Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2018 Bundan sonra Tudors gömlek krallıgı davası var daha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2018 sostizm said: ulan koca koca adamlar bir düzgün sözleşme yapıp, düzgün feshetmeyi öğrenemediler. Kulüp yöneticisi olmak için ön şart mıdır nedir bu mallıklar? Göztepe'den danışmanlık alsınlar ya da. Göztepe demişken. gs taraftarları sosyal medyadan saglam algı yürüttüler ha. her yerde tamer tuna ve mehmet sepil in verdigi demeçleri çarpıtarak yayınlıyor herifler. zaten 17-25 yaş arası kitle inanılmaz bilgisiz ve toxic! yorumlar fena kirli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2018 neyse fanatik kolpalamis, cas sitesinde de yok bir sey, onceden de soyle bir anlasma var https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/444583 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2018 Riekerink hoçam Heerenveen'in başına geçmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2018 riekerink bey diyecekler mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheGreatWall Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2018 DarKRideR said: belhanda sahada yokken istatiksel olarak bayağı kötüleşiyordu gs, pozitif istatistiklerde ortalama 0.30 falan fark oluyordu en iyisinde bile. Asdfdsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheGreatWall Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2018 Red said: o istatistiklerde şey var mı mesela belhanda'nın olmadığı maçlar deplasman mı ? içerde mağlubiyeti yok bu takımın. deplasmanda belhanda varken de kötüyüz ama içerde belhanda farketmeksizin takım kazandığı için o şekilde bir istatistik oluşmuştur. karabük maçı dışında kazandığımız rahat deplasman yok. bunun belhanda ile alakasını olduğunu sanmıyorum. ben izlediğime inanırım. belhanda yerine sneijder oynasa şu takımda şampiyonluğu önceden garantilerdik. bence o kadar zarar veriyor takıma. takımın 10 numarası şut atamıyor. ligde 2 golü var sdfs. maicon bile 5-6 gol atmıştı sanırım. hadi onu da geçtim aşırı gevşek bir tarzı var. canlı bomba gibi ve ruhsuz baya. Mehmet Demirkol demisti galiba futbol amerikan sporlari gibi istatistik ile aciklanamaz diye. Bu amerikalilar istatistik isini cok seviyor futbolu da zehirlediler tarzi bisiler sallamisti amerikalilara. Zaten uzun vadede izleyerek yapilan yorumlar istatistiklere bakarak yapilan yorumlardan cok daha dogru. Belhanda su anki formasyon da gercekten kanser ediyor, futbolu olduruyor. Ndiaye, Fernando bide bu adam 3 lu oynasa belki daha efektif olabilirdi. Direk 10 numara oyuncusu degil. Yada kanatta denenebilir. 1 - 2macini hatirliyorum kanatta da fena degildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2018 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2018 YIRMIBIR ULAN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2018 Oh be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2018 https://secure.i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/01778/aslan_1778040c.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2018 ŞAMPİYONNNNNN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2018 malumun ilanı oldu sonunda, güzel oldu sezon gs için. ne zaman batağın eşiğine gelse bu kulüp bir şekilde kurtarıyorlar götü ak çok kıskanıyorum bu durumu aksdjhfkjsad 7 mağlubiyet ile 75 puan toplayıp şampiyon olmak cidden çok garip olay ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2018 kutlariz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2018 Beinsports'da guzel videolar hazırlamıslar gomistir musleradır, ekranın yarısı sampiyon galatasaray yazısı oldugundan videoların alt kısmını tahmin ederek izliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2018 Tebrikler :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2018 tebriks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2018 Konduk mu? 21. şampiyonluğa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2018 fenn said: İstatistik kasmayın demiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2018 DarKRideR said: sabonis said: DarKRideR said: belhanda sahada yokken istatiksel olarak bayağı kötüleşiyordu gs, pozitif istatistiklerde ortalama 0.30 falan fark oluyordu en iyisinde bile. nerde bu istatistikler twitterda görmüştüm, dur aratıyorum tekrar bulursam postlarım. edit: buldum, optadan alınma. said: Belhanda sahadayken; her 90 dakikada 2.3 gol atıyor, yokken 1.3 her 90 dakikada sahadayken; 0.8 gol yiyor, yokken 1.7 bunun bir de hücum alanına kesilen toplar, ceza sahasına girme olayları vardı da onu bulamadım. opta'da vardır gerçi de geriye inmek gerek aramada çıkmıyor. said: kendisi sahadayken 2.3 gol yokken 1.3 gol ortalaması yapılmış, sahadayken 0.8 gol yokken 1.7 gol yenilmiş ortalama. kendisinin sahada olmadığı ligde 4 maç var trabzon, kayseri, kasımpaşa, akhisar hepsi deplasman. galatasaray’ın deplasman karnesi zaten kötü. ligde içerde tüm maçlarda oynamış. ligde 12 deplasman maçında sahadaymış. sadece deplasman maçlarında oynamadığına göre istatistiklere deplasman karnesi üzerinden bakmak daha sağlıklı olur. -oynadığı 12 deplasmanda takım 21 gol atmış 18 gol yemiş maç başına 1.75 gol atılmış, 1.5 gol yenilmiş. -oynamadığı 4 deplasman maçında 7 gol atılmış 6 gol yenilmiş, maç başına 1.75 gol atılmış,1.5 gol yenilmiş. yani bu adam sahada olsa da olmasa da değişen birşey yok. oynadığı 12 deplasmanda beş galibiyet iki beraberlik beş mağlubiyet varken oynamadığı dört deplasmanda iki galibiyet iki mağlubiyet var. yine değişen bir şey yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2018 sapladik :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2018 Aziz Yıldırım'a ikinci yıldızı taktırmışız valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2018 seeeeen adanmış hayatların umuduuuuuuuuuuuuuuu şanlı galatasaraaaay. inlesin ülke zaferinleeeeeeeeeeeeeeeeeeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2018 kuşlar yuvalarına kaçtı lan gördüm birer birer sdsafds. bugün bizim olm, yarınlara bakacaz. gelecek varsa yarın kuzey üstte görüşürüz. 4. lere selam çakalım İNANMAYIN DEMİŞTİK. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2018 nerde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar