Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fistan'i atalim mi?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Babama kopek saldırdı mı ne diye bi topikte birden kopurdu cocuk. Hani eskiden adamı usulca yükseltirdin ya inceden inceden, hah hiç öye birşey de yapmıyordum yani herif birden yükseldi fgd. Daha önce bi tatsızlık yasadıgım biri de değil sanırım neden bu kadar kişisele döktü mevzuyu anlamadım, zerre fikrim yok zira kim oldugu konusunda.
Mesaj tarihi:
Voys said:

Lectre'a demiştim de senin yazı girmiş araya Hunn

di bile daha iyiydi Tim nedir

Begenemedin mi lan? IRL adim da Tim artik. Tim geldi Tim gitti. Mersin sicaginda nefes alamanaya da, is yaptigim gavura da kolay. Mis gibi.
Mesaj tarihi:
Madcat said:

forumun yöneticisi dediğimiz adamın ergen şekilde üye atalım mı demesi ne kadar acı ya.
Bunun ciddi olduğunu düşünüyorsan seni direkt atsın bence ya.
Mesaj tarihi:
Madcat said:

forumun yöneticisi dediğimiz adamın ergen şekilde üye atalım mı demesi ne kadar acı ya.

http://mrwgifs.com/wp-content/uploads/2013/04/Peter-Griffin-Haters-Gonna-Hate-Dance-MRW-Gif.gif
Mesaj tarihi:
Tim said:

Begenemedin mi lan? IRL adim da Tim artik. Tim geldi Tim gitti. Mersin sicaginda nefes alamanaya da, is yaptigim gavura da kolay. Mis gibi.

vatandaşlık alıp tim diye mi vatandaş oldun cidden? tim-ooch-een olurmuş aslında.

bizim sınıfta simin diye bi kız vardı bilmemkaç sene kasıp alman vatandaşı oldu, sim yapmış tabi ki. öyle bir anımdır.
Mesaj tarihi:
Madcat said:

kendi kendini banlayıp nick değiştirip gelen adama haterlık mı yapçaz allah aşkına yaş olmuş 30.

forumda herkes 30 yaşına geldi, otuz yaşında adamım lan ben diyip "büyüklük taslamak" da çok ergence kalıyor.

kılışlar çekildi !!!
Mesaj tarihi:
goldbären said:

Tim said:

vatandaşlık alıp tim diye mi vatandaş oldun cidden? tim-ooch-een olurmuş aslında.

bizim sınıfta simin diye bi kız vardı bilmemkaç sene kasıp alman vatandaşı oldu, sim yapmış tabi ki. öyle bir anımdır.

semen yapsaymış keşke
  • Yeni Oluştur...