Kodlari community ye verirlerse olabilir tabi. NS2 de bu şekilde olmuştu. Matchmaking falan getirdiler sonra ama yapimcilar ugrasmamisti. Subnautica'da da ayni sey olabilir tabi. Yine de beklentileri karsilayacak birsey cikmasini beklemem ben acikcasi
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.
Subnautica
multi gelmez abi beklemeyin. Oyunu baştan yapmak kadar emek/para demek. Multiye uygun dizayn edilmemis cunku. Dlc gelir işte en fazla yeni map yeni alanlar yeni araclar vs olur en fazla.
https://forums.unknownworlds.com/discussion/144802/coop-or-multiplayer-in-subnautica-im-afraid-not
linkte verek bunla ilgili
ama sonucta mod gelir
Dlc gelirse acımadan alınır tabi.
o da bir garip hani buzlu muzlu. simdiki biomelarin yanina koysan siritir. herhalde krater disinda gececek o dlc. keske degasi storyline'i ucu acik birakip oraya baglasalarmis. gol olurmus.
Kodlari community ye verirlerse olabilir tabi. NS2 de bu şekilde olmuştu. Matchmaking falan getirdiler sonra ama yapimcilar ugrasmamisti. Subnautica'da da ayni sey olabilir tabi. Yine de beklentileri karsilayacak birsey cikmasini beklemem ben acikcasi
NS2'nin combat modu community creation mesela. Sonradan oyuna entegre ettiler.
Abi kuzeye ya da güneye ilerle al sana arctic biome. :) Ama çok gitmek lazım tabi. Ya da şu olur:
Ending sonrası spoiler
Bizim gemi giderken meteor çarpar bişey olur gezegenin kuzey tarafına tekrar düşeriz, bu sefer başka hikaye olur. Başka uzaylılar falan. :)
şunu bi dnicem
https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=816217729
yaratıkları hileyle summonlama ve yüzleşme.
hoş yeşil boklulardan bile tırsıyorum
caveler falan kalpten goturuyor.
https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=816217729
yaratıkları hileyle summonlama ve yüzleşme.
hoş yeşil boklulardan bile tırsıyorum
caveler falan kalpten goturuyor.
Korkmak da biraz işin eğlencesi bence. .
bence oynadikca hosuna gidecek ya. baktin olmuyo birak gitsin dunyanin sonu degil. creative falan takil ya da, sirf yeni yerleri kesfetmek bile basli basina ayri bir keyif.
bu hissi en son wow oynarken aliyodum sanirim sene 1900 sdfg.
bu hissi en son wow oynarken aliyodum sanirim sene 1900 sdfg.
Oyun güzel de su altında olmak darlamıyor mu sizi?
abi ben oyunu ÇOK SEVDIM.
yani uzun bir süredir açıp açıp kapatıyorum. Benzer immersionı en son witcherda yakalamıştım.
yani ara ara korkumu yeniyorumda yinede çok fena.
acaip bi dürtü var, çok büyük challange ya başarım hissi inanılmazzzzzzzzz.
ama çok korkuyorum
bide silent hunter dan sonra ilk defa doğru düzgün denizaltı hissi veren denizaltı oyunu bu.
yani uzun bir süredir açıp açıp kapatıyorum. Benzer immersionı en son witcherda yakalamıştım.
yani ara ara korkumu yeniyorumda yinede çok fena.
acaip bi dürtü var, çok büyük challange ya başarım hissi inanılmazzzzzzzzz.
ama çok korkuyorum
bide silent hunter dan sonra ilk defa doğru düzgün denizaltı hissi veren denizaltı oyunu bu.
çok hypeladınız
escape poddan nefret edıyorum mesela. suyun uzerınden tekrar ıcıne gırmek daha zor
f/p olarak bakmak istemiyorum bu oyuna ama hic bir fikri olmayan icin bu fiyata daha iyisi gecmiste gelmedi bence.
hikayeyi bitirdikten sonra ilk isim creative acip fotograf albumu yapmak olacak.
hikayeyi bitirdikten sonra ilk isim creative acip fotograf albumu yapmak olacak.
peki sesler açıkmı oynuosunuz
sanırım o önemli bi faktör :O
sanırım o önemli bi faktör :O
Ben headsetle oynuyorum abi.
Derinleri keşfetmek hakikaten çok zevkli. Nereden ne çıkacak bilemiyorsun. Shallow waters akvaryum gibi zaten, oraları rahat.
Go deep...
ben her oyunu headset'le oynuyorum artik. zaten hoparlorumde o ses kalitesi yok, ki izole olman butun hissiyatini da degistiriyor dogal olarak.
Öne çıkan mesajlar