Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Total War Saga


Norak

Öne çıkan mesajlar

https://cdn.creative-assembly.com/total-war/com.totalwar.www/wp-content/uploads/2017/07/04105802/total-war-saga-logo1.png

Tarihin yuzlerce yillik bir donemi yerine daha kisa sureli (aylar veya birkac onyil arasi) olaylari, savaslari vs kapsayan yeni standalone spin-off TW serisi. (Fall of the Samurai benzeri).

https://www.totalwar.com/blog/a-total-war-saga-announce-blog/

Bu Saga oyunlari onceden yapilmamis yeni bir donemi getirmeyecek, sadece onceki yayinlanmis TW donemlerinde gececek (shogun, rome, attila, medieval vs). gameplay olarak da aynen eskisi gibi klasik TW, degisen birsey yok.

ilk oyun bir sonraki asıl buyuk tarihi TW oyunundan once cikacakmis. Birkac aya asil duyuruyu yapacagiz demisler.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Şu haliyle, daha önce expansion/dlc olarak çıkardıkları oyunları ayrı bir başlık altında tanımlamaktan farklı durmuyor. Belki bu tarz şeyleri daha fazla yapacakları anlamına gelir ki ona da bir itirazım yok. Total War mantığını uzun dönem ve büyük haritalardan ziyade kısa dönem ve küçük haritalara daha uygun buluyorum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

uzun dönemli tarihi oyunları tamamen bırakıp, sadece warhammer'la devam etmeyi düşünmüyorlardır umarım 2025'e kadar. dönemin kısalığından ziyade harita ve ölçek beni endişelendiren. rome1'e çıkan 100 turn'lük, iskender vs darius kabarcığından ibaret bir dünyadan ibaret olmasın. ya da dlc'lerdeki sadece yunanistan, sadece batı akdeniz, sadece batı & kuzey avrupa gibi. veya sırf belli bir sefer üzerine odaklanan.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

r2 yunan dlc si, özellikle dört mevsim ve mevsimlerin etkileri bakımında başaralı bulmuştum, s2 fall of samurai yine çok severek oynadığım bir oyundu, age of charlemagne yine iyi bir oyunda ama şöyle bir durum var gözlemlediğim,

warhammer ı en üst grafik ayarlarında oynadığım makinede, attila ve shogun2 takılıp atma yapıyor bu yüzden bunların üzerine gelecek dlc beni düşündürür açıkcası
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

BF1'de de 1 artwork %100 gelibolu deniyordu adriyatik çıktı :D bu da öyle bir şey olabilir + oradan foto aldılar diye illa ora ile alakalı olacak diye bir şey de yok.

Bir an evvel bilgi verseler bir artwork koyup saldılar, dayanamıyorum.

En çok Attila istiyorum zira bişi gelirse haliyle performans yaması da gelecek. Yahu geçen yine girdim Attila'ya, beyaz bayrak çeken düşmanın kaçan askerleri, bizim kovalayan askerlere sırtını dönüp bekliyor, 1-2 adam öteden benim askerler kılıç sallıyor adamlar kendini yere atıyor. Performansı bırak hitbox ve animasyonlarda da sıkıntılar var.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

eee warhammer?

masaüstü dinamikleri ile tasarım yapmışlar büyük ihtimal süvari dahil, yarıp geçmiyor atillada ki gibi ama büyük zayiat veriyor...

aslında kale kuşatmalarını bende yadırgadım ama aslında mantıklı bakınca böyle daha rafine, çokta taklımıyorum. hem zaten yine warhammer içiğnde değerlendirmek lazım. tarihi devamda eskiye döner büyük ihtimal
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 4 ay sonra ...
said:
Total War Sagas offer the same additive mix of turn-based campaign strategy, real-time battle tactics with hundreds if not thousands of hours of gameplay as a regular Total War game, just focussed down on a distinct moment.

They will be concentrated games which will put you right in the middle of a dynamic point in history, where the outcome could have gone in a huge number of different directions. Such moments also tend to be constrained to a tight geographic area as well.

Sagas won’t introduce brand-new eras; they’ll follow-on from previous Total War games and inhabit the same time-period, or at the very least relate to it.

Fall of the Samurai is exactly the kind of thing we’re talking about here. It was a standalone spin-off from Total War: SHOGUN 2, focussed on the pivotal event of the Boshin War.


pek hayırlı bir şey olacak gibi durmuyor. inşallah "bebelere balon" tadında konsol oyunu çıkmaz, veya çıksın ne olacak sonuçta seri devam ediyor :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...