Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2018 fb karabük maçında yenilirse kulubü kapatsın :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2018 Benim fenerden umudum var :) Son maçta şampiyonluk verme Kendi sahasında şampiyonluk kutlaması ve ışıkların kapanması vs Fenerden bekliyorum az ihtimalde olsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2018 Son maçta 2 defa verdiler, allah düşmanıma vermesin , nasıl bir his düşünmek istemiyorum. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2018 https://pbs.twimg.com/media/DcihOoXXUAAddID.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfred Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2018 Arkadaş son maçta verme felan... Çağırmayın böyle olumsuz düşünceleri... Pazartesi 22:00 da şampiyonluk gelsin :D... Son maçta çiğdem çitleriz maç izleriz raat raat :D.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2018 fener karabüke puan kaybederse kulübü kapatsınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2018 Acil durumda kendi kalesine gol atması için devreye sokulabilecek eski Fenerli var mı diye baktım Karabük kadrosuna, tek aday Kerim Zengin kadro dışıymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2018 Darksun said: Son maçta 2 defa verdiler, allah düşmanıma vermesin , nasıl bir his düşünmek istemiyorum. :D Kötü. Darısı başınıza. Amin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2018 ayıp ayıp ben kimsenin başına gelmesin diyorum adam ne diyor :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2018 said: Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz, gelecek sezon için UEFA'nın sarı-kırmızılı futbol takımına Avrupa kupalarına katılımla ilgili bir ceza vermeyeceğini söyledi. Ardarda güzel haberler alıyoruz bakalım (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2018 Gomis"in en yakın rakibi Burak sezonu kapattığından dolayı Gomis %99.99 gol kralı diyebiliriz ve şimdiden tebrik ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2018 fenn said: said: Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz, gelecek sezon için UEFA'nın sarı-kırmızılı futbol takımına Avrupa kupalarına katılımla ilgili bir ceza vermeyeceğini söyledi. Ardarda güzel haberler alıyoruz bakalım (tu) bunu yazmaya geldiydim şampiyonluktan daha önemli haber, seneye dursunun "şaşırmayacağı" gibi transfer yasağı falan gelseydi çok kötü durumlar olabilirdi herif dursunu devirdiğinden beri "2 merchandise alıverin bea" şeklinde geziyordu zaten ehueh ne diyelim hamdolsun teğet geçti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2018 resmi aciklama yok, heyecanlanmayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2018 Transfer yasağı gelir inşallah da komisyoncu Dursun vazgeçer belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2018 Qral'a bak ya 35 yasinda rakiplerinin ayaklarini titretiyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2018 Hadi önümüzdeki hafta maçları oynansın da yeni sezon için yeni başlık açalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2018 Evet beyler averajlar eşitlendi. Tehlikenin farkında mısınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2018 Başak zaten bizi geçiyor FB den bağımsız. Değişen birşey yok ki GS açısından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2018 aziz basgan 2 rakibede teşvik verecek artık :D açsın kesenin ağzını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2018 Bakıyorumda bi an başakşehir ile fener şampiyon olabilir miyiz hayaline girmişler. Unuttuğunuz bir şey var mayıslar bizimdir !!! :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2018 3lü averajda başak şampiyon oluyor valla lan. Korkunç Denizli faciası olmasın pls. Başlık falan bile açmayın. Totem power Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2018 aha başak olursa burada vanish in boyutu inanılmaz olur ya. Futbol bölümünü yas tutuyoruz diye askıya alırız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2018 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2018 sabonis said: 3lü averajda başak şampiyon oluyor valla lan. Korkunç Denizli faciası olmasın pls. Başlık falan bile açmayın. Totem power 3'lü averajda toplam gole bakılmıyor mu? fb oluyor şampiyon o durumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2018 Aralarin da 3lu averaj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar