gleoddyn Mesaj tarihi: Ocak 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2018 denair'in dediği ile çok rahat alırsın oğlum boşuna triplere girme. he bir de: tırsaklara gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Ocak 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2018 Bir de cyclops'u tambir mobile base yaptım. USS İzzet Altınmeşe: Bu da Mahmut Tuncer halay sonrası sigara molası verirken: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2018 squatting turks in exosuits Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Ocak 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2018 Suark said: abi GECE ben invisibility hilesiyle bile baseden çıkmıyorum ya deli millet onca konusulan hic ilgimi cekmedi de su suarkin korku dolu mesajlari beni oyuna cekiyor resmen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2018 az önce bi stalkerı bıçakladımda geri kaçtı şerefsiz bugünkü achivementımda bu invis olmadan 1 gunde bu kadar sdafad. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2018 bir de utanmadan yazıyosun ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ocak 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2018 Güzel be işte :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ocak 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2018 suark sen de amma korkak ciktin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 1, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2018 stalker da biter'la birlikte oyundaki en korkulmayacak carnivore herhalde lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2018 oyunu yeni aldıysanız SAKIN wikilemeyin. yani baya süprizler kaçıyor sonra, ben uzun bir süredir oynadıgım ıcın tamamen korkumu yenmeye ve kesfetmeye yonelık oynuyorum. Yoksa ilk oynarken o telsızden aldıgım yardım cagrısına kosa kosa gıdısımı hatırlarım heheh. evet çok tırsıyorum :/( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2018 Aynen abi, wikiada çok spoiler var. Bilmeden videolar falan seyrettim, herifler bildiğin oyunun sonunu koymuş falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2018 abi kendi karaterini gömediğin için çok farketmez aslında character creation ya da nolcak 2 karakter yaparlar sitrit faytırdaki sahte ken ryu gibi takılırsın portal 2 deki co op robotlar gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Şubat 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2018 yillarca scuba serbest vs daldim, o radyo olayi sonrasi 300metreye inerken ki stres ayni valla. icim daraldi. aldim ciktim dipten. turu hic sevmem ama bu bir baska. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2018 evet beyler yavas yavas alısıorm ama nedensse hıc stalker yok base e yakın enteresan patlayan abılerden var kacıom hep buyuk boy tup yaptım motorlu dalgıc seysı yaptım fenerımde var oh mıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2018 1300 metrelerde ilk defa sea dragonla karşılaştım bugün https://www.twitch.tv/videos/224717712 spoiler alert. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Şubat 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2018 ya senin mouse kontrolüne, kantır oynar gibi bi sabit tutamamışın DISLIKE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 168 saat oynamışım. Releaseden sonra bi full run yaptım yine. Tekrar açıp harita çizerek oynayasım var ama hayatsız olduğumu kendime bir kez daha kanıtlamak istemiyorum. Oyundaki en büyük yaratıklardan bile strafe yaparak kaçılabiliyor zamanlamayı doğru ayarlarsanız. Sea dragon dahil. Stasis rifle spam ile stunlock yapıp knife ile leviathanları öldürebiliyorsunuz (çok uzun sürüyor sdfag). Sea dragonda denemedim. Reaper, ghost ve juv.ghostta işe yarıyor. Alphadayken mevcut olup releasede bulunmayan pdalar var, temelli mi çıkarmışlar bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 Xenocide said: 1300 metrelerde ilk defa sea dragonla karşılaştım bugün https://www.twitch.tv/videos/224717712 spoiler alert. Abi bi de Türkçe oynuyo adam. "Altın parçala. Altın - AU. Çok iyi bir iletkendir. Toplum için oldukça değerli bir varlıktır." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 lan daha dün türkçeye çevirdim adi adam haksızlık etme :( dil seçeneği olduğunu bile bilmiyodum. hem streamden talep geldi hem de oyunun senaryo anlatımı wot'larla olduğu için beynim yoruldu ingilizce parçalamaya, iyi oldu. tüm metinleri baştan okudum gayet de güzel çevirmişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 Toplum için değerli bir varlıksın Sercan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 eyv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 Sen daha değerli bir varlıksın Sercan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 hayır daha yaşlı sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 Suark said: oyunu yeni aldıysanız SAKIN wikilemeyin. yani baya süprizler kaçıyor sonra, ben uzun bir süredir oynadıgım ıcın tamamen korkumu yenmeye ve kesfetmeye yonelık oynuyorum. Yoksa ilk oynarken o telsızden aldıgım yardım cagrısına kosa kosa gıdısımı hatırlarım heheh. evet çok tırsıyorum :/( Abi su altı korkusu çok başka ya. Japonyadayım tamam mı balayındayız hatunla. Sahile gittik yüzüyoruz üf çok güzel falan. Abi biraz açıldım, hemen yanımda MOR DENİZ ANASI RENGARENK. Bütün erkekliği rafa kaldırıp sahile deparladım. ABORT ABORT. hatun hala gülüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 seaglide ın ikinci parçası nerde ya yada birinci? şu parçalanmış podun yanındakini buldum ama ıkinciyi bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar