fresia Mesaj tarihi: Kasım 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2018 temizlik kısmından kimse bahsetmmemiş: iş yerindeki sabunlar da yetersiz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Kasım 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2018 40-60 sn ? lol 3 gün dayanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Kasım 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2018 bir keresinde yan mı gelmişti neydi, götüm yırtıldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Kasım 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2018 eğlence bölümünde dışkılama konusuna nasıl geldiniz diye sormayacağım çünkü burası PATİCİK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2018 SIÇMAK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2018 Benim boktan anım yok şükür de, vaktiyle bayağı içtik ettik, millet sızdı. Daha önce tanımadığım hatunun tekiyle biz kaldık ayık. Film izleyelim dedi, açtık filmi. Hatun üşüyorum diyip gitti battaniye aldı, sokuldu bana üstümüzü örttü falan. Elimi aldı göğsüne koydu. Ben çektikçe, o oraya götürüyor falan... Derken çişim gelmeye başladı. Abi 2 film izledik 5 saate yakın, 10 kereden fazla çişe gittim herhalde. Hiç bir şeye odaklanamadım, geldiğim gibi geri gidiyordum neredeyse. En son sabah oldu, kız zaten içmeye devam ettiydi, o sızdı. Ben de evden kaçtım. Öğlen kalkınca aradı, kahvaltı etseydik niye gittin falan diye. Cevabım: "böbrek taşı düşürdüm dün gece :<" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2018 Abi hadi bi tane daha anlatayım madem :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Havaalanındayım, saçma sapan bir yer Asya'da. Yine kakam geldi tabii ki....................... Gittim tuvalete, tertemiz vay dedim ne güzel. İşlem tamam... Baktım klozetin yanında duvarda asılı tuvalet kağıdının yanında duran bir sıvı var, üzerinde bir şeyler yazıyor. Kokladım, güzel de kokuyor. Hmmmmmmmmmm dedim. Ne güzel hizmet lan, demek ki kıçımızı silmemiz için dezenfektan sıvı koymuş adamlar! Peçetenin üzerine birazcık akıttım, mutlu mutlu temizliğimi yaptım. Tuvaletten çıktım, elimi yıkarken hafif bir yanma başladı. Kısa sürede ise dayanılmaz bir boyut aldı. Sonra kendimi lavaboda peçeteler ıslatıp, suyla kıçımı silerken buldum.. Sonuç olarak; MEĞERSEM, TUVALETİ TEMİZLEMEK İÇİN KULLANILAN ÇAMAŞIR SUYU TARZI BİR SIVIYMIŞ O. Kıçım yara oldu, 3 gün acı içinde dolaştım. DERS: BİLMEDİĞİNİZ ŞEYLERİ KIÇINIZA SÜRMEYİN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2018 @deadwoll, anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2018 salakasdfmnaksjnhfgp;aeorhgt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2018 son bir sene içinde bende şöyle bir durum oluştu eskiden 2-3 günde bir yapılan kaka artık günde 1-2 ye çıktı. yardım edin pati kaka uzmanları. beslenme alışkanlıklarında değişen bir şey yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Kasım 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2018 axedice said: k1nJo said: çocukken yer tuvaletine mi yapıyodun klozete mi? sonradan klozete alışmaktan olabilir günde 2-3 kere sıçma işlemi. Yer tuvaleti dediğin alaturka mı? Yer tuvaleti lafını ilk defa duyuyorum lel. Çocukken de klozete bırakırdım bekçi dayağını, hiç değişmedi o alışkanlıklarım hatta alaturkayı hala sevmem ÇOK acil değilse tercih etmem falan. Askerde ölümü göze alıp komutan tuvaletine girdim sırf bu yüzden, sanırım en cesur askerlik anım bu. ben de ilk defa kullandım ya. alaturka-alafranga diyecektim de sonra alafrangaya ayrıca klozet de diyoruz diye alaturkaya da daha sıradan bi isim yok mu diye düşündüm aklıma bu geldi sdf. askerlik anısı güzelmiş de işte klozet için geçen gün de konuşuluyordu, oturma pozisyonundan mütevellit sıçma işlemi aslında pek ideal değil o şekil diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Kasım 21, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2018 ======================================= THIS IS THE LINE BOK MUHABBETİ ENDS HERE. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deftonez Mesaj tarihi: Kasım 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2018 ding dong bannu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2018 Adam kicini dezenfekte etmis lan helal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2018 axedice said: Liebe said: arada iş yerinde yediklerime göre iş yerinde de dayanamayıp giriyorum. Ne kadar şişmansın? Hani normal bi obez mi yoksa novzaradana görünmen mi gerekiyor? az ileri obezden son 2 ayda az obeze doğru geldim. (173 boy 119 kilo->104 kilo) hedef 70. en son 11 yaşındayken 70 kiloydum herhalde adasfasda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2018 Havaalanında yanlışlıkla oldu falan hikaye ya, bildiğin kocası için anal bleaching yaptırmış dandik bi asya ülkesinde onun hikayesini anlatıyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2018 (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2018 melabaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2018 Bok muhabbeti bitmez, bitemez, bitmemeli Nisanlimla ilk tanistigimiz zamanlar aksam geldik eve, dusa girdi cikti falan, dedim ben de gireyim ama tuvaletim var, once onu halledeyim diye oturdum klozete. Neyse bi guzel biraktim sonra bi baktim ulan icerisi hamam gibi, e bi de ben dus alcam, bu sefer degil banyoya girmek, yakinindan gecmek bile bayiltcak adami. Dedim iyisi mi su banyo penceresini acayim da havalansin icerisi. Hem onceki gun de temizlik olmus evde, banyoda hala merdiven vardir diye mutluyum falan. Bi baktim gitmis merdiven. Neyse dedim yapcak bi sey yok, ciktim klozete, baktim uzanamiyorum ciktim banyo tezhagina, actim pencereyi, sira geldi inmeye. Soyle bi baktim asagiya ama cok yuksek, tek seferde inemiyorum. Dedim mecbur klozete geri basip incem, indirdim bi ayagi, saglam bastigmdan emin oldum, tam oburunu indircem, pencerenin durdugu fayans zemine tutundugum icin elim kaydi basladim dusmeye. Kafami duvara suraya buraya vurmayayim diye havada biraz manevra yaptim falan ama nafile tabi, belimi cotank diye klozete vurdum, kafami da dusunce duvara carptim dsklfgj Icerden annemle nisanlim duymus, ciglikar icerisinde soruyolar noldu iyi misin vs diye, dedim iyiyim falan ama 1-2dk yerden kalkamadim. Sonra girdim dusa ciktim ama agri had safhada. O halimle ertesi gun tatile ciktik, 10 gun agri cektim falan sdfgj Agri anca aylar sonra gecti ama gectikten sonra baska bi agrim icin doktora gittigimde sordum, agri gectiyse bisi yoktur yeaa dedi, kaldi oyle. Insallah fitik kalmam sdfgsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Kasım 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2018 Boy 1.28 galiba Kojiroh? Ya da ev dediğin : Bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Kasım 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2018 https://forum.paticik.com/read.php?62,4251757 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Kasım 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2018 Sipeys in sıçmak üzerine bir hayat stili disiplini var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Kasım 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2018 kanımı donduran anılar için teşekkürler. moar pls? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Kasım 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2018 Kiraladığımız ev aidsin çıkış noktası olduğu için 4 gün sıçmadım ama minimal yemekle yaşamıştık zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2018 ne diyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar