Narstil Mesaj tarihi: Ekim 18, 2018 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2018 axedice said: Narstil said: - Tchibo Cafissimo Classıc kapsül makinası vardı. Yerine Delonghi Ec685M Espresso makinası aldım gayet güzel memnunum. Çiboya göre artısı eksisi ne peki? Ben çibodan memnunum şimdilik, ileride değiştirmek istesem nelere dikkat etmek lazım? Bi işte sütü ısıtamadığı için onu mikrodalgada hallediyorum. Kahve taze çekim olduğu için aramo/ tad olarak daha iyi oluyor. Sonuçta kapsülde ki kahve vakumlu da kalsa yeni çekilmiş kahve kadar kaliteli olmuyor. Ben 250 gramlık çektirip onu kullanıyorum. Bittikçe alıyorum. Bende ki makinanın aynısı ise sütü gayet iyi ısıtıyordu. Makinada bir sıkıntı olabilir temizliğini kontrol et yada kireç tutabiliyor onun için temizleme paketleri satıyorlar. Sağlık açısından mikrodalga yerine ocakta ısıt bence.
axedice Mesaj tarihi: Ekim 18, 2018 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2018 Hmm oke eyvs. Classic dedim ama bendeki süt ısıtma/köpürtme vs. haznesi olmayan basit model, sanırım modeli karıştırdım ben. Ya mikrodalga sabahları çok kolay oluyor, hatta rutinim bile belli giyinmeden önce mikroya atıp giyinene kadar ısıtmış oluyorum falan başında bekleme derdi yok bişey yok. Üşengeçlik grandmaster o yüzden mikro =P Akabinde kahvesini üzerine ekleyip termosa doldurup iş yerinde içiyorum mutlu mesut. Taze çekim bilmemneyle mutlaka arada fark vardır da kahve gurmesi olmadığım için aradaki farkı anlamam ben heralde
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 18, 2018 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ekim 18, 2018 Fakir Kaave aldım bu hafta. Eminönü'nden taze kahve alıyorum. Süper.
samaella Mesaj tarihi: Ekim 18, 2018 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2018 birisi daha vardı eminönü demişti, öttürür demişti. Nereden alıyonuz? GERGE nerdesin sen btw! ışığına ihtiyacımız var
Luriel Mesaj tarihi: Ekim 18, 2018 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2018 samaella said: birisi daha vardı eminönü demişti, öttürür demişti. Nereden alıyonuz? GERGE nerdesin sen btw! ışığına ihtiyacımız var Ben demiştim. https://tr.foursquare.com/v/kurukahveci-ihsan/50d41664e4b07653cf8e8b99 Buradan sipariş veriyorum kavurup gönderiyorlar. 250şer gram paketletiyorum bayatlamasınlar diye.
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ekim 18, 2018 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2018 öğütülmüşte maks 250 alcan zaten (tu)
Luriel Mesaj tarihi: Ekim 18, 2018 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2018 yok ben çekirdek alıyorum ama genede 250şer paketletiyorum. Delonghinin öğütücüsü var onunla öğütüyorum.
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ekim 18, 2018 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2018 çekirdekse bişi olmaz abi. istediğin kadar al. taze diye çektiğin çekirdekler o formda aylarca bekliyo zaten. iş öğütülünce değişiyo
serjuhan Mesaj tarihi: Ekim 18, 2018 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2018 Aynen Fistan'ın dediği gibi. Taze kavrulan 1 haftalık çekirdeği çektiğimdeki lezzet ve kıvamla aynı zamanda kavrulup 1 ay sonra öğüttüğüm kahvenin kıvamı ve lezzeti aynı olmuyor.
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 18, 2018 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2018 ben bi filtre kahve makinesi alıcam 150-250 lira bandında electrolux braun şu bu. bunlar arasında şu marka daha iyi yapar diye bir şey yok değil mi? alayım geçeyim birini? serjuhan said: Aynen Fistan'ın dediği gibi. Taze kavrulan 1 haftalık çekirdeği çektiğimdeki lezzet ve kıvamla aynı zamanda kavrulup 1 ay sonra öğüttüğüm kahvenin kıvamı ve lezzeti aynı olmuyor. ben bu tarz farklar için blind test öneriyorum. 6 bardak kahve gelecek önüne mesela sen içlerinde ne var ne yok bilmeyeceksin ama kahveyi yapan kişi bilecek. bakalım sen "1 ay sonra çektiklerim bunlar, anında çektiklerim bunlar" diye ayırabilecek misin =)
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ekim 18, 2018 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2018 abi o fiyat bandında çok bi fark olmaz aralarında. yorumlara bak işte en çok hangsinden memnun olmuşlarsa onu al.
serjuhan Mesaj tarihi: Ekim 18, 2018 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2018 O fiyat bandında eli yüzü düzgün olan 250 olur işte. Bas geç abi. Bir de blind test kısmında sıçabilirim belki ama espresso makinesi direk akıtırken belli ediyor :) Taze olan direk böyle krema gibi yoğun bir şekilde akıyor. Diğeri daha su gibi akıyor.
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 18, 2018 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2018 sabonis said: ben bi filtre kahve makinesi alıcam 150-250 lira bandında electrolux braun şu bu. bunlar arasında şu marka daha iyi yapar diye bir şey yok değil mi? alayım geçeyim birini? l bazıları da çok dandik oluyo delonghinin ucuz modelleri falan plastiği yumuşuyor kahve yaparken asdf bende philips hd7688 var 5-6 senedir tık demedi
neutrino Mesaj tarihi: Ekim 19, 2018 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2018 Sundan aldim ben eve fena degil is goruyor; https://urun.n11.com/kahve-ve-espresso-makineleri/homend-5006-coffeebreak-filtre-kahve-makinesi-P272882888
Max Damage Mesaj tarihi: Ekim 28, 2018 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2018 Eylül gibi beyaz Arçeliklerden alacaktım ben de bir baktım 250 liraya satılan makine 500 olmuş. Hatta 560 lira falan şu anda. Ben de Letgo'dan bir kere kullanılmış buldum aldım hemen. Ev hanımıymış koyacak yer bulamıyormuş 110 liraya fit oldu. Baya güzel makine tavsiye ederim. Su haznesi, filtrenin konulduğu yer falan çıkıyor, arada yıkamak için güzel düşünülmüş. Gel gör ki sıfırına da o kadar para verilmez bence. Gerçi fiyatlar zaten sapıttı. Yazın almışken iyisi olsun diye baktığım WMF'ler 600 liradan 1000 liraya yükselmiş. Alt tarafı kahve makinesi.
tiLi Mesaj tarihi: Ekim 28, 2018 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2018 black fridayde bıçaksız bi öğütücü alacam önerileriniz varsa alayım. amazon.de'den bakıcam 1 ay var
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 28, 2018 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2018 ben de şu var 4-5 sene önce aldım. https://www.ebay.com/itm/PORLEX-CERAMIC-COFFEE-MILL-Tall-Renewal-Hand-Grinder-Made-in-Japan/401601949827?epid=1173133254&hash=item5d81577083:g:768AAOSwpspbdtKr fiyatlar ne artmış ya yani bu kadara aldıgımı bilmiyordum asdaf
arcane Mesaj tarihi: Ekim 28, 2018 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2018 onlarin mekanizmasinda plastik var. kiriliyor. hario skerton'i tavsiye ederim. https://harioturkiye.com/shop/hario-skerton-seramik-kahve-degirmeni/ (en ucuzu burasi mi bilmiyorum)
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2018 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2018 abartmayin ya.. rossmann da var abi..elle cekilen seramik ..ayarli..mekanizmasinda ic oturan yeri plastik olmayan ..ben aldigimda 75 liraydi simdi 99 lira..
Esh Mesaj tarihi: Ekim 28, 2018 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2018 arcane said: onlarin mekanizmasinda plastik var. kiriliyor. hario skerton'i tavsiye ederim. https://harioturkiye.com/shop/hario-skerton-seramik-kahve-degirmeni/ (en ucuzu burasi mi bilmiyorum) Hario kahveyi skertio ehe ehe ehehe
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ekim 28, 2018 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2018 bir şeyin epsrisini yaparken aşağılık bi duruma düştün esh yazıklar olsun sana.
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ekim 28, 2018 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2018 Fistan said: sabonis said: ben bi filtre kahve makinesi alıcam 150-250 lira bandında electrolux braun şu bu. bunlar arasında şu marka daha iyi yapar diye bir şey yok değil mi? alayım geçeyim birini? l bazıları da çok dandik oluyo delonghinin ucuz modelleri falan plastiği yumuşuyor kahve yaparken asdf bende philips hd7688 var 5-6 senedir tık demedi şu alet baya iyi ben de tavsiye ediyorum (tu)
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 28, 2018 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2018 o model sanırım artık piyasada yok ben Electrolux EKF3300, EKF3700 ve EKF5300 arasındayım şu anda.
Öne çıkan mesajlar