MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2018 Uyurken para kazaniyorsan zenginsindir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2018 neutrino said: En guzeli minimalist yasamak. Gercekten ihtiyacin olani almak, kus gibi hafifler insan. https://www.amazon.com/Minimalist-Budget-Spend-Less-Lifestyle-ebook/dp/B079VPCNN2 ben bu moddayım tavsiye etmem sdf ha ama su var tum esyalarım bi tane bavula sıgıyor artık, hadi tasıncan deseler hazırlanmam 2 saat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Haziran 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2018 Abi seninki mecburiyetten degil mi, ogrencilik yokluguyla karistirmayalim sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Haziran 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2018 ilk postu okudum fractals fractals everywhere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2018 neutrino said: Abi seninki mecburiyetten degil mi, ogrencilik yokluguyla karistirmayalim sdfs Yokluk yokluktur olm Mcdonaldsta kampanya varmis simdi oraya gidiom ucuza yemek yiyim diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Haziran 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2018 Gelirine göre bu kadar gayrımenkul hastası halk görmedim ben. İşyerinde adam var, 4000 TRL alıyor bekar; müthiş bir para değil ama tek başına yaşarsın yani çoğu şeyden geri kalmadan İzmir'de. Adam daha 30 yaşında 2 evi var, birinde oturuyor diğerini kiraya verecek adam bulamıyor (Fiks emlak balonu) deli gibi ev kredisi ödüyor. Belki 40'ında falan rahata erecek borcu bitmiş 2 ev sahibi biri olarak ama hayatının 10 senesini sırf 2 tapu için ipotek altına alıp ot gibi yaşamayı çok anlamıyorum. Yatırım aracı olarak herşey ev üstüne kurulu; zaten şu anki haliyle bile çoğu kira geliri kredi taksidini amorti etmiyor. Bir de kiracı bulamayıp 200-300 aidat ödüyorsun sitedeki evine boşta geçen her ay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Haziran 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2018 şu an kiraya vermek için ev almak yapılabilecek en büyük saçmalık falan olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Haziran 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2018 Abi zaten faizler coşmuş. Bul ev satan bir tanıdık, ev kredisi çek parayı faize yatır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Haziran 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2018 aileden gelen zenginlik yoksa, ticaret yapamıyorsa fazla yapacak bir şey yok yine de 2. ev baya zorlar, ileride para edecek yerdeyse ne ala erken emekli olursa o zaman gezer yıllık izin 15 gün sonuçta ne kadar çılgın atabilirsin ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maivresnon Mesaj tarihi: Haziran 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2018 şuanki tr standartlarında ya lotodan para tutturucan yada ailen zengin değilse orta düzey ya da altı şartlarda sürünüp gidiceksin.sene olmuş 2018 taksiciler ubercilere bıçak çekiyor.devlet oy kaybı olmasın diye yasa falan çıkarıyor.bize müstahak sad but true Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2018 BulletRide said: Bul ev satan bir tanıdık, ev kredisi çek parayı faize yatır. adamin sana resmi satis yapmasi lazim , evin butun masraflari sana yazar alimsatim vergisi belediye cop vs..ustune o evi aldigin an satmayacagini kimse garanti edemez..bu devirde kimse sevabina bu riske girmez.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2018 senko said: neutrino said: Abi seninki mecburiyetten degil mi, ogrencilik yokluguyla karistirmayalim sdfs Yokluk yokluktur olm Mcdonaldsta kampanya varmis simdi oraya gidiom ucuza yemek yiyim diye Doner teller ye bari. Vucuduna vitamin girsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Haziran 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2018 Fakirliği düşünürken beni referans alabilirsiniz arkadaşlar. Senko fakir rpsi yapıyor çakal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Haziran 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2018 şerefsiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Haziran 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2018 Mcdonalds a verilen parayla cok guzel yemek yapilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2018 Yahu biz kadın mıyız yemek yapalım? Anlamadım o ne demek. Almanyada döner hem ucuz hem de içi dolu dolu, bi antakya abdo döner değil ama yine de beğenmiştim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2018 döner güzel gençler bokunu çıkardım ama bu arada fakirim lan baya, keşke rp'sini yapsam sdf dönem bitince part-time iş fln bulursam rahata ererim belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 19, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2018 https://i.imgur.com/jJQk2r9.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2018 Parayla insan kiralayip, onlara angarya isleri yaptirip, kendi zkine ve zevkine gore is yapan adam zengindir. Ayda 15 bin kazanip, hala arabasini kendi yikayan adam zenginim demesin pls. Feti$ olmadigini varsayiyorum. Bu denklemde her renk yakalilar ztn direkt orta ust sinif civari iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2018 avrupada kimse zengin degil o mantıkla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2018 afedersin de 2 duvar boyanacak diye €1000 veremem yani alır kendim boyarım. genelde her bi işi de kendim yapmaya çalışırım. insana tamah etmek kadar boktan bişi yok şu dunyada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Haziran 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2018 axedice said: Yahu biz kadın mıyız yemek yapalım? Anlamadım o ne demek. https://media.giphy.com/media/d8tWgq2bBVyfK/giphy.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2018 reyou said: Parayla insan kiralayip, onlara angarya isleri yaptirip, kendi zkine ve zevkine gore is yapan adam zengindir. Ayda 15 bin kazanip, hala arabasini kendi yikayan adam zenginim demesin pls. Feti$ olmadigini varsayiyorum. Bu denklemde her renk yakalilar ztn direkt orta ust sinif civari iste. ahah tam olarak su zenginlik tanimi kesinlikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Haziran 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2018 yahu arabayı 5tl yıkıyorlar nasıl bir zenginlik kıstası o? ayrıca 2018 Rolls-Royce Phantom un fiyatı 1 milyon 406 bin Euro civarı bir para yapıyor diğer taraftan kendine ayırdığın zamanda ufak tamiratlar ne biliyim araba yıkama ağaç bakımı falan gibi işler yapmamak zenginlik değil görgüsüzlüğe daha yakın bir tanım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Haziran 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2018 abi istediği şeyi çat diye alabilen hesap kitap yapmaya ihtiyacı olmayan insan zengindir işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar