-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2019 Go go Niggerfaggot. Zaten 3 level olduydum dün tamam yolun yarısı işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2019 golemagg 17k sıraya 192min mograine 11k sıraya 193min süre veriyor. bu nasıl iş la. realm kapasiteleri aynı değil herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2019 Sıranın ilerleme hızına göre dinamik olarak veriyor o süreleri. Bazen şak diye 10k kişi ilerliyor, bazen 2 kişi için 10dk bekletiyor. Server kapasiteleriyle alakasız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2019 Sıra işi vaniliada da vardı, tam havayı yakalayanız diyedir o sıralar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yazuach Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2019 Ben Zandalar Tribe'da açtım dün orda takılıyorum. Community baya iyi ya Brill'de şimdiden tonla rp yapan adam var. Birkaç büyük youtuberda guild açmış burda eğlenceli geçiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Torondor Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2019 Vallahi bende Golemagg da horde açayım dedim de dün gece de girmedi hala girmiyor. Zandalar Tribe da UD Rog açtım takılıyorum bende ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2019 Off ya koşmak ne sıkıcıymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pandoraxx Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2019 Arkadaşlar Horde olarak Golemagg dışında hangi serverda oynuyorsunuz ? Sıra beklemek istemeyen Golemagg dışındaki oyuncuları toplamak için bir server mı belirlesek ? Diğer forumlarda da açarız konusunu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2019 Hepsinde sıra var (pvp serverler) en düşüğü 30 dakkadan başlattı ama tam 45 dakka oldu halen bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2019 1 saat once zandalarda 4500 kişi vardı simdi 1065 kişi 20 dk var sıra 7,11 de girmişim sıraya medium birde burası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yazuach Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2019 Aynen Zandalar'da bile sıra var ya. Yaşlandım beklerken hala 53dk diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2019 326 7 dk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2019 7,11 sıraya giriş oyuna giriş 8,55 zandalar server Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2019 (düzenlendi) noggenfogger medium diyor 6700 kişilik sıra var abi bu ne ya. 150dk koymuş süreyi... Ağustos 27, 2019 k1nJo tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2019 https://www.wowhead.com/news=294747/classic-wow-server-queue-times-eu Boş server yok. hepsi dolu. şaka gibi. 30dk kadar eski bir veri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2019 subs yaptim hala cekmedi karttan,ne kadar bekleme suresi bilen varmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2019 benim dün release de rahat oynayabildiğim pve serverında bugün 7k que var, bu nasıl iş yahu. Herifler millet dağılsın diye cap i mi indir nedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2019 adamlar yeni realm açıp duruyor. ten storms diye bi tane açmışlar herhalde low diyordu. baştan aç sonradan birleştir gerekiyorsa. millete ne ızdırap çektiriyosun ki yani ne gerek var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nyks Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2019 2 saat önce, miyaw33 dedi ki: subs yaptim hala cekmedi karttan,ne kadar bekleme suresi bilen varmi Aynen bende gaza gelip açmaya kalktım ama çekmedi hala frozen diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neanderthal Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2019 Enchanting'in yanına mining mı alıyoduk???? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2019 tailoring dir genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2019 Uu vanilla Enchanting, Allah kolaylık versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2019 Buraya da koyayım bilgilendirme amaçlı, Az önce, -Deno- dedi ki: Biz de saldık ilk baştaki server'ları, Noggen Fogger'dayız. Pati'den Zaugna, Xenocide, Jeeztro ve Samaella var şu an. Zaten bizim akşamları klasik oyun tayfamız bu. Keyifli keyifli kasıyoruz valla, DC'de muhabbet vs. Paladin-Warrior-Magex2-Priest'iz şu an. Guild kurabilecek duruma gelirsek kurarız, olmadı başka bir guild'a kayıcaz. Farklı bir DC kullanıyoruz yalnız, gelmek isterseniz mesaj atabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Allure- Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2019 10 saat önce, nyks dedi ki: Aynen bende gaza gelip açmaya kalktım ama çekmedi hala frozen diyor. Hallettim, aynı kartı gene verip çek dedim bu sefer cekti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar