sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 Bunu açmaya gelmiştim, hala oynayabiliyor muyuz? : D 10 yıl oldu herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 Özledim ya. Darnassus da bir gezip çıkarım en kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 senin durum kötü sipeys, yakında nokia 6600 aramaya da başlıycan bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 ahaha :) nostalji günü.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Nisan 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2018 sipeyskeyk said: Özledim ya. Darnassus da bir gezip çıkarım en kötü. starter indir üstat bana yaradı 2-3 lvl 20 char yaptım yetti 1 aydır :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2018 çok iyi fikir, eyw :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2018 bu arada kronos diye bi vanilya server buldum ben. 2. serveri açtılar hatta 3 - 4 hafta önce. baya popülasyon var. level 31 oldum yavaş yavaş kasıyorum güzelde gidiyo. orgrimarda falan şu anki offical serverdan daha fazla player var nerdeyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2018 Cunku son exp dalaran? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2018 Kronos baya iyi. Herifler inanılmaz ilgililer. Devamlı yenilik getiriyolar servera. En son Naxx gelmişti sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2018 BFA BEta da orgrimmar full şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2018 Yaaa Kronos III de Shaman açtım amen yareppem. Yok yok kalp krizi sınırındakilere gelmez vanilyalısı. Aynı b.ku 4 sene evvel Nostalrius'ta yapmıştım lvl 25 shaman..Ouuw yeah.. O kadar walla. Bayıltıyo, oynanmaz çok net yaa :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 BFA başlamak istedim ancak kurdan ötürü çok pahalı geldi. Değer mi bilemedim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 vanilla bu saatten sonra çok büyük işkence abi. anca böyle çok sağlam arkadaş çevreniz varsa makara kukara açar takılırsınız 3-5 saat. gerisi mide kaldırmaz, vakit de yok o işe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mytheron Mesaj tarihi: Ekim 12, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2018 wow ambiansı dükkanımda...veriyorum alttan müziği howling fjord,orgrimmar yansın ortalık asfdhhsf özledimde özledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Ekim 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2018 ofiste oynuyorum ben direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mytheron Mesaj tarihi: Ekim 12, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2018 oynayacak zaman yok henüz. şuan müziğiyle datmin olmaya çalışıyorumda nereye kadar işte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Ekim 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2018 hiç oynamadım ama ben de özlüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2018 ben de özlüyorum o yüzden açtım oynuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mytheron Mesaj tarihi: Ekim 15, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2018 hesapta gold varmış ya la ahahaha açtım hemen akşamları 1 saat takılsam yiter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2018 Saeros said: ben de özlüyorum o yüzden açtım oynuyorum açayım benimkiyle oyna (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mytheron Mesaj tarihi: Ekim 24, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2018 kermit said: Saeros said: ben de özlüyorum o yüzden açtım oynuyorum açayım benimkiyle oyna (:D EBOWWW bitene kodu bitene çaktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Allure- Mesaj tarihi: Ekim 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2018 sırf pvp için verilir mi ayda 120 lira onu düşünüyorum ya, ayıracağım vakit max. 1-2 saat günde. 2 arathi basin yaparım, bir de daily / weekly için 2v2'ye trade chatten birilerini bulur takılırım öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ekim 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2018 Rbg için verilir eğer grup bulabilirsen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2018 mytheron said: kermit said: Saeros said: ben de özlüyorum o yüzden açtım oynuyorum açayım benimkiyle oyna (:D EBOWWW bitene kodu bitene çaktı sen kimsin bilader sdfk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar