yazuach Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2017 [video]https://www.youtube.com/watch?v=iaY9rTnssuw?feature=oembed" width="459"> 22 Eylül'de geliyor. Haritalar ve ostler direk Nightfall. Çok güzel duruyor ya of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2017 gw 3 çıksın oynarım. bu saatten sonra 2ye başlamak amelelik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2017 Peh, Destiny 2 ile çakışıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2017 abi Mesmer çok güzel bir class tasarımı ya. Çok keyif alıyordum oynarken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yazuach Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2017 Spellbreaker çok hoşuma gitti benim ya. Direk anti mage. Hasta oldum revealda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2017 erken geliyormuş güzel yolosmith ve weaver çok iyi gözüküyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2017 warrior gibi mele karaktere d/d gibi spell skiller verilmesi, mageye sword vs. karakterlere tam zıttı silahlar verilmesi hoş düşünce. baya oynanabilirlik artıyor. thiefe rifle ilginç. yan silah olarak kullanılabilir belki. 1200 range veya daha fazlası cazip kılar herhalde cünkü canı ve armoru en az karakter. bir iki aoe skill verseler güzel olurmuş. karakter tanıtanların bazısı ilk defa oynuyor gibi tuhaf. mesela engineer ile mesmeri gösterenler arasında ne kadar fark var. adam trinketsiz oynuyor sanki. gameplay videosunda guardian oynayan arkadas daralttı izlerken. nightfall görünce nostalji oldum, müzikleri de güzeldi edit: imla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
omersem Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2017 Selam tanıtımda yeniden ve yeni başlıyacaklar için de avantaj diyor. sanki herkes yeniden baslama aşamasına cekeceklermiş gibi. Bu dogrumu o halde alınıp oynanabilir diye düşünüyoryumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2017 Yeniden başlayacaklar için expac oldukça iyi bir dönem. Oyunu aldığında zaten max level boost ile geliyor. Yeni haritaları oynarken zaten yeni açıklanan spec'i de açma şansını yakalıyorsun ve kullanacağın silahı da oyun zaten sana veriyor. Görsellik dışında bir kaybın olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
omersem Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2017 Gangren said: Yeniden başlayacaklar için expac oldukça iyi bir dönem. Oyunu aldığında zaten max level boost ile geliyor. Yeni haritaları oynarken zaten yeni açıklanan spec'i de açma şansını yakalıyorsun ve kullanacağın silahı da oyun zaten sana veriyor. Görsellik dışında bir kaybın olmuyor. Diğer oyunculardan geride kalma gibi bir durum söz konusu mu ? mesela wow da bir exp geldiğinde bütün itemler çöp olur herkes hep birlikte bütün eventlere aynı seviyeden başlar gibi başlar. GW 2 de de aynı durum vardır herhalde. Ben ilk versiyonunu oynamıstım tekrar bu POF ile baslamak istiyorum. Noob muamelesi de görmek istemiyorum. O yüzden soruyorum var mıdır öneriniz olur götürürsün mü yoksa hocam sen GW 3 ü bekle mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yazuach Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2017 Gw2'de öyle geride kalmak gibi bir durum yok. Diğer mmorpgler gibi her yeni expansionla yeni level cap, yeni itemlar falan gelmiyor. Herşey aynı. Gw2'ye gelen expansionlar oyuncuya oyunu daha farklı şekillerde oynama olanağı sunuyor. Yeni content, yeni specler, glider-mount gibi yeni özellikler, daha fazla mastery falan. Stat konusunda herhangi bir değişme olmaz. WoW'da dediğin gibi mesela her yeni expansionı geçtim patchte bile bir önceki itemlar çöp oluyor. Bu oyunda hedefin ascended setini tamamlamak. Onun ötesinde bir stat artışı yok ki oda inanılmaz zamanını alacak birşey değil. Ondan sonra istersen yeni skinler için veya legendary itemlar için uğraşırsın. Legendary itemların ascended itemlardan stat konusunda farkı yok. Ancak ascended itemlar belirli bir statta gelir ve başka bir stat kombinasyonu istersen yeni bir item elde etmek zorunda kalırsın. Bu olay farklı legendaryde. Statlarını istediğin zaman, istediğin yerde değiştirebilirsin. Artık rune ve sigillerde değiştirilebilir oluyor. Oyundaki item olayı bundan ibaret. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2017 22 eylülde gelecek büyük patchi kapsayan herşeyi herkes deneyebilecek. bu hafta sonu için 2 gün ücretsiz. merak edenlere, hiç oynamayanlara tavsiye ederim. https://www.guildwars2.com/en/news/get-ready-for-the-guild-wars-2-path-of-fire-preview-weekend/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2017 şimdiden pazara kadar tüm elite speclerleri deneyebiliyorsunuz alacak olan varsa kaçırmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2017 Bu paketin içinde Heart of Thons var mı ya ? yoksa o da ayrı mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qali Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2017 PoF 30 dolar. 50 dolarlık paketi alırsan PoF + HoT almış oluyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzx Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2017 mal herifler hotu da 30dolar yapsalardı bu kadar oyuncu kaybetmezlerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2017 Aynen oyle, HOT almamamın sebebi, fiyatı pahalı olması idi. Bıraktım. GW2 Oynama hevesim de geçti artık. Bir ihtimal oynarmıyım diye düşündüm. Oynamayacağıma karar verdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2017 başlanır mı buna? zamansızlıktan wow keyif vermiyor, akşamları 1-2 saat oynayarak ne yapılabilir GW2de? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2017 spvp, wvw, pve raid herşeyi yaparsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khiran Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2017 gw2 tam vakti olmayan adamın mmo'su. eğer gözün legendary setlerde değilse bayağı keyif alarak oynayabilirsin. legendaryleri yapmak çok vakit istiyor ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2017 GW2 vakit olanında ,olmayanın da ancak tek kelime ile sadece ama sadece PVP mmo su. PVe namına çıkıpta ilk 3 ayda batan oyunlardan farkı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2017 tam tersi pve mmosu gw2. spvp yıllardır dengesiz, wvw ölmeye yaklaştı hot'da. herkes raid kasıyoru ama wow mantığıyla değil, gear progress diye bir şey yok, ascended çok kolay yapılıyor. casual pve mantığıyla bakılacak oyun, spvp kanser yoksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2017 gw2 de 1 seneyi geçik süper zamanlarım geçti Hot çıktı clan dağıldı bıraktık bir çoğumuz. pahalı olmasa alabilirdik heralde. şimdi videoları izleyince canım çekti. ama oynayacak vakit yok pff. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arondrin Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 Ben bu oyuna 2k saatimi vermiştim vanilla zamanında, HoT çıkmadan kısa süre önce bıraktım, HoT ilgimi çekmemişti. Oyunda zamanımın büyük bölümünü WvW'de roamer olarak geçirip küçük çaplı dövüşler arıyordum. Şunu merak ediyorum, HoT olmadan son ek paketle oyuna dahil olmak mantıklı mıdır acaba? HoT'un PVE'si ile uğraşmak istemiyorum. Livin World denen naneyi hiç sevmedim çıktığı zamandan beri zaten. Gerçi son ek paket de living world ağırlıklı olacak gibi duruyor ama fiyatı iyiymiş denenebilir gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 Living World artık oyunun ana bir parçası Story ve open-world PvE kapsamında. HoT'u pas geçmenin sana getireceği en büyük dezavantaj, Gliding'i pas geçmek olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar