Sam Mesaj tarihi: Nisan 10, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2021 (düzenlendi) adını 4 olarak yazmamışlar, sadece aoe olarak geçiyor, reboot değil mi? işlediği zaman itibariyle reboot gibi duruyor zaten. hmm 4'müş ok, değiştireyim. Nisan 10, 2021 Sam tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 10, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2021 Oyun dinamikleri ayni olmasi bence sorun degil, diger threadde yazmistim aoe2 remake yapsinlar tmmdir. Mogollarin gameplay dusmemis daha, toplamda 8 faction olcakmis. Bence gideri var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 10, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2021 Graifkler gözüme cep telefonu oyunu reklamı gibi geldi. Çıkıyor ya arada "Revenge of Sultans" gibi isimli oyunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 14, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2021 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 14, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2021 On 10.04.2021 at 23:39, Aket-Atum dedi ki: Graifkler gözüme cep telefonu oyunu reklamı gibi geldi. Çıkıyor ya arada "Revenge of Sultans" gibi isimli oyunlar Pascha Fencer favorim ya bu aralar. her reklamında farklı bi gameplay videosu. dünyanın en iyi oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Nisan 15, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2021 Strateji oyunlarinin 3 boyutlu olmasini dogru bulmuyorum, oyunu takip etmek zorlasiyor benim icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Nisan 15, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2021 izometrik fixed camera 3d olursa np bence. 3d olunca bi de cok zoom-in oluyor genelde, iki bina 4 tane unite kapliyor ekrani o da kotu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Haziran 14, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2021 https://store.steampowered.com/app/1466860/Age_of_Empires_IV/ Preorder gelmiş. Preorderlayana AoE2 Dawn of Dukes DLC'si beleş Bu zamana kadar 2 oyunu preorderladım. Biri Saybırpanktı öteki Diablo 3'tü. 2si de birbirinden berbat halde çıktılar. Aynı hatayı 3 kez yapacak değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 14, 2021 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2021 Bir yıllık Game Pass parasına satılıyor zaten, doğrudan satın almak saçma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Eylül 17, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2021 technical stress test başladı. çok hoş gözüküyor oyun beta daki sıkıntılara rağmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Eylül 17, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2021 https://store.steampowered.com/app/1466860/Age_of_Empires_IV/ Burdan Stress Test Access isteniyormuş. 21.5 gb. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Eylül 17, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2021 oo iyimiş laps diye bastım kabul etti şimdi indiriyorum. satın almamıştım da. stres derken biraz gameplay kopartsam yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 18, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2021 (düzenlendi) ben de indirdim, 2 el attım, çocuğu da koydfum sdfgk keyif aldım ya güzel olmuş bence. çağ atlarken kurulan binaların olayını tam anlamadım yalnız. sanki oralardan bütün üniteler üretilebiliyo gibi bi hal vardı. öleyse biraz saçma olmuş o kısım. bi de farmlar tükenmiyor mu artık, ya da direk kendi otomatik mi inşa ediyor orasını çözemedim. ama 300 lira vermem hayatta sdfg Eylül 18, 2021 Xenocide tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Eylül 18, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2021 xbox game pass ile geliyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Eylül 18, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2021 DİNG DİNG DİNG MOTHERFUCKER! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Eylül 18, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2021 lobby chat'te wololo atamıyoz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 18, 2021 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2021 İndirdim, heyecan dorukta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Eylül 18, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2021 iyi ya güzel ya, ayılıp bayılmadım ama. alacağım keyif bunda yeni şeyler var diye bir tık üzeri ama zamanla ne olur bilmem. bi de population limit çok sıkıntı ya, 99'daki gibi oyuncak gibi ordularla savaşıyoz. hatta daha beter, üstüne siege birimleri 3, gemiler ise 4-6 pop slot yiyor. 33 tane warship yapıyosun pop full. ai da naval'da fail yine baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 18, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2021 görsel olarak belki 1 birim çıkarınca 2 birim gösterse falan daha dolgun gözükürdü combatlar haQLı isyan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Eylül 19, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2021 (düzenlendi) siege unit olmadan duvarları yıkamıyoz lan ahah. adam wonder yapmış ama yemişim ordularını, dalmaya taa haritanın öbür ucuna kadar hayvan ordularla gittim kapıda kaldım, wonder'ın süresi bitti kazandı ya ben topçu getirinceye kadar sdsfs. Eylül 19, 2021 razzRaziel tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 19, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2021 win 95 screensaveri gibi text geziyor? insan koseye beta build falan diye watermark koyar gecer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Eylül 19, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2021 onu belli bi süreden sonra bi daha gözün algılamıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ekim 28, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2021 çıktı Gamepass ve Steamde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Kasım 7, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2021 (düzenlendi) Çok ön yargılıydım ama baya güzel gameplayi olan bi oyun olmuş. COH tarzı bir iki mekanik eklenmiş, sacred site ele geçirmek gibi, ünitelerin görece daha yavaş üretilmesi gibi. Onun dışında AoE2'deki oktan kaçma, mangonelden kaçma microları, bina spamlama microlarının olmaması da cok büyük artı. Simdilik tek gamey taktik "The Mongol Douche", moğol olup TC rush yapmak, ama o da patchlenecek gibi duruyor. TC haritada ferrrai gibi ordan oraya gidiyor. İşin doğrusu hala bitmiş oyundan çok open beta hissiyatı var. Özellikle replay izleme fonksyonları çok basic ve ranked play hala yok. Ama pro AoE2 cilerın büyük kısmı oyuna ısınmış ve gelecek için umut verici. Kasım 7, 2021 Gimli tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Kasım 7, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2021 10 dakika önce, Gimli dedi ki: Onun dışında AoE2'deki oktan kaçma, mangonelden kaçma microları, bina spamlama microlarının olmaması da cok büyük artı. İşte 40 yaşında casual rts oyuncusu... Anlaşmadan önce saldırmak da yasaklansın sdfsdf... Pro AoE2'ciler, pro AoE3'çüler, Total War'cular, SC2'ciler hep AoE4'e geçti. Çünkü piyasada competitive rts kalmadı. Bir de bütün bu prolar oyundan acayip şikayetçi. Oyunun skill flooru yüksek ama skill ceilingi saydığımız oyunlara göre düşük. Yetmezmiş gibi hot key ayarlanmıyor oyunda. Mouse 4 ve 5'e komut atayamıyorum. Tech tree ve oyundaki görünmeyen saçmalıklar çok fazla. Mesela HRE ile: Mace upgrade açıklamasında +6 heavy damage yazıyor. Two handed açıklamasında +2 damage yazıyor. Ama görünmeyen +15 hp bonusu da var. Bu 2 upgradei birden alınca heavy olan bir üniteye +8 vuracağını sanıyosun. Ama bu 2 upgradei birden alınca mace upgradei +3 heavy vurmaya başlıyor. DAFUQ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar