Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

NBA 2017-2018

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Cedi bir şekilde tutunur gibi geliyor bana ya ama bu sene bir şey beklemiyorum, seneye en azından bir hido sınıfına girer gibi.

Yalnız koca Detroit yazılmış ve Tayshaun Prince unutulmuş kısa kıvırcık çocuk falan diye bahsedilmiş, çok üzüldüm lan. Bu adamın kolu gibi kol bi antetekeoupmpomaepomem'da var.
Mesaj tarihi:
Spidee said:

sostizm said:

Iversonlu 78'ers falan ne acayipti

üşenmedin gözüme typo sokmaya mı geldin?

O kadrodan hatırladıklarını söyle bari :) Mutombo vardı Eric Snow vardı başka kim vardı yahu Aaron McGee daha sonra mıydı? bi tane de beyaz iri PF/C vardı sert savunmacı dazlak.
Mesaj tarihi:
Dalembert - Webber - Igoudala - Korver - Iverson

Ne takımdı ya, kenarda harikaydı.

Lou Williams, Michael Bradley, Matt Barnes falan hatırlıyorum. Randolp vardı keko bi tane asdfsda
Mesaj tarihi:
Yok bu değil benim dediğim kadro

Sordum google'a BU kadroyu anımsıyorum ben Eric Snow'lu Bir daha da final oynamamış zaten76ers

http://basketball.realgm.com/nba/teams/Philadelphia-Sixers/22/Rosters/Playoff/2001
Mesaj tarihi:
Kadro cidden cop yalniz. Iverson disinda 15 sayidan fazla atabilen yok arti ahi gitmis vahi kalmis Mutombo. Iverson'u o performansi tarihe gecer de.

Hele ki Los Angeles da kazandiklari Game 1 one vardi. Iverson'un Tyron Lue'nun uzerinden gectigi filan. Taraftarlar ooo cekiyordu her baskette...Dur koyayim videoyu

https://www.youtube.com/watch?v=Rmi91E3SMiI

90'lar ve 2000'ler basi NBA ne iyiydi ya. Olay NBA on NBC den mi kaynaklaniyor bilemedim de havasi cok ayriydi. Bill Walton'un boguk sesli yorumlari, Marv Albert filan. Bir de Digiturk sayesinde NBA TV'den full takip ediyorduk belki ondandir.
Mesaj tarihi:
Daha ilk maçta son topu istemesi ve kullanması, bir de başarılı olması benim de hoşuma gitti.

Onun dışında hiç korkusu yok valla gözü kara, her yere girip çıkıyor. Ligdeki ayılar bir kaç ağzına vurunca tırsmasa bari.
Mesaj tarihi:
Aynen Utah'ta son bir kez bizimle görüşecek vs. demiş sanırım. Tahminen Boston ile prensip vs. yaptı ama Utah'tan iyisini mi bekliyor ne yapıyor bilmiyorum.

Yani şuan gözüken Utah-Boston dışında bi takım yok ortada işte ikisinden birinde ama bakalım.
Mesaj tarihi:
said:
Adrian Wojnarowski‏Onaylanmış hesap
@wojespn

Free agent forward Omri Casspi has agreed to a one-year deal with Golden State, league sources tell ESPN.

valla harika hamle...
Mesaj tarihi:
resmi açıklamayı yapmış players tribune'a blok post atarak. hayırlı olsun boston yine doğu finalinde lbj'e elenecek takımı kurdu. şimdi jae crowder'ı postalayıp bi tane pivot alırlarsa dahada güzel elenirler doğu finalinde.

afdsfas
Mesaj tarihi:
valla gasol boston'a finali getirir kesinlikle ama sanmıyorum öyle bir trade'in gerçekleşebileceğini.

gerçi düşündümde eğer önümüzdeki senenin draftıda sağlamsa, önümüzdeki senenin nets picki + crowder + genç cocuklardan biriyle beraber yapılabilir. tabi caplere bakmak lazım.

abi espn trade machine'den baktımda iki takımla gerçekleşmesi imkansız bu takasın. ancak 3. bi takım bulup al horford'un kontratını kakalaması lazım boston'un. başka türlü aşırı zor gözüküyor.
  • Yeni Oluştur...