Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe 2017-2018 Sezonu Genel Tartışma

kizillelma

Öne çıkan mesajlar

Darksun said:

Bursaspor Başkanı Ali Ay’ın “Bugün en az 1 puanımız çalındı” açıklamasına katılmadığını söyleyen Aykut Kocaman, “Bugün maçı son derece doğru götüren bir hakem vardı. Oyunun sonlarına doğru lehimize birkaç hatanın olduğu doğru. Ama bugün 25’e yakın şut atan, son ana kadar maçı isteyen bir takım vardı. Fırat Aydınus’un kararlarından çok daha önce öne geçebilirdik. Hakemlerin her zaman verdikleri karardan ziyade, vücut dillerine bakarım. Bugün hakemin 1. dakikadan itibaren vücut dili, karşılaşmayı hakem gibi yöneteceği yönündeydi. Benim de istediğim bu” dedi.

Volkan Demirel’in hamlesini hakemin görmesinin çok zor olduğunu söyleyen tecrübeli hoca, “Volkan’ın hamlesi önce Yusuf’a, sonra topa geliyor. Santim santim izlemek gerekiyor ve hakem için çok zor bir pozisyon. Bütün çabalar ve arayışlar, kazanan takım ortaya çıkabilmek adına. Oyuncunun bireysel özelliklerinden ziyade olayın bütününe bakmak lazım. Osmanlı maçından sonra oyunculardan maksimum verim aldığımız noktaya geldik. Osmanlı maçından sonra 21. maçımız ve 49 puan kazandık. Çok iyi bir ortalama bu. Oyuncuları ölçümlerken nasıl faydalanabileceğimize bakıyoruz. Kazanan takıma biraz geç kaldık” ifadelerini kullandı.

ooo vücut dilinden de anlıyormuş :D

Daha da güzeli "takım iyiydi, eğer takım iyiyse zaten hakediyorduk, hakem hatası gözardı edilebilir"e çekmiş.
Sosyal ağlarda paylaş

Catze said:

mokoko said:

https://www.twitch.tv/serhatakin

serhat akın kadıkoybogası nickiyle twitch'te lol oynuyo sadfsafdsad

bu yine gelmiş :D

lol anlamam da geçmiş yayınlardan biraz pubg'sini ve hearthstone'unu izledim. baya geyik falan iyi yani beğendim ben 10 dakikalık tecrübeme göre. ilgimi çeken oyunları oynarken bakarım

ayrıca evet amünyum nereden oynuyor olacak evidir %99.9 o nasıl soru :D
Sosyal ağlarda paylaş

Sotto said:

Arkadaki kitaplik ilgimi cekti evi mi acaba..

abi işte benimde ilgimi çeken başta buna benzer şeylerdi. serhat'ın kişisel hayatında nasıl bir insan olduğunu bilmezdik hiç. ozamanlar böyle sosyal medya falanda olmadığı için. şimdi böyle senden benden gibi biri olduğunu görünce hoşuma gitti açıkçası. o genel olarak topçularda olan salak ego ve mal muhabbetler yok.

geçen gün chatte birilerine kızarken "hepinizi banlarım pavalı köpekler" bile dedi abi adam asfdsadfsafda
Sosyal ağlarda paylaş

Laraken said:

aktiftablet said:

valequenta said:

olm harbiden lan besiktaslilar goc etti saniyordum hepsi hakem hatasi bekliyormus burada pusuda. cok iyi ahahah.

SELAM

Şanslısınız dany nin yaptığı şike göze batmaz bu akşam. =)

abi sen delisin.

olm şu adama yazdıklarımı normal isnanlar cevaplamasın, ortalık karışıyo sonra (=
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...