zipzip Mesaj tarihi: Ekim 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2017 https://www.facebook.com/GecitDizisi/videos/1426163687502407/?hc_ref=ARTLZ3dRwZLkt9Ru3i2u_2q3XG4ha2pbFv2J98qS9LP2tZsWCzLaMmveFuiEa9zfWKE https://i.hizliresim.com/zJ56yR.jpg Efektler fena değil de oyunculuk çığlık attırır insana. Bi de şu dizilerde ne zaman oğlum, abi, hacım, hocamdan vazgeçeceğiz acep? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2017 efektlerin bazilari iyi de bazilari doom 2 grafigi gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2017 abi kötü adam konuşmaları, nutuklar falan türkçe yüzünden mi baya tırt ve komik geliyor bana yoksa bizim oyuncular asla beceremiyor ondan mı? karar veremiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2017 koyuyosun erkan can i, amina koyuyo repliklerin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ekim 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2017 AAHASHADDJAAJHAJASDJAJASDJASPIJDAFDPIFDHDNFHPDOJGSANF SDNASDGMDFHAPĞSDMZXCASDGFDGS bu ne lan sakallı dayı best Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Ekim 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2017 Arkadaşlar eleştirmeyin, en azından bu türde yapılmış bir yatırımdır. BEĞENMİYORSANIZ DA SAYGISHIFHALSKDANLSKDALSJD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ekim 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2017 ama türkiyede böyle böyle zamanla gelişecekçiler gelir birazdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Ekim 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2017 senden çok yaşayacağım kardeş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ekim 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2017 said: Selenayi ozluyecegimiz yıllar mi geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ekim 11, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2017 Onun da bi tık ilerisi 'beğenmiyorsanız siz yapın da görelim' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ekim 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2017 Abi bunlar dandik ola ola gelişecek zaten. Vestel cep telefonları da öyle. Hata yapa yapa daha iyisini yapıyoruz. zaaaaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2017 vaaay sirat gate. ne projectti ismini unuttum, zamanin uni genclerinin dragonlance traileri vardi. profesyonel film cekip ayni cringe miktarini yakalamak buyuk basari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2017 zorla mı izlettiriyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Ekim 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2017 Fakat Soundtrack'teki gaz Star wars'ta yok masallah. Trailer'dan bisey anlayan oldu mu bu arada? Ayrica benden de bi AHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ekim 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2017 arcane said: vaaay sirat gate. ne projectti ismini unuttum, zamanin uni genclerinin dragonlance traileri vardi. profesyonel film cekip ayni cringe miktarini yakalamak buyuk basari. https://m.youtube.com/watch?v=knsOtsIC4_4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2017 muhtemelen turkiye'de gecen bir olayda, arka plana kilise muzigi ile abuk sabuk nereden geldigi belli olmayan kotu adamlari filme yerlestirirsen, star war's in yozgatta gecen kotu bir kopyasindan baska birsey olamiyosun malesef. arkadas, bizim kulturumuzun de bir derinligi var, onu mitolojolistirmek de sana kalmis. sacim sayisi destan var ister islamiyet oncesi ister sonrasinda ki turkleri anlatan. al onlardan bitanesini base template olarak, etrafina ona uygun iyi kotu adamlari serpistir, istiyosan donemine uygun monsterlasmis hayvanlar/yaratiklar da koy, mis gibi muziklerde var yani bunlara uygun, illa arkaya medieval total war christian marching theme koymana gerek yok. potansiyel cok ta, bunlari kopya yapmakla harcamasak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2017 abi yani ben bişeyi anlamıyorum. şimdi bak. Bişey yapmışsın. baya kötü yapmışsın eyvallah ama neticede evet bi emek harcamışsın belli. iyi kötü olaydan da anlıyosun o da belli, belki imkansızlıktan falan ya da yeterli tecrübe olmamasından iyi yapamıyosun. herşey kabulüm. ama şunu anlamıyorum: https://i.hizliresim.com/8NZqvW.jpg https://i.hizliresim.com/Dy2zbm.jpg abi yani greenbox çekim yapıyosun, 2 farklı açın var, ikisine de birebir aynı background'u koyuyorsun. Bu tecrübesizlik de değil, imkansızlıklık da değil, vizyonsuzluktur, cahilliktir. ben izlerken buraya geldiğinde gözüm şu görüntüyü reddetti,"NOLDU LAN ORDA OHA" diyip baştan izledim, sonrası (facepalm) sen izlerken nasıl rahatsız olmadın oradan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ekim 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2017 üşengeçlik direk askfhsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ekim 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2017 dsfsdfsdf bu ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ekim 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2017 reyou said: muhtemelen turkiye'de gecen bir olayda, arka plana kilise muzigi ile abuk sabuk nereden geldigi belli olmayan kotu adamlari filme yerlestirirsen, star war's in yozgatta gecen kotu bir kopyasindan baska birsey olamiyosun malesef. arkadas, bizim kulturumuzun de bir derinligi var, onu mitolojolistirmek de sana kalmis. sacim sayisi destan var ister islamiyet oncesi ister sonrasinda ki turkleri anlatan. al onlardan bitanesini base template olarak, etrafina ona uygun iyi kotu adamlari serpistir, istiyosan donemine uygun monsterlasmis hayvanlar/yaratiklar da koy, mis gibi muziklerde var yani bunlara uygun, illa arkaya medieval total war christian marching theme koymana gerek yok. potansiyel cok ta, bunlari kopya yapmakla harcamasak... 'karagoz ve hacivat neden olduruldu''yu biraz kopurtseler eglendirir de iste. yok gecitler kirmizi cubbeli rahibeler kristal firlatmalar falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2017 üç üniversiteli arkadaş toplanıp film çekmeye mi karar vermişler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2017 45. saniyedeki amcanın sesi kendi sesi ise hepimiz dağılalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2017 Vas Rel Por: The Series Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ekim 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2017 Yarisina kadar baktim, kaslar cali gibi sdfsd cringefest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Ekim 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2017 60. saniyede iki genc öpüsücek sandim birden. O ne garip bi yakinlasmadir. agiz agiza vericeklerdi nerdeyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar