Voys Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 Lectre'a demiştim de senin yazı girmiş araya Hunn di bile daha iyiydi Tim nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 Babama kopek saldırdı mı ne diye bi topikte birden kopurdu cocuk. Hani eskiden adamı usulca yükseltirdin ya inceden inceden, hah hiç öye birşey de yapmıyordum yani herif birden yükseldi fgd. Daha önce bi tatsızlık yasadıgım biri de değil sanırım neden bu kadar kişisele döktü mevzuyu anlamadım, zerre fikrim yok zira kim oldugu konusunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 bu şişkolar hep böyle ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 Voys said: Lectre'a demiştim de senin yazı girmiş araya Hunn di bile daha iyiydi Tim nedir Begenemedin mi lan? IRL adim da Tim artik. Tim geldi Tim gitti. Mersin sicaginda nefes alamanaya da, is yaptigim gavura da kolay. Mis gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 çok güzel isim Tim sahibini zeki ve dürüst gösteriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 benim aklımda şu canlanıyor nedense sdfs. https://www.youtube.com/watch?v=EgTMvjsvFn0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 Neyini begenmiyonuz la cemil abinin kahvehanesinin. Guzel yer bence. Samimi bir ortam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 xunn cum seni de tebrik ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 forumun yöneticisi dediğimiz adamın ergen şekilde üye atalım mı demesi ne kadar acı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 Trigger uzeri trigger geliyordu. Ama durmuyordu admin, ergenlestikce ergenlesiyordu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 Madcat said: forumun yöneticisi dediğimiz adamın ergen şekilde üye atalım mı demesi ne kadar acı ya.Bunun ciddi olduğunu düşünüyorsan seni direkt atsın bence ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 güzel konu olmuş, hafif iq testi gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 topic galiba paticiğin sonunu getirecek. bu hızla devam ederse bir kaç gün sonra forumda sadece di'yle fistan kalır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 Ah iște umduğum ve özlediğim drama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 yeteri kadar hızlı akmıyor topic. en azından bugünlük ofislerine söyleseydi herkes yemeği keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 Madcat said: forumun yöneticisi dediğimiz adamın ergen şekilde üye atalım mı demesi ne kadar acı ya. http://mrwgifs.com/wp-content/uploads/2013/04/Peter-Griffin-Haters-Gonna-Hate-Dance-MRW-Gif.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 kendi kendini banlayıp nick değiştirip gelen adama haterlık mı yapçaz allah aşkına yaş olmuş 30. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 Tim said: Begenemedin mi lan? IRL adim da Tim artik. Tim geldi Tim gitti. Mersin sicaginda nefes alamanaya da, is yaptigim gavura da kolay. Mis gibi. vatandaşlık alıp tim diye mi vatandaş oldun cidden? tim-ooch-een olurmuş aslında. bizim sınıfta simin diye bi kız vardı bilmemkaç sene kasıp alman vatandaşı oldu, sim yapmış tabi ki. öyle bir anımdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 Madcat said: kendi kendini banlayıp nick değiştirip gelen adama haterlık mı yapçaz allah aşkına yaş olmuş 30. forumda herkes 30 yaşına geldi, otuz yaşında adamım lan ben diyip "büyüklük taslamak" da çok ergence kalıyor. kılışlar çekildi !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 hayır abi ergenlik yapmıcam diyorum, topic sahibi gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 bu arada tim, di değil. belki alteregosudur. ama sonuç olarak tim ile di farklı kişiler. di banlandı gitti. di asla böle bi topak açmazdı. asıl önemli soru tim kim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 güzel bi bakıç aşısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 hand resurrectlemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
=)) Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 Hoplayanmanda ya geri dönelim hadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 goldbären said: Tim said: Begenemedin mi lan? IRL adim da Tim artik. Tim geldi Tim gitti. Mersin sicaginda nefes alamanaya da, is yaptigim gavura da kolay. Mis gibi. vatandaşlık alıp tim diye mi vatandaş oldun cidden? tim-ooch-een olurmuş aslında. bizim sınıfta simin diye bi kız vardı bilmemkaç sene kasıp alman vatandaşı oldu, sim yapmış tabi ki. öyle bir anımdır. semen yapsaymış keşke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar