Liebe Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 ilkokullu yakası gibi olmuş of :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 Stringray said: yakası çok kötü abi ben demiştim, düzgün yapsalarmış çok güzel olurmuş full kapatmazsan bence oyle durmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 olm şu sarı formanın yakasına nasıl laf ediyorsunuz ya? senelerdir yakalı forma bekliyorum valla ben. çokta güzel olmuş. bazı yakalı formalarda yakaları öküz gibi yapıyolar bunda gayet sade olmuş. yeşilde renk olarak her ne kadar bize uymasada sonuçta 1. forma sarı-laci, 2. forma sapsarı olunca 3. forma tamamen farklı bir renk olmak zorunda. e sarı varken beyaz olmayacağına göre yeşil yapılmış. olduğu kadar yani aşırı kötüde değil ama çubuklu ve sarı okadar iyi olmuş ki yeşil sırıtıyor tabi onların yanında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 o yeşilin tişörtleri vardı, RE-PUBLIC gibi aksiyonları eklenmiş şekilde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 Beyaz forma da olmak zorunda değil mi? Ben hatırlıyorum GS'nin Mancini dönemi sanırım. Formalar parçalı, siyah ve çubuklu kırmızıydı. Bir maç geçen sezonun beyaz formasıyla çıkmıştık sdjfsjdf Bunun dışında basketboldaki gibi tribünü sarı formalılar doldursa güzel ambiyans olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 Once dolsun da sari formalilar eksik kalsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 Volkan Şen'e alacakları karşılığı bonservisini verip yollamışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 Trabzon'a gider. Bonservis kaç verdiniz şu adama? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 o zaman volkan şen beşiktaşımıza hayırlı olsun. şov yapar bize gelirse, karakteri flawed ama yapacak bişey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 volkan bjk da forma sansi bile bulamaz bence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 Babel, q7, Töre varken 4. Olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 Töre kim ya, küçük maganda. 3 kulvarda mücadele edilecek. xeshke lens gelse ama işte bonservisi var. hayaller lens, hayatlar volkan şen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 lens pahalı ya. FB alırdı yoksa. mutluydu da FB'de. o paraya başka adamlar var sanırım piyasada. kimse yanaşmıyor istenilen paraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 abi bonservis istiyor sunderland de, aykut faktörü de var. lens takımın yıldızı, daha gelmeden yok yeaa olsa da olmasa da olur np çekti lens için. aykutu hafiften sever gibi oluyorum, böyle bir kompleksi görünce tiksiniyorum. dirar'ı aldı mesela, e bu da lens'e sen gelme lan ayı demek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 Lens alınabiliyor olsaydı kulübünden sadece FB değil, BJK'de alırdı. Oyuncu ile prensipte anlaşılmıştı da alınmadı/alınamadı işte. Buralara gelmek istiyor benim duyduğum Lens'te kiralamıyorlar, satışta da indirim yapmıyorlar artık tahminen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2017 Volkan Şen'in sözleşmeyi feshetmiş FB. Arkasında bi hikaye falan var mı bilmiyorum da aktif milli oyuncu sonuçta, rotasyonda iş de yapacak adamken garip geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2017 işe yaramazın tekiydi iyi olmuş gitmesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrion Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2017 Ben Arfa ciddi ciddi konuşuluyor, PSG kampa götürmemiş, Gİdebilrisiniz demişler menajerine. Forvet için de Bacca isteniyormuş. Lens ya da Emre Mor dan biride alınacakmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2017 dandik bir forvet alıp bitiricekler transfer sezonunu. çok yükseltmeyin beklentinizi. ha bide tabi emre gelebilir orta sahaya. başka transfer olmicak yazın kenara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2017 Emre mor %99 fb diye haberler var. İnşallah gelir ya.... ozan,köybaşı,mor voltron'u oluştururlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2017 emre mor gelsin pepe'nin messi hatıraları depreşsin biraz sddsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2017 Pepe bu ligde 34 haftanın 20'si cezalı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2017 dark gelsin de biraz istatistik atsın üzerinize pepe ile ilgili doğru dürüst sarı bile görmüyor herif kırmızı da nadir, maç başı faul ortalaması 1 bile değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2017 http://www.youtube.com/watch?v=dFx-2SPvwfA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2017 yeşil forma kaleci forması gibi olmuş bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar