Claiborne Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 taksit gayet güzel dostum sen bakma bu ingilizce faşistlerine 3 taksitle zehir hasarı veriyorum bakın ne kadar mantıklı. kampanya gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 instant heal > peşin/tek çekim şifa Kan efsuncusu falan güzel çeviriler aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 İngilizcesi gözümüze çok sokulduğundan komik geliyor aslında yoksa gayet normal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 healerdan isterken de pazarlık yaparız şifa basarmısın lütfen peşin mi olsun taksit mi kaça bölebiliyoz en çok? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 iş bankasına 8 taksitte pasif açılıyormuş beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 BAT, DoT karşılığı olsun diye demişsin de DoT deyince direkt anlaşılıyor ne dediğin. BAT dedikten sonra bi de hasar demek lazım olacak. Zaman İçinde Hasar= ZİH olmalı, class dismiss! Sdfs Ankete cevabım BAT ama yine de taksit nedir sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 Arkadaslar son bes mesaj gosteriyorki bizim kafaya ulastinz. Sifa'yi soran olmus. Sifa yazdik cunku zaten muhabbet leş DnD çevirilerinden türedi. Biz de dedikki olsaydo hangisi daha iyi olurdu. Sonra da inatlaştık. Argümanlarımız daha da var ama yönlendirme yapmak yasak. Taksit/Peşin muhabbeti de yapmıştık. Mesela Ateştopu veya Buz Mızrağı attığında o projectile oldugu için Mal Mukabili veya Büyü Mukabili Hasar olabilir. Peşin olmuyor çünkü daha Ateştopu varmadan hasar oluşmuyor. Mana peşin, şifa meşin Telden yazdım affola plx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 kılıççı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 O yok abi, Osman çaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 kredi kartın varsa mesela taksit artsın daha uzun sürede damage alsın bir de taming ve loot olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 Taksitle mi ehlileştireceğiz? Peşin mi yağmalayacağız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 konsinye büyü var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 periyodik hasar sürekli hasar süreli hasar da ben şey kısmını anlamadım zaten hali hazırda belli bir kültürde oturmuş olan kalıpları 2 amele anlayacak diye neden 5 para etmeyen bir dile çeviriyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 çeviri falan yok ya, heycanlı gençler aralarında inatlaşmış size soruyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 ilk postun ilk kısmını okuyup yazdım bende, açmayın şöyle saçma sapan konular, açacaksanıza garbageda açın, mmoda diye gelip böyle salak salak şeyler okumak istemiyorum, kendinize çeki düzen verin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 heal over time = zamanla iyileşir damage over time = zamanla kötüleşir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 komple mi banlandım diye deneme yapıyorum bi sn :D heh tamam <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 Bari oy ver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 Lectre said: komple mi banlandım diye deneme yapıyorum bi sn :D heh tamam <3 anladın sen onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 taksitle banlamışlar king regards. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 taksite oy veren 12 pos makinesi kim acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 bu ne kadar kötü bi thread ya :( herkes gelmiş kötü espri yapmış utanmadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Haziran 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2017 Laraken said: taksite oy veren 12 pos makinesi kim acaba? hepsine taksitçi title'ı verilsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Haziran 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2017 5 sayfa olmuş paylaşılmamış... https://youtu.be/5lo9kmcEw0w?t=1m52s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KapIKulu Mesaj tarihi: Haziran 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2017 D&D çevirisi ruhu korunarak: Defaatle Ziyan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar