Law Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2019 (düzenlendi) Noggen fogger de full oldu. Ağustos 28, 2019 Law tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2019 8 saat önce, -Deno- dedi ki: Buraya da koyayım bilgilendirme amaçlı, Hiç ally oynamadım, acaba zorlanirmiyim başlasam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2019 Şunu değiştirdiler bu arada, With a hotfix to WoW Classic a few moments ago, we’ve changed how the realm population labels work in order to display realm populations in a more meaningful way. How it worked before this hotfix As we explained here, the system previously calculated the population labels by comparing all realms to the most-populated realm. This could result in a very crowded realm (with a lengthy queue) showing up as “Medium”, since it was being compared to the realm that had the highest population and a potentially massive queue. How population labels work now This system now measures each realm against a realm’s absolute capacity. Medium indicates a healthy total population on a realm – well in excess of what we considered Full in a 2006 – with room for more players to log-in. You’ll now see a High label if the realm is close to having a queue, and a Full label if the realm currently has a queue. We will continue to monitor this system closely and take further steps if necessary. Thank you very much! Yani şimdi full demesi daha öncekinden farklı en azından, que var demek. Daha evvel en kalabalık server ile karşılaştırarak full vs diye etiketliyorlarmış. Bugün değiştirdiler bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2019 bastaki sistemi hangi dangalak yapmis acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2019 ve bu hep böyleymiş, değiştirmek daha yeni akıllarına gelmiş :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2019 onu farkettim ben. serverlar gitti geldi baktım golemagg medium göteriyor. dedim heralde server kapasitesini genişlettiler. dolunca gene high oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2019 bu arada çok kötü bi zamanda başladı yapacak bir sürü iş var. hatırladım wow öyle bir iki saat takılıyım diye oynancak oyun değil. ya hep yahiç. kışa başlarım belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bluerain Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2019 (düzenlendi) Gatherer blizz'in vanilla versiyonunda çalışmıyor. Gatherer gibi, Cartographer gibi herb ve mine yerlerini gösteren ve de bu versiyonda çalışan bildiğiniz bir addon var mı? Ağustos 28, 2019 Bluerain tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2019 ben tailor ve ench aldım başladım hatta tailor kasmaya yakınca çanta satışlarına başlayacağım hoggernogger de olan arkadaşlardan katkı bekliyorum afndpangdn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2019 pyrewood village 10 lvl kastım . Eski günleri hiç bir şekilde özlememişim. hatta BFA bile gözüme harika bir expansion gibi gelmeye başladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2019 (düzenlendi) aynen bana da nasil oynamisim dedirtti ki ne kasmistik. eziyetli ve ilkel kaldi herseyiyle. Ağustos 28, 2019 Scalanova tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2019 12 saat önce, Mal dedi ki: bu arada çok kötü bi zamanda başladı yapacak bir sürü iş var. hatırladım wow öyle bir iki saat takılıyım diye oynancak oyun değil. ya hep yahiç. kışa başlarım belki. ben de level 13 oldum anca, oynayacak vakit yok ki. arkadaşlar level 20 oldu deadmines temizledi falan, ben daha ilk defias questini anca yaptım :c Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2019 Ben de 15 oldum olacam, Deadmines'da yanılmıyorsam 7 quest falan vardı, hemen hemen hepsi de Westfall-Stormwind-IF taraflarında chain questlerin son adımlarıydı. Tek seferde hepsini yapıp major xp boost alınabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2019 Server kapasitelerini hotfixle bayağı arttırıyoruz yazmışlar ama uygulamaya geçildimi haberim yok :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pallando Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2019 15 dakika önce, Darksun dedi ki: Server kapasitelerini hotfixle bayağı arttırıyoruz yazmışlar ama uygulamaya geçildimi haberim yok :p Sabah işe gitmeden baktığımda ilk açılan 3 server high diğerleri low görünüyordu. High olanlarada sırasız girdi ama akşam gene sıra olacaktır high olanlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2019 100k sıra olan server vardı onlarda ne kadar arttırsan boş birilerinin hevesi geçip bırakırsa anca serverlar normale döner. Belki sonra server transferleri yaparlar vanilla da merge olmuyordu sanırım onun yerine site üzerinden belirlenmiş serverlara bedava geçiş hakkı veriyorlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2019 Beklenmez işte bence o hevesin geçmesi. 5k sonrası sıra gerçekten çekilmez oluyor. 4-5k'da eve gelip sıraya girersen yemekti, duştu, ev ahalisiyle sohbetti derken geçiyor. Daha fazlası cidden işsiz olmayı gerektiriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2019 Benim ilk gün sıra olmayan pve serverında ertesi gün 8k sıra vardı ama 2 saat yazıyordu, retailda da takılıyorum e 2 si birden de bağlanmıyor. Bu que yüzünden millet retail a giremez oldu bizim, resmen raid yapamıyoruz o derece :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Allure- Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2019 19:00 gibi queue'ya girsem en erken 21:30'da oyuna girmiş oluyorum ahah, neyse ya 15 oldum hunter ile levellamak relatively daha kolay. 1 saat sadece fishing-cooking'e gitmiştir, primary skill kasamıyorum maden yok hiçbir yerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2019 dün 12.00da iş yerinden evdeki pcye teamviewer açıp sıraya soktum akşam 6.30da eve geldim halen sıradaydı 19.00 civarı oyuna girebildim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2019 1 saat önce, Pallando dedi ki: Sabah işe gitmeden baktığımda ilk açılan 3 server high diğerleri low görünüyordu. High olanlarada sırasız girdi ama akşam gene sıra olacaktır high olanlarda. onu değiştirdiler zaten bu arada, full diyorsa que var demek high demek kapasiteye yaklaştı demek. Daha evvel öyle değildi dün değiştirdiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pallando Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2019 13 dakika önce, Darksun dedi ki: onu değiştirdiler zaten bu arada, full diyorsa que var demek high demek kapasiteye yaklaştı demek. Daha evvel öyle değildi dün değiştirdiler. Evet biliyorum onu. Kapasiteler çok artmamış gibi duruyor onu demek istedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nyks Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2019 Addon yüklediniz mi hiç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2019 Questie şart. Bir de Omni CC yükledim. Onu dışındakileri de ufak ufak yükleriz. Twitch app'i indirin ordan daha rahat kurarsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2019 bu server siralarindan dolayi fikir degisti mi acaba, turklerin yogun oldugu server hangisi acaba an itibariyle ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar