Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

zenginlik fakirlik ve lüks

Bone

Öne çıkan mesajlar

neutrino said:

En guzeli minimalist yasamak. Gercekten ihtiyacin olani almak, kus gibi hafifler insan.

https://www.amazon.com/Minimalist-Budget-Spend-Less-Lifestyle-ebook/dp/B079VPCNN2

ben bu moddayım
tavsiye etmem sdf

ha ama su var tum esyalarım bi tane bavula sıgıyor artık, hadi tasıncan deseler hazırlanmam 2 saat.
Sosyal ağlarda paylaş

Gelirine göre bu kadar gayrımenkul hastası halk görmedim ben. İşyerinde adam var, 4000 TRL alıyor bekar; müthiş bir para değil ama tek başına yaşarsın yani çoğu şeyden geri kalmadan İzmir'de. Adam daha 30 yaşında 2 evi var, birinde oturuyor diğerini kiraya verecek adam bulamıyor (Fiks emlak balonu) deli gibi ev kredisi ödüyor. Belki 40'ında falan rahata erecek borcu bitmiş 2 ev sahibi biri olarak ama hayatının 10 senesini sırf 2 tapu için ipotek altına alıp ot gibi yaşamayı çok anlamıyorum.

Yatırım aracı olarak herşey ev üstüne kurulu; zaten şu anki haliyle bile çoğu kira geliri kredi taksidini amorti etmiyor. Bir de kiracı bulamayıp 200-300 aidat ödüyorsun sitedeki evine boşta geçen her ay
Sosyal ağlarda paylaş

reyou said:

Parayla insan kiralayip, onlara angarya isleri yaptirip, kendi zkine ve zevkine gore is yapan adam zengindir.
Ayda 15 bin kazanip, hala arabasini kendi yikayan adam zenginim demesin pls.
Feti$ olmadigini varsayiyorum.

Bu denklemde her renk yakalilar ztn direkt orta ust sinif civari iste.

ahah tam olarak su zenginlik tanimi kesinlikle.
Sosyal ağlarda paylaş

yahu arabayı 5tl yıkıyorlar nasıl bir zenginlik kıstası o?

ayrıca 2018 Rolls-Royce Phantom un fiyatı 1 milyon 406 bin Euro civarı bir para yapıyor

diğer taraftan kendine ayırdığın zamanda ufak tamiratlar ne biliyim araba yıkama ağaç bakımı falan gibi işler yapmamak zenginlik değil görgüsüzlüğe daha yakın bir tanım
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...