Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

WoW Classic Ana Konu

Darksun

Öne çıkan mesajlar

zaten tbc var wotlk var en fazla yapsalar da. cataclysm vs falan yapılmaz. kimse istemez yani sanmıyorum. ama bunların private serverlarında oynayan çok fazla insan var. excalibur diye bi server vardı ben de geçen sene rog levelladım bi tane zevkliydi.
keşke yapsalar yani tbc oynarım ben de.
Sosyal ağlarda paylaş

tbc stole my life.

almayım ben. pve wise oynadığım en güzel dönemlerdi.

vashj'de core loot/taşıma, kael'in inanılmaz retard check combatı, morogrimde dps race, leo the blindda warlock tank olayı, lurkerda boğulan tayfa, grull 20 kill sonrası düşen Dragonspine Trophy, morogrimden 30 dan fazla kill düşmeyen TALON OF AZSHARA!
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
5 Ocak'da askere gitmeden Classic öncesi nostalji yapmalık private server'a gireyim diyorum bir tane. Ben private serverlarda bir tek vanilla oluyor diye biliyordum, daha önce hep official oynadım çünkü aktif olduğum dönemlerde. Gördüm ki baya Legion'a kadar her expansion dönemi için ayrı ayrı serverlar var.

Emin olamadım ne yapayım öyle olunca, Kronos'u yükledim vanilla için, ortam güzel gibi. Bir yandan da WOTLK dönemini aktif oynamadığım için merak da ediyorum. Bu farklı expansion dönemi private serverlar baya baya officialdaki halini mi içeriyor oyunun? Grafikler olsun vs. yani?

Ne önerirsiniz, vanilla ya da diğer expansionlar'a bakayım dersem hangi private serverlar uygun olur?

Şöyle bi siteden baktım,

https://www.dkpminus.com/wow/private-servers/
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...