettim ama su contenti 4 haftaya bolmeye ne gerek vardi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2018 undercity eventini betada yapmıştım ben, event baya güzel de, bu önceki pre questler tam filler ve çok saçma. hiçbir bok yapmadık, durduk yere savaş çıktı falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2018 bence gayet güzeldi. saurfang gelene kadar yerimizi korumalıyız deyipte saurfang'i bi anda getirselerde komik olurdu. güzel bir bahane ile araya bir hafta koymaları güzel. en azından günlük olarak world questler başladı darkshore da. ana charla questi bitirince, alt charlarla giriyorsun ve warchief ile konuşuyosun, "ben bu hikayeyi dinledim" diyorsun hoop world questlerini açıyorsun. bu şekilde alt charlara gear kasabiliyorsun. Ben beğendim. Beğenmeyen panda'dır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2018 o kadar az content varki uzatmak için her quest arasına 2 zoneluk uzaklık koymuşlar giderken vakit geçsin diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2018 WoTLK ile CATA arası daha aptalcaydı geçiş süreci. Legion içerik olarak dolu dolu hakikaten. Flying bile kasmaya çalışsan onlarca iş çıkar sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2018 Bilmiyorum belki ilk defa ilk gününden son gününe kadar oynadığım ilk patch'dir diye öyle düşünüyorum ama Legion sanırım MMORPG tarihinin en iyi ek paketi falan olabilir ya. Daha iyi bir content eklentisi yok cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2018 tunch said: o kadar az content varki uzatmak için her quest arasına 2 zoneluk uzaklık koymuşlar giderken vakit geçsin diye o uzatmak için değilki. ashanvale de horde baseleri belli yerlerde zaten . Darkshore a en yakın base "zoram'gar outpost" ayrıca darkshore a girdikten sonra zaten Furbolgların elinden "blackwood Den i" alıp oraya saurfang i beklemek üzere orduları yerleştiriyoruz. Ha şu var biz beta da bunların hepsini çat çat diyer yaptık. araya hafta koymadılar. dolayısı ile content i uzatmak bölge değiştirmek ile değil araya hafta koymak ile oldu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2018 abi uzatmak diyonda, küçücük harita o ya. koşarak mı dolaşıyon mapi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2018 Oluşumlar nasil arkadaslar. Var mi kaliteli guzel serverlarda iyi guildler. Donmek icin bahane ariyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2018 ağlama dön işte hemen asdfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2018 Turk nether'da falan oynuyorsaniz isim olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2018 Horde'um Türk-nether'da, Ally'ler Ravencrest'te asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2018 gel ya güzel bura Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2018 oyun pahalı hale geldiğinden beri TN bile kaliteli hale geldi :) geçenler de twitch te totik diye bi wow yayıncısına denk gelmiştim. silvermoon a alliance gitmişler "lore bilen adam horde oynamaz" diye saçmalıyordu. geçen gene denk geldim adama BDO oynuyordu. oyun kazık olunca abuk subuk adamlar temizleniyor oyundan . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2018 yok öyle bişi euro 10 lira bile olsa o leşlingler gelir antorus yapan kalmadi pek normal raid zamanı general chati görmen lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar