serjuhan Mesaj tarihi: Eylül 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2019 DDoS saldırısı olduğunda muhtemelen superonline'ın IP'lerinden bazıları da bloklanan IP bloğu arasındaydı ve çözümlendi. Ancak sen sorun yaşamadıysan belki farklı bloktaydı IP'n ondan sorun yaşanmamıştır. Ama forumlarda baya post vardı bu konuda battle.net forumlarında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meow Mesaj tarihi: Eylül 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2019 arkadaşlar superonlineı arayıp ben cgn ip havuzundan ip almak istemiyorum bağlandığım servisleri etkiliyor deyip havuzdan çıkıp dener misiniz birde? bu arada ben baya huzurlu, düzgün insanlarla konuşarak ederek, tam istediğim gibi bir mmo oynuyormuş gibi hissedebildim sonunda, marketing evet ama iyi ki yapmışlar çok sevdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yine_Tom Mesaj tarihi: Eylül 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2019 Hangi VPN kullanıyorsunuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 12, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2019 düzeldi benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalten Mesaj tarihi: Eylül 12, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2019 Ben wtfast satın almıştım 3 günlük o arada düzelmiş zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Eylül 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2019 Abi şu anlattıgınız arkadaşlık,mmo hissi vs.. gibi konuları ben niye yaşayamıyorum yav? gördüğüm herkes Retail dan beter Leveling derdinde . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Eylül 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2019 Çok zor öyle ortam bulmak. Gelmiyor değil, geliyor ama nadir. Retail kafası exp farm peşinde insanlar. Melee cleave gruplardan gına geldi. Gir, exp farmla, çık, reset, ilk wipeda leave party. Hele ki minnoş yanyana kasan ally horde görmekten kustum artık. Herkes max level derdinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 16, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2019 çoğu insan max lvl yapıp 1-2 raid de droplayacak :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2019 aylik 85 lira degilmis gibi mi oynuyosunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Eylül 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2019 Nonfogger da yeni char actim, Ironforge a gittim dun aksam. Cok bos geldi bana server, normalde yillar once AH in onu kapali carsi gibi olurdu. Acaba layering yuzunden mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2019 IF çok dolu olmuyor, SW daha kalabalık. 2005 döneminde IF genelde daha yoğun olurdu ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neanderthal Mesaj tarihi: Eylül 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2019 Yazdığımızı chat'e tekrar nasıl yazıyorduk hani spam yapıyorlar ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2019 ALT + Üst ok tuşu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neanderthal Mesaj tarihi: Eylül 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 18, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2019 Bu warlock fear koşturmaca yerine olduğu yerde durduranı var mıydı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 18, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2019 Var, retailde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 18, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2019 glyphle oluyordu di mi o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 18, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2019 Levellarınız ne alemde ahali? 40.5 oldum ben. Çıktığından beri bir türlü hafta sonları doğru düzgün oynayamadım, ağırlıklı olarak hafta içi performansım ile 40.5 oldum diyebilirim. Hafta sonları hep bişi denk geliyor, Cuma dahil. Pala olduğum için dün beleşe mountumu aldım. Plate armor'a da geçtim. 60 küsür gold vardı, level 40 trainingleri ile 40'lara kadar düştü gold. Bu şekilde devam edersem tahminimce Ekim'in ilk haftası falan 60 görürüm. İş yerinde de en cıvcıklı aylar, onu da dikkate alıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 18, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2019 58 oldum, holy roll'ledim, ilk epic item'ımı düşürdüm. BRD ve LBRS down and die, girsem MC keserim muhtemelen üstümdeki gear'la. Classic dungeon'ların, raidlerin zorluğu kitlesel yetersizliktenmiş sanırım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nyks Mesaj tarihi: Eylül 18, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2019 Lvl 32 oldum hala 7 goldum var. Artık büyüleri bile öğrenmeyeceğim bir kaç tanesi hariç. Mount uzak bir hayal şu anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bluerain Mesaj tarihi: Eylül 18, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2019 Kitlesel yetersizlik konusuna kesinlikle katılıyorum. Classic wow'dan önce private serverlarda görmüştüm ki millet 60 olur olmaz pug pug toplaşıp MC yapıyordu. Bizim zamanımızda ise yok "pug girilmez yeea", yok "priest şunu craftlasın da öyle gelsin yeea", yok "guildde adam az, adam az.. 40 kişi nereeee" diye boşlayıp duruyorduk. Warlock 28 oldu. Priest 12 mi 13 mü ne, rested biriktikçe levellıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neanderthal Mesaj tarihi: Eylül 18, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2019 (düzenlendi) Ben 34 oldum neyse ki warlock'a binek beleş, train paralarını da çıkarıyorum ama summon'ları geliştirmeye para kalmadı. Benim fikrim şu ek paket falan gelmeyecek buna çokta güzel olacak, her şey olduğu gibi kalacak. Classic'e özel yeni dungeon ver raid yerleri yapabilirler lvl 60 olayı bozulmayacak şekil, ha yapmasalar da olur böyle de güzel. Eylül 18, 2019 Neanderthal tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deftonez Mesaj tarihi: Eylül 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2019 powerleveling nerden alınır bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2019 Hunterı 24de bıraktım warlockla 24 oldum ama quest bulamıyorum sinir oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2019 (düzenlendi) Dün yanlış yazmışım ben de, level 40 spelleri o kadar tutmamış. Gene bi 60 - 70 gold'um vardı gece. Yalnız Paladin'in Charger için aşağı yukarı ne kadar gold veriyorduk onu tam hesaplayamadım. İnternette yazıyor bir şeyler ama net bir tutar yok. Herhalde bazı mat'lar AH'den alınıyor, değişken diye yazmamışlar. Sanki bi 700-800 gold veriyorduk diye hatırlıyorum ama. Eylül 19, 2019 -Deno- tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar