senko Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2017 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2017 fizik konusunda derdiniz olmasin 7-8 ayda hayvanata donusturur clevland takimi onu nba nice vitaminsizler gordu, simdi gladyator hepsi.
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 Cedi bir şekilde tutunur gibi geliyor bana ya ama bu sene bir şey beklemiyorum, seneye en azından bir hido sınıfına girer gibi. Yalnız koca Detroit yazılmış ve Tayshaun Prince unutulmuş kısa kıvırcık çocuk falan diye bahsedilmiş, çok üzüldüm lan. Bu adamın kolu gibi kol bi antetekeoupmpomaepomem'da var.
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 Kol dedin mi akla hemen o gelir. http://archive.sltrib.com/images/2009/0927/kirilenko_0927~6.jpg
sostizm Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 Spidee said: sostizm said: Iversonlu 78'ers falan ne acayipti üşenmedin gözüme typo sokmaya mı geldin? O kadrodan hatırladıklarını söyle bari :) Mutombo vardı Eric Snow vardı başka kim vardı yahu Aaron McGee daha sonra mıydı? bi tane de beyaz iri PF/C vardı sert savunmacı dazlak.
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 nba 99 vardı bende senelerce oynadım bilgisayarda. o takım favorimdi benim ama iverson ufak kalıyordu biraz oyunda blok yiyordu sürekli sdgs
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 Dalembert - Webber - Igoudala - Korver - Iverson Ne takımdı ya, kenarda harikaydı. Lou Williams, Michael Bradley, Matt Barnes falan hatırlıyorum. Randolp vardı keko bi tane asdfsda
sostizm Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 Yok bu değil benim dediğim kadro Sordum google'a BU kadroyu anımsıyorum ben Eric Snow'lu Bir daha da final oynamamış zaten76ers http://basketball.realgm.com/nba/teams/Philadelphia-Sixers/22/Rosters/Playoff/2001
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 Mckie-Snow-Geiger-Iverson-Mutombolu kadroyu diyorsun sen. bu kadar çöp bir kadroyu finale çıkaran bi de LeBron var heralde.
Sotto Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 Kadro cidden cop yalniz. Iverson disinda 15 sayidan fazla atabilen yok arti ahi gitmis vahi kalmis Mutombo. Iverson'u o performansi tarihe gecer de. Hele ki Los Angeles da kazandiklari Game 1 one vardi. Iverson'un Tyron Lue'nun uzerinden gectigi filan. Taraftarlar ooo cekiyordu her baskette...Dur koyayim videoyu https://www.youtube.com/watch?v=Rmi91E3SMiI 90'lar ve 2000'ler basi NBA ne iyiydi ya. Olay NBA on NBC den mi kaynaklaniyor bilemedim de havasi cok ayriydi. Bill Walton'un boguk sesli yorumlari, Marv Albert filan. Bir de Digiturk sayesinde NBA TV'den full takip ediyorduk belki ondandir.
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=RoU59hBwG5c&feature=youtu.be Tatum'un ilk maçı, gazozuna ama olsun. Tarzı hoşuma gitti.
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 Daha ilk maçta son topu istemesi ve kullanması, bir de başarılı olması benim de hoşuma gitti. Onun dışında hiç korkusu yok valla gözü kara, her yere girip çıkıyor. Ligdeki ayılar bir kaç ağzına vurunca tırsmasa bari.
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 Valla erken bu benzetmeyi yapmak için ama bana aşırı derecede Paul Pierce'i hatırlatıyor.
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 iran'da twitter engelli o yüzden bakamıyorum source kim? woj konuştu mu?
Slint Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 Gordon Hayward's agent, Mark Bartelstein, tells ESPN: "Gordon hasn't made a decision yet. We are still working through it." demiş Woj
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 Aynen Utah'ta son bir kez bizimle görüşecek vs. demiş sanırım. Tahminen Boston ile prensip vs. yaptı ama Utah'tan iyisini mi bekliyor ne yapıyor bilmiyorum. Yani şuan gözüken Utah-Boston dışında bi takım yok ortada işte ikisinden birinde ama bakalım.
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 said: Adrian WojnarowskiOnaylanmış hesap @wojespn Free agent forward Omri Casspi has agreed to a one-year deal with Golden State, league sources tell ESPN. valla harika hamle...
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 resmi açıklamayı yapmış players tribune'a blok post atarak. hayırlı olsun boston yine doğu finalinde lbj'e elenecek takımı kurdu. şimdi jae crowder'ı postalayıp bi tane pivot alırlarsa dahada güzel elenirler doğu finalinde. afdsfas
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 said: RealGM @RealGM 8 dk.8 dakika önce Celtics Could Eventually Target Marc Gasol In Trade: LBJ'yi tahtından edebilir bu hareket dsfsadfas
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 daha ortada fol yok yumurta yok. ortalıkta kalan kaliteli ve elden çıkarılabilecek kaliteli FA bi tek Gasol kaldı, ona yavşanabilir falan demişler haberde. bu yani.
knox Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 gasol gelse n'olcak fazladan 1-2 mac daha kazanirlar olasi bir cavs vs celtics serisinde. butler'i alabilselerdi o zaman finale oynarlar derdim.
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 valla gasol boston'a finali getirir kesinlikle ama sanmıyorum öyle bir trade'in gerçekleşebileceğini. gerçi düşündümde eğer önümüzdeki senenin draftıda sağlamsa, önümüzdeki senenin nets picki + crowder + genç cocuklardan biriyle beraber yapılabilir. tabi caplere bakmak lazım. abi espn trade machine'den baktımda iki takımla gerçekleşmesi imkansız bu takasın. ancak 3. bi takım bulup al horford'un kontratını kakalaması lazım boston'un. başka türlü aşırı zor gözüküyor.
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 Marc gelecekse Horford'u gömsünler ya. Net daha büyük katkı.
Öne çıkan mesajlar