Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2018 Darksun said: Bursaspor Başkanı Ali Ay’ın “Bugün en az 1 puanımız çalındı” açıklamasına katılmadığını söyleyen Aykut Kocaman, “Bugün maçı son derece doğru götüren bir hakem vardı. Oyunun sonlarına doğru lehimize birkaç hatanın olduğu doğru. Ama bugün 25’e yakın şut atan, son ana kadar maçı isteyen bir takım vardı. Fırat Aydınus’un kararlarından çok daha önce öne geçebilirdik. Hakemlerin her zaman verdikleri karardan ziyade, vücut dillerine bakarım. Bugün hakemin 1. dakikadan itibaren vücut dili, karşılaşmayı hakem gibi yöneteceği yönündeydi. Benim de istediğim bu” dedi. Volkan Demirel’in hamlesini hakemin görmesinin çok zor olduğunu söyleyen tecrübeli hoca, “Volkan’ın hamlesi önce Yusuf’a, sonra topa geliyor. Santim santim izlemek gerekiyor ve hakem için çok zor bir pozisyon. Bütün çabalar ve arayışlar, kazanan takım ortaya çıkabilmek adına. Oyuncunun bireysel özelliklerinden ziyade olayın bütününe bakmak lazım. Osmanlı maçından sonra oyunculardan maksimum verim aldığımız noktaya geldik. Osmanlı maçından sonra 21. maçımız ve 49 puan kazandık. Çok iyi bir ortalama bu. Oyuncuları ölçümlerken nasıl faydalanabileceğimize bakıyoruz. Kazanan takıma biraz geç kaldık” ifadelerini kullandı. ooo vücut dilinden de anlıyormuş :D Daha da güzeli "takım iyiydi, eğer takım iyiyse zaten hakediyorduk, hakem hatası gözardı edilebilir"e çekmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2018 mokoko said: https://www.twitch.tv/serhatakin serhat akın kadıkoybogası nickiyle twitch'te lol oynuyo sadfsafdsad bu yine gelmiş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2018 o artık düzenli yayın yapıyo abi ztn :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2018 Arkadaki kitaplik ilgimi cekti evi mi acaba.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2018 Internet kafeden oynamiyordur herhalde fjdj. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2018 Catze said: mokoko said: https://www.twitch.tv/serhatakin serhat akın kadıkoybogası nickiyle twitch'te lol oynuyo sadfsafdsad bu yine gelmiş :D lol anlamam da geçmiş yayınlardan biraz pubg'sini ve hearthstone'unu izledim. baya geyik falan iyi yani beğendim ben 10 dakikalık tecrübeme göre. ilgimi çeken oyunları oynarken bakarım ayrıca evet amünyum nereden oynuyor olacak evidir %99.9 o nasıl soru :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2018 sdf tabi de insan sasiriyor tonla kitap arkada.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2018 kırmızı karta laf edilmiş de, topla alakasız adamın dizine doğru tekme sallıyor titi. illa dizini kırması mı lazım kırmızı için? Niyet yanında şiddeti de mi önemli böyle pozisyonlarda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2018 Sotto said: Arkadaki kitaplik ilgimi cekti evi mi acaba.. abi işte benimde ilgimi çeken başta buna benzer şeylerdi. serhat'ın kişisel hayatında nasıl bir insan olduğunu bilmezdik hiç. ozamanlar böyle sosyal medya falanda olmadığı için. şimdi böyle senden benden gibi biri olduğunu görünce hoşuma gitti açıkçası. o genel olarak topçularda olan salak ego ve mal muhabbetler yok. geçen gün chatte birilerine kızarken "hepinizi banlarım pavalı köpekler" bile dedi abi adam asfdsadfsafda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2018 kapıyı pencereyi açmışsınız, oh ne güzel ceyran yapmış banlar, hll. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2018 oaa hakikaten kıyım yaşanmış hahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2018 harbi lan naaptınız olm değer miydi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2018 elma yine trap'e düşüp gitmiş. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2018 bir tane fenerli mod olmayınca işte böyle oluyor :( apple a karşı 2 tane fenerli ban yemiş 1 BEŞİKTAŞLI 2 FENERLİYİ YOK EDER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2018 esh de gitmiş, o da beşiktaşlı. fuckir diye biri de gitmiş o kimdi? beşiktaşlı sanırım o da. hani 1 beşiktaşlı 2 fenerliyi yok ediyordu la 2 fenerli 3 beşiktaşlıyı yok etmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2018 yapın beni mod abi. kralını tanımam basarım banı. benden çok güzel fenerbahçeli mod olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2018 fuckir de gitmiş şimdi görüdm 2 FENERLİ 3 BEŞİKTAŞLIYI YOK EDER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2018 Arda'nın alacağı cezaya benziyor :P sezon bitti , 10-15 maç ceza verseler ne yazar :D Herif seneye çinde oynayacak nasılsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2018 @liebe ben de tam editliyodum üstteki mesajımı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2018 fener old boyz abi, kıralını tanımayız herkes ayağını denk alsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2018 o değil de ortalık valequentaya kaldı desenize ahah neyse şampiyon da oldular artık zaten, sevinsin gariban iki yıldır perişan oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2018 merak etmeyin yiğitlerim intikamınız alınacak!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2018 post-imza uyumu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2018 cannes gölü olmus, modlar isbasinda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2018 Laraken said: aktiftablet said: valequenta said: olm harbiden lan besiktaslilar goc etti saniyordum hepsi hakem hatasi bekliyormus burada pusuda. cok iyi ahahah. SELAM Şanslısınız dany nin yaptığı şike göze batmaz bu akşam. =) abi sen delisin. olm şu adama yazdıklarımı normal isnanlar cevaplamasın, ortalık karışıyo sonra (= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar