sanssizsansli Mesaj tarihi: Ekim 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2018 yok doğru o. misal cafelerde büyük kahve makinaları oluyor ya. oradaki cezveleri doğru sıkmadığında yeterli basınç olmadığından kahve olması gerekenden sulu akar espressoya, o da yoğunluğu ve aromayı azaltır. bu aletlerdeki de o. basınc değerini artırıyor galiba böylece daha kıvamlı ve aromalı espresso basıyor. ama ne kadar hakkını veriyor dersen bilemem abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2018 tiLi said: n11'den bialetti brikka sipariş verdim. listede en üstte sekoyaON diye bi mağaza vardı ondan vermedim bi pahalısından verdim. sekoya bulaşmasın eve Tam sunu okuyordum http://m.t24.com.tr/haber/kahve-devinden-kotu-haber-bir-devir-sona-mi-eriyor,736053 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ekim 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2018 haydaa yedek parçasını da satmazlar artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2018 sanssizsansli said: yok doğru o. misal cafelerde büyük kahve makinaları oluyor ya. oradaki cezveleri doğru sıkmadığında yeterli basınç olmadığından kahve olması gerekenden sulu akar espressoya, o da yoğunluğu ve aromayı azaltır. bu aletlerdeki de o. basınc değerini artırıyor galiba böylece daha kıvamlı ve aromalı espresso basıyor. ama ne kadar hakkını veriyor dersen bilemem abi. yok basınçlı falan vermiyor yaw. filtre kahve makinesi damlatır zaten basınçla alakası olmaması lazım? bu aroma tuşunun olayı 30 saniyede su veriyor ve suyun kahveyle temasının süresi uzuyor bu sayede. ve bu yüzden de daha yoğun bir tat çıkıyormuş ortaya. ama işte bu kağıt üstünde, gerçekte de böle oluyor mu olmuyor mu bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ekim 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2018 ha anladım farklı sistem. mantıken olması lazım yani sonuçta demlenip damıtılma süresi artıyor. şey gibi düşün 4 dakikalık standart bi french pressi 6 dakika ile ekstra sert yapabiliyosun falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Ekim 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2018 Çakmasıda çok çıktı , ikea da falan da görmüştüm galiba bir ara benzer potlardan. Kapsül ve makina işine doğru geçiş yapması lazımdı. Masticore said: tiLi said: n11'den bialetti brikka sipariş verdim. listede en üstte sekoyaON diye bi mağaza vardı ondan vermedim bi pahalısından verdim. sekoya bulaşmasın eve Tam sunu okuyordum http://m.t24.com.tr/haber/kahve-devinden-kotu-haber-bir-devir-sona-mi-eriyor,736053 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Ekim 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2018 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Kasım 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2018 aynı kahveyi aeropressle yapınca brikkadan daha güzel bana göre tadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Kasım 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2018 Biri filtre kahve diğeri espresso gibi aslında tiLi said: aynı kahveyi aeropressle yapınca brikkadan daha güzel bana göre tadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Kasım 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2018 su miktarını eşitleyip tattım. ikisi de americano iken durum böyle. ama aeropressten latte yapılmıyor. brikka ile yapılıyor. direk sütlü neskafe daha güzel ama DFSSFSD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 1, 2020 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2020 Kardeşim karantinada eve kapandığından beri filtre kahve makinası istiyorum diyip duruyordu (evde 350ml ve 180ml iki french press, 3-fincan moka pot, tchibo kapsül makinesi, elle çalışan tchibo kapsül makinesi, türk kahvesi makinesi ve cezve var). Gittim şunu aldım, kıramıyorum kızı hiç: https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0741Z3WJC/ Yaptığı kahve epey güzel, hızlı da yapıyor. Bazı adi makinelerde olduğu gibi plastik ya da çelik tadı katmıyor. 40 dakika kadar ilk sıcaklığında tutuyor kahveyi, kahvaltı için uygun bir süre. Epey beğendim sonuç olarak, tavsiye ederim. Doğrusu tasarımı ve duş başlığı şekliyle kandırdı beni, farkındayım fiyatının. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 1, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2020 fazla pahalıymış ama, yani içindeki tesisatı görsen buna mı para verdim diyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 1, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2020 bütün kahve makinelerinde bir gereksiz pahalılık var sanki. özellikle bu türk kahvesi makinelerinde. arçelik dünyaları kazandı telveden hala adam gibi indirim yapmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Nisan 1, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2020 Genel olarak yurtdışında da fiyatlar ederinin çok üstünde değirmen, demleme ekipmanları gibi şeylerde. Tabi Türkiye'de iyice abartı oluyor haliyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 1, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2020 200 lira eder o russell hobbs, dandik göstergelerden 50 lira ekledim yoksa 150. goldmaster gibi bişey asdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Nisan 1, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2020 Burda pod kullanan kahve makinelerinde var mi bir gelisme? ABD’de 60 dolara Keurig almistmi blackfriday’de, dunya kadar da pod var. Starbucks’tan Newman Farms’a kadar kahveler var orda. 5-8 dolar arasi 10’lu paketler falan. Burda halen 3 cesit mi var nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 1, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2020 makina mı soruyorsun çeşit olarak kavve mi anlaşılamıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Nisan 1, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2020 (düzenlendi) Çok yaygın değil pod kahveler , zaten hazır çekilmiş mantığında kapsül kahve varken pod'a gerek var mı ? Millet taze çekilmiş direk kendi makinası ile yapmaya başladı zaten daha güzel kahve içebilmek için. Nisan 1, 2020 Narstil tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Nisan 1, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2020 Cekilmis kahveler daha iyi tabi ama ailem icin bakiyorum, onlar ugrasmiyorlar espresso makinesi ile falan. Hala nestle 3’u bir arada iciyorlar yahu. Pod olsa en azindan ona gecerler. Ama iste makineleri pahaliydi ve sonuc olarak maksimum 5 cesit pod vardi burda. Halen oyleyse gereksiz yatirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Nisan 1, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2020 (düzenlendi) pod dedigin kapsul sanirim. burdan al nespresso icin: https://www.kronotrop.com.tr/en/shop/coffees/kapsul-firsat-paketi daha iyi kahveci probador collectiva var, ama bir tik daha pahali kapsul basina. param var diyorsan, UK'den tr'ye geliyor: www.hasbean.co.uk/ Nisan 1, 2020 Goering tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Nisan 1, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2020 kahve makinasina para vereceginize, daha iyi kahve icmek icin: 1) grinder 2) isi ayarli kettle 3) pour-over // aeropress // delterpress bunlari alirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 1, 2020 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2020 Açıkçası Starbucks'a fena alışmışım. Mağazalar kapalı olduğu için farklı farklı yerlerden alıyorum ama olmadı. Mesela Davidoff ekşi geldi. Kahve.com'dan aldıklarım fena değil ama Starbucks kadar keyif vermedi. Haftaya Illy'ye geçiyor olacağım. Julius Meinl'in 1 kg'lik paketinden almıştım eskiden, olmadı atayım gene dursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 1, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2020 starbucks kahvesi var marketlerde macrocenterda falan vardi sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 1, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2020 Ekşi kahve bayatlamış olmuyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Nisan 1, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2020 @deadwoll yani tur olarak eksimtrak kahveler var, etiyopya mesela genelde oyle. bayat kahve bence starbucks kahvesi oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar