ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2021 (düzenlendi) Çok güzel olmuş. https://www.instagram.com/tv/CPYXQ5dnVjR/?utm_medium=copy_link Mayıs 27, 2021 ahmedinejad tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2021 feral druidler acı çekiyor şu an wow classicde olayın özeti: mage classında bir şeyi fixleyelim derken feral'e dönen druidin enerji seviyesi bozulmuş. ne zaman ferale dönseler enerji 20'ye düşüyor her seferinde... resetleniyor yani. blizzard da kimse feral oynamıyor diye hiç sallamıyor bu sorunu haftalardır kafayı yiyen feral bilim adamları da oyunda bariz bug buluyorlar https://www.twitch.tv/sodapoppin/clip/PolishedPoliteBottleAllenHuhu-w9fJbDeeqnvyU9Mv?filter=clips&range=7d&sort=time bu bug'u diğer classlar da kullanabiliyor tabii ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 1, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2022 Wowohead'in yerine ne kullanıyorsunuz? Firma TR ipleri kapatmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Nisan 1, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2022 valla mecburen database için https://www.wowdb.com/ news için https://www.icy-veins.com/wow/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 1, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2022 Savaşla bi alakası da yok degilmi tamamen salakça bi sebepten yasakladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Nisan 1, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2022 yok özetle bazı ülkelerin regülasyonları ilerde bize sorun çıkarabilir , ayrıca bunu araştırmak için harcayacağımız para uğraşmaya değmez o yüzden direk banliyoruz demişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Nisan 1, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2022 veepn ile wowhead - https://chrome.google.com/webstore/detail/free-vpn-for-chrome-vpn-p/majdfhpaihoncoakbjgbdhglocklcgno Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Eylül 27, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2022 nasıl olur da wotlk classic çıkar ve patiden kimse konuşmaz? nasıl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Eylül 27, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2022 W OMEGALUL W Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 27, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2022 2 classic expansion sonra tekrar WoW Much Classic çıkar mı acaba sonra da infinite loop devam eder mi böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Eylül 27, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2022 ben de onu merak ediyorum. wotlk'dan sonra napacaklar? zannetmiyorum ki millet sonraki ek paketi istiyor olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Eylül 27, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2022 etrafta cata classic olsa oynarmıydınız anketleri dolaşıyor şu an. Plan cata gelir şeklinde galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Eylül 28, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2022 Everquest tarzi time locked progression yapacaklar heralde zaten sandbox olmayan oyunun belli patch de takili kalmasi mantiksiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Ocak 5, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2023 Vanilla classic'te durumlar nasil? Blizforumlarda olu durumda oldugu konusulmus. Bir heves geldi ama, oyuncu varsa RP falan donuyorsa baslarim, eger oluyse baslamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 2, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2023 Wotlk classik gayet güzel devam ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 29, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2023 Hardcore realmler geliyormuş. https://twitter.com/Warcraft/status/1674100846030618631?t=ovKU9wIRUi6UzbRo4Fzdeg&s=19 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Haziran 29, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2023 bi daha asla wow oynamam diyodum da hardcore oynayabilirim... grup gameplay var mı peki yoksa solo mu oynanıyo? normalde hardcore solo oynanıyo dancım hariç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2023 ben sanırım yine başlamak istiyorum ama dungeon finder eklendi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2023 tiLi, 29.06.2023 10:32 tarihinde dedi ki: bi daha asla wow oynamam diyodum da hardcore oynayabilirim... grup gameplay var mı peki yoksa solo mu oynanıyo? normalde hardcore solo oynanıyo dancım hariç abi bi insan hele hele wow'u neden perma death ile oynamak ister aklım almıyor 1 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2023 Sırtında kırbacı hissetmek hoşuna gidiyordur, Turkiyede yaşamak gibi birsey, yürürken yorgun kurşunla ölmek gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2023 Xenocide, 05.08.2023 03:33 tarihinde dedi ki: abi bi insan hele hele wow'u neden perma death ile oynamak ister aklım almıyor high stakes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2023 tamam da her şeyi geçtim, dancının ortasında çat internetin gidebilir, elektriğin gidebilir vıttırızıttırı ne gerek var hayatında böyle bi strese, ha diyosan ki ben acayip stressiz bi hayat yaşıyorum her şey tıkırında, bu benim için bi heyecan katıyor eyvallah derim düşünsene, 3 ay oynamışsın hc'de çok iyi gidiyor, son bossu çekiyosun ÇAT internet gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2023 aynı şey tüm hardcore oyunlarda var abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2023 HC oynarken video varsa ölümünün senden kaynaklı degil internet hatası veya instance içinde birinini bilerek wipe yaptırdığından kanıtlayacak galiba ress ediliyorsun. Ama gerçek serverda nasıl olur bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2023 dayaktan zevk alanlar için ideal olmuş bu yeni realmler dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar