deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2018 Shaman her zaman mediocre olacak, ona göre. Nerf gelir zaten, dmg olarak op olmasa bile öyle bir mekaniğe izin vermezler oyunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2018 release'de op olsa bile zamanla çok düşecek, stromstrike'ı nature yapıp geri psycial a aldılar baya fail. scale olmadığı için lava lash falan daha önemli hala gelecek. en büyük sorun da survivabliltysi bir tane defensive var o kadar. legionda o yüzden bırakmıştım ben bfa'da da pek farkı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2018 Betada havoc ve fury denedim. havoc'taki colossus smash (dark slash) mantığını sevmedim. Momentum çok eğlenceli ama raidlerde avoid ability'nizi dps için harcıyorsunuz. Tembel developerların bunu göz önünde tutma ihtimali aklıma gelince bir gülme geliyor. Nemesis ve Demon Blades buildi konuşmaya değmez ama muhtemelen meta olacak. Ama görsellik, double jump ve glide dedin mi DH başka bir şey. Fury ise Cata'dan beri oynuyorum, şu ana kadar ki en iyi fury iteration'ı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2018 Ben her türlü priestim bu exp'te, oynarken en çok keyif aldığım class. Zaten dps falan bir noktadan sonra hikaye, önemli olan oynarken eğlenmek. Spriest'i de voidform geldikten sonra hiç oynamamıştım, çok eğlenceli olmuş. Form bitmesin diye çılgın atmak ayrı bir oyun adeta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2018 BETA da gördüğüm en fazla nithborn piest ve Mag'har orc priest vardı. aslında Mag'harlar uncorrupted oldugu için Lock yok ama priest olup void kullan falan değişik geldi millet bu sebepel baya tercih ediyor. Ben warrior devam edicem. tank devam edermiyim bilmiyorum ama racieller çokta umrumda olmadıgı için MAg'har blackrock clan race change yapıcam yada kasıcam duruma göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2018 Benim butun karakterlerim ud ya. Racial bonus vermeseler bile ud acarim. Animasyonlari inanilmaz iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2018 Rogue ölü herhalde BFA'da kimse bahsetmemiş :D Şu kararsızlık beni bitiriyor ya, Warrior hep yan karakterim oldu, bari bu expde main yapayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2018 Hunter nasil ? Cok kotu degilse hunter gidecegim gibi. Survival baya degismis ama mm veya bm gidecegim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2018 kul tiran mage reroll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2018 Mag’har direkt acik olmayacak exp basinda. Nightfallen gibi bir dizi quest ve exalted rep isteyecek. Bir de bunlarin uzerine 1-120 char kasinca oldukca guzel bir heritage seti veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2018 deadwoll said: Spriest'i de voidform geldikten sonra hiç oynamamıştım, çok eğlenceli olmuş. Form bitmesin diye çılgın atmak ayrı bir oyun adeta. asds katılıyorum, ama işte aoe dmg'i bitirdiler o koydu :( yapıyorum ben falan diye gelmeyin eskiden daha iyiydi böyle farm vs. olayı hiç olmuyor. ben de açayım bari oynayacak oyun kalmadı yine. para kasarım hiç olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2018 aoe dmg için işte talentten multi pain üzerine void açınca burstlüyo. Lvllemek işkence ama çok olay ölüyorsun, shieldı rotasyona koyman gerekiyo o derece :D ilvl yükselince sıkıntı yok patlatıyosun her türlü. Ben voidelf başlamıştım nelf sonrası çok tırto geldi bloodelf bildiğin zaten. Ama shadowmend lvllerken candır, hatta dailyde bile birini keseceksem yardırıp kesip shadowmeldle kaçmak en iyisi. Yoksa kesin ölüm kaçınılmaz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2018 mardox said: Mag’har direkt acik olmayacak exp basinda. Nightfallen gibi bir dizi quest ve exalted rep isteyecek. Bir de bunlarin uzerine 1-120 char kasinca oldukca guzel bir heritage seti veriyor. pathfinder part1 ile açılacak MAg'har ve Dark iron dwarf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2018 yalnız zuldazardaki spirit healerların muhabbetleri efsane olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2018 Valarjar’a hizlica exalted olma yolu var mi? Holy priestin hidden artifacti exalted istiyormus emenike. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2018 artifekleri cope atiyoz zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2018 Artifactlar çöp olsa da appearance'lar xmog'ta kullanılabilecek. Ben de warrior'a kastım, Şu an bonus world quest week o yüzden +75 rep (normalde 50). Bir de normal Maw of Souls farm (250). Gruptan hızlıysan solo da olabilir. Son olarak exalted karakterin varsa onun calss hall'unda valarjar rep'i veren token görevleri olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2018 bfa dan sonra artifact apperance unlock edebilecek miyiz acaba ? bfa ile hunterı boostlamayı düşünüyorum, quiver lı artifactı kaçırırsam üzülürüm :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2018 Zalım prepatch haftaya gelir umarın, dik yürüyen orc ile oynamak istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lunatari Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2018 Boneslark said: bfa dan sonra artifact apperance unlock edebilecek miyiz acaba ? bfa ile hunterı boostlamayı düşünüyorum, quiver lı artifactı kaçırırsam üzülürüm :( hayır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narius Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2018 Boneslark said: bfa dan sonra artifact apperance unlock edebilecek miyiz acaba ? bfa ile hunterı boostlamayı düşünüyorum, quiver lı artifactı kaçırırsam üzülürüm :( m+15 ve mage tower dışındakiler alınacak. m+15 yaptıysan ama basei almadıysan onu aldığında açılıyor bfa'da da. Mage tower için exp bitmeden istediğin karakterle yapman gerekiyor şu an çoğu classınki baya facerolldür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2018 m+15 rengi bfa'da da alınabilecek değiştirdiler onu mage tower tek gidecek olan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2018 Narius said: Boneslark said: bfa dan sonra artifact apperance unlock edebilecek miyiz acaba ? bfa ile hunterı boostlamayı düşünüyorum, quiver lı artifactı kaçırırsam üzülürüm :( m+15 ve mage tower dışındakiler alınacak. m+15 yaptıysan ama basei almadıysan onu aldığında açılıyor bfa'da da. Mage tower için exp bitmeden istediğin karakterle yapman gerekiyor şu an çoğu classınki baya facerolldür. Exp bitmeden mi yoksa 8.0 gelmeden mi? Hangisi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2018 8.0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2018 havoc oynamayı düşünenler için çok güzel bir video: https://www.youtube.com/watch?v=FGWrLHscRr8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar