eregorn Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2023 Kurallar wow'un sitesinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2023 ahmedinejad, 05.08.2023 13:16 tarihinde dedi ki: aynı şey tüm hardcore oyunlarda var abi şimdi benim bildiğim single playerlarda hardcore var, bi de diablo falan gibi action rpg'lerde hardcore var. onlar 3 ayda-4 ayda bir yeni sezon/yeni karakter mantığı olduğu için zaten patlasan bile 4 ay sonra herkes baştan başlıyor o yüzden çok koymaz. ama WoW'da olmaz emenike ya oturtamadım kafamda cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2023 herkes ölüyor işte. o yüzden koymuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2023 Private serverlarda bayadır devam ediyor HC oyun. Acaip keyifli aslında yani salak salak 10 moba dalmıyo kimse ve instancelardaki ekibi çok dikkatli seçmek gerekiyor. Bazı klasslar cidden avantajlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2023 Ölümüne duel var kaybedenin char gidiyo kabul edersen. PvP battlegrounds are completely disabled, as are all PvP Battlemasters. You may still enter premade Wargames, but you may not gain honor or PvP reputations from Wargames. While PvP is a fun part of World of Warcraft, by allowing players to enter battlegrounds on one-life characters, there is a concern that this would lead to overly defensive play, often to the point of non-participation, especially when you consider how powerful some rewards are from factions such as Stormpike Guard and the Frostwolf Clan. PvP is not the focus of the Hardcore game mode, so we’ve decided to disable normal PvP queuing entirely. If you wish to test yourself in pre-arranged Wargames, however, that’s an available option. Wargames confer no honor or other rewards. Beware—if you engage in Wargames, death is still permanent. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2023 Normal classic de harcore addonla kastığım 28 warr öldü. Wetlands da murloclar ani spawn oldular kaçamadık. keyifliydi yani kafam rahat olduğunda tekrar kasıcam güzeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2023 MasterHapLo, 07.08.2023 13:08 tarihinde dedi ki: Bg de ne yapıyorlar? BG yok. onun yerine "makgora" var. bir kişiyi seçiyorsun ve /makgora yazıyorsun. Karşıdaki "I agree" yazarsa, ölümüne duel atılıyor. Kazanan "Kulak Buff"ı alıyor. Kulak buffı, kaç kişi öldürdüysen ona göre artıyor. Hava atmak dışında bi işe yaramıyor ama eğlenceli bi olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2023 var mı şuan hardcore serverda oynayan çılgın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2023 ben oynuyorum. 9 lvlda bi char gitti. şimdi ikincideyim. Korku filmi gibi oyun olmuş. her yer ceset dolu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2023 Wow vanilla gibisi yok cidden. Hardcore bi yerde bayar elbet de acele etme gereksinimi olmamasi hosuma gidiyor. Endgame direk leveling journey zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2023 60 olunca hardcore olayı bitiyor degil mi yani raid falan illa ölünüyor o levelda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2023 Kasan kasiyor da raid oyun dizayni hardcore icin yapilmadigindan zor herseyi clear etmek. Bakma oraya gelmek asil olay zaten. 40 larda filan olunce tekrar ayni heyecani bulmak da zorlasabilir de benim icin wow classic leveling journey gelmis gecmis en iyisi oldugundan HC farkli tar veriyor, her itemin her consumable in degeri var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2023 vanilla wow olayı zaten o ya. content = world. hersey slowpaced tabi ki normal 2004-5 de dizayn edilmis oyun. Sotto'nun dediği gibi itemdaki +1 staminaya Epic almis gibi seviniyorsun HC'de sdfg. Bir de yine eski kafa isi consumelar cok OP + levelling questlerinden gelen cok ikonik proclari ya da use'u olan itemlar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Kasım 3, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2023 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 3, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2023 adamlar ne güzel ekmek kapısı buldu ya, tarihi tekerrür ettirerek para basıyorlar anbilivıbl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Kasım 4, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2023 Cata yi salla asil olay season of discovery. Benim hosuma gitti yavas yavas degisik seyler deniyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Kasım 4, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2023 Retail 3 expansion daha yapana kadar bunlar classic ile yakalarlar bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 4, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2023 Sotto, 04.11.2023 03:58 tarihinde dedi ki: Cata yi salla asil olay season of discovery. Benim hosuma gitti yavas yavas degisik seyler deniyorlar bu beni gerçekten şaşırttı ya. kesin denicem bu olayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2023 Bende classici deneyeceğim, mage healer vs baya değişiklik var oyunda, sıfırdan başlıyor gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 6, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2023 Season of discovery ne en ufak fikrim yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Kasım 6, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2023 ben de çok anlamadım. 25 lvl cap mi olacak 60+25 mi? Absolut, 06.11.2023 12:47 tarihinde dedi ki: Season of discovery ne en ufak fikrim yok ya ellerinde bi bok yok (ama olmasa 30'una nasıl hazır olacaktı) ya da gerçekten değişik bi şeyler yaptılar ve blizzcon'da dedikleri gibi keşfedelim istiyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Kasım 6, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2023 Kademeli cap artiyor. 25 le baslayacak. Baya rune ekliyorlar oyuna skill degistiren. Mage heal eddbilecek warlock tanklayacak filan hersey yeni degisik ve cozulmemis oldugundan insanlara heyecan verdi. Denge menge olmaz zaten tamamen kaos eglencesi. Tahminen kademeli arttirip 60 a kadar test ettirip bir nevi classic plus i oyle tam surum cikaracaklar. Benim hosuma gitti ama dedigim gibi kimse ne nedir bilmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzo Mesaj tarihi: Kasım 6, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2023 Classic+'tan kimsenin "mage heal atsın, warlock/rogue tanklasın" gibi bir beklentisi yoktu bence. İlk başta tanıtıldığında ilgimi çekmişti ancak Blizzcon'da 1-2 streamer'ın yeni BDF raidini izleyince biraz fazla saçmalamış olduklarını düşünmeye başladım. "Discovery" kısmında bunu kadar büyük değişikliklerin keyif vermeyeceğini keşfederler umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Kasım 6, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2023 (düzenlendi) yoktu oyle bir beklenti ama classic dedigimiz oyun yuzbin defa oynandi cozuldu vs. Seasonal bu tarz seylere girmeleri cok sey kaybettirmez bence. Denemekte sikinti gormuyorum acikcasi benim hosuma gitti. Zaten classic plus dedigin oturmus bir kavram degil herkesin ksfasindaki farkliydi Kasım 6, 2023 Sotto tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 6, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2023 Zaten cataclysm geliyor klasik diye bir şey de kalmayacak işin aslı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar