Suark Mesaj tarihi: Haziran 21, 2017 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2017 evet kuruldan belli puan falan alman lazim. Yani devlet dioki, sen engellisin ve senin icin arac ihtiyac. o yuzden sana indirim yapiorm. Yuksek sekerin falan varsada cikio,ama iste doktorlarin vermesine bakiyor olay. zaten hayat vurmus bide devlet vurmasin hesabi Rasmon said: Öncelikle geçmiş olsun bu görme engeli sebebiyle ucuz araç veriyorlar doğru anlamıyorum büyük ihtimalle?
Rasmon Mesaj tarihi: Haziran 21, 2017 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2017 Araç için ilginç değil mi biraz? Trafiği riske sokmuyor mu?
Esh Mesaj tarihi: Haziran 21, 2017 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2017 Gorme engelliye refakatci surucu ile bindiriyosun. O da deno. Denodan baska kimse kullanamaz o arabayi mesela. Polis yakalarsa gg
pattisliborek Mesaj tarihi: Haziran 21, 2017 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2017 Suark said: subari 150 bin abi, zaten onu alacak olsa adam mersoyu bwm yi i alir simdiden. butcesi 90k. Karsilastirdigin segmente de bak bir ama. Muadili alacagin 3 serisi ya da C icin liste fiyatlari 200'e vurmus. 1 ile Levorg falan karsilastirmak absurd.
Esh Mesaj tarihi: Haziran 21, 2017 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2017 Bi denoya bak bi levorg a bak abi. Sence yanyana nasil durabilir bu ikili? Ayrica gerek yok
pattisliborek Mesaj tarihi: Haziran 21, 2017 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2017 Levorg alsin/almasin degil. Suark'in onu alacagina onu al demesine verdim ya o cevabı. 1 serisi de overpriced net. 140 lira 1 serisine mi verilir abi??!
Esh Mesaj tarihi: Haziran 21, 2017 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2017 120 golfe veriliyosa 1 e de verilir heralde Olm 1.0 motorlu araba 80 kaat lan. Bisiklete taksan yokus cikmayacak aracin fiyata gel
Sorieno Mesaj tarihi: Haziran 21, 2017 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2017 Esh said: 120 golfe veriliyosa 1 e de verilir heralde Olm 1.0 motorlu araba 80 kaat lan. Bisiklete taksan yokus cikmayacak aracin fiyata gel Abi bu demode bir görüş ya. Motor hacmi ve tork üretimi konusundaki korelasyon eskisi gibi değil. Özellikle VAG grubu araçlarında çok ciddi performans verebiliyor 1.0'lar da. Tabii öyle uzun yol yapayım uçayım kaçayım için çok elverişli değil de "yokuş çıkamaz bayılır kalır zıbarır" da fazla upgrade bir yorum. 1.2 poloyla otoban fareliği yapıyorum ben mesela.
Esh Mesaj tarihi: Haziran 21, 2017 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2017 Espiri zaten o. Tesbihte ayar olmaz
pattisliborek Mesaj tarihi: Haziran 21, 2017 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2017 Golf al daha iyi 1 yerine ya. 120 liraya yeni Highline'ı veriyorlar 1.4 150 beygir. Aynı dolulukta benzin 1 için 140 liralara çıkıyor fiyat. Arka yaşam alanı vs Golf bariz daha iyi zaten. 1 serisi arkası çük kadar, tabi Deno arkayı kullanmayacaksa önemi yok. Kısaca pervane logosu olsun diye 20 kaat at diyor Borusan sdf. Ama beyaz alma Nofrost buzdolabi gibi duruyor araç sdf. Gerçi Doğuşa gitsen yer gök beyaz dsg polo/golf. Niş bir renk/donanım sorduruyorsun, 3 ay sürer gelmesi yerine beyaz highline verelim hazır hemen diye cevap geliyor anında.
paramecium Mesaj tarihi: Haziran 21, 2017 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2017 Selam, Abi alınsın şu otomobil artık :D Saygılar.
Esh Mesaj tarihi: Haziran 21, 2017 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2017 Hyundai kia falan niye bakmiyo bu oglan?
pattisliborek Mesaj tarihi: Haziran 21, 2017 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2017 http://i.cdn.ensonhaber.com/resimler/diger/enver-pasa_1956.jpg o da vw binerdi bugun.
Rasmon Mesaj tarihi: Haziran 21, 2017 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2017 pattisliborek said: Golf al daha iyi 1 yerine ya. 120 liraya yeni Highline'ı veriyorlar 1.4 150 beygir. Aynı dolulukta benzin 1 için 140 liralara çıkıyor fiyat. Arka yaşam alanı vs Golf bariz daha iyi zaten. 1 serisi arkası çük kadar, tabi Deno arkayı kullanmayacaksa önemi yok. Kısaca pervane logosu olsun diye 20 kaat at diyor Borusan sdf. Ama beyaz alma Nofrost buzdolabi gibi duruyor araç sdf. Gerçi Doğuşa gitsen yer gök beyaz dsg polo/golf. Niş bir renk/donanım sorduruyorsun, 3 ay sürer gelmesi yerine beyaz highline verelim hazır hemen diye cevap geliyor anında. Orta aynadan 3 gibi görünüyo (:D
Sorieno Mesaj tarihi: Haziran 21, 2017 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2017 120-125 binlik arabalara bakıyorum demiş, ÖTV muaf olacaksa biz niye adama çerço modeller öneriyoruz? Gitsin alsın 3 serisi, ÖTV'siz o fiyata gelir. edit: Ha aracın satış fiyatı olarak 120-125k demiş. Donuma değmesin demiş yani.
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 21, 2017 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 21, 2017 ahah son yorumlar bombastikmiş. öncelikle sağ olun geçmiş olsun dilekleri için de, annem'de bu 12 yaşından beri var ve aslında gündelik hayatında dışarıdan bakılınca anlaşılacak bir şey değil. %90 diyince sanki baya baya kör sanılıyor annem de, farklı bir durum var. yani tanısanız, vakit geçirseniz herhalde annem söylemedikçe asla anlamazsınız, south carolina distropisi diye geçen bir şey. bir gözde %50, bir gözde %75 görme kaybı var. annemin anlattığı kadarıyla bir nevi perde var gözlerinde. ama çocukluktan beri olduğu için kendini alıştırmış bu duruma. atıyorum tv/sinema'yı 20 cm öteden falan izler, kitap okuyamaz çünkü midesini bulandırıyor, telefonda&bilgisayarda çalışırken font dev gibidir vs. araba konusuna dönecek olursak, evet baya bir tereddütlüyüm ne almam gerektiği konusunda, çünkü dediğim gibi annemin ev de almak istemesi sebebiyle max 15 bin lira çıkması beni biraz kısıtladı. ben de banka sektöründen çıkıp 7 ay işsiz kaldığım dönemde epey birikmiş paramı yemiştim. 6 aydır bordro'lu çalışıyorum yine, o yüzden hemen fazla lüks araca girişmek istemiyorum. polo biraz meh geliyor bana tasarım olarak. vw de olsa, clio'nun gt line'ı daha bana hitap ediyor. subaru'ya ısınamadım hiç, duymamıştım da o arabanın varlığını. ya kullanmicam işte rapor hakkını, iyice para biriktirince bmw'ye/full golf'e giricem ya da şu an alabileceğim aracın anahtar teslim fiyatının max 90k olması lazım. o da böyle bir avantaj varken mantıklı bir harcama olmuyor gibi geliyor sanki.
Rasmon Mesaj tarihi: Haziran 21, 2017 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2017 Bekle bence acil araç ihtiyacın yoksa.
Esh Mesaj tarihi: Haziran 21, 2017 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2017 Bekledikce daha da girecek araba fiyatlari sdfg Gerci yaz rahat gecer tr icin de son ceyrege girilirken gg ler baslar
Suark Mesaj tarihi: Haziran 21, 2017 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2017 sifir arac aralikta almak mantikli, bu arada pattisli adam HB araba istiyor abi. 1 en guzel opsiyonun tabi pahali biraz ama sattiginda cliodan daha fazla para kazanacaksin onu dusun mutlaka
Holy Mesaj tarihi: Haziran 21, 2017 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2017 Ne kadar erken alırsan, 5 senenin kick-offunu o kadar erken verirsin. Bir an once yapıştır bence. Bir de ikinci el değer kaybını çok düşünmüyor olman lazım aslında, her türlü aldığın paranın çok üstüne satacaksın zaten ve yine ÖTV indirimli alacaksın 5 sene sonra. Bu nedenle Levorg güzel bir tercih olur. Mazda falan düşünüyorsan da az daha çıkıp MX-5 alamıyorsan hiç bulaşma Mazda'ya.
Suark Mesaj tarihi: Haziran 21, 2017 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2017 abi adam hb istiyor bide levorgu aldin simdi, 5 sene sonra satacagin para muadilinin azi olacak abi. dusurmen lazim ki alsn insanlar.
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 21, 2017 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2017 5 sene kullanacaksa yeni bişey alsın bence. leon yenilendi mesela, fiyat da uyuyo, 1.0 ecotsi hem güncel motor falan. Bence olur.
Esh Mesaj tarihi: Haziran 21, 2017 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2017 5 sene sonra elektrikli ve hybridler tecavuz edecegi icin piyasaya bilemedim degeri ne olur ne olmaz
Liebe Mesaj tarihi: Haziran 21, 2017 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2017 beklediğin her gün zarar oluyor hakikaten, geçen sene 58 bine 1.2 manuel leon vardı. şimdi 62 bine ibiza bakıyorum otomatik bu tabi. biraz daha beklersem 70 bine dacia falan bakıcam sanırım
Öne çıkan mesajlar