Cokomantis Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 Spyro said: cuphead'in de artworku dolayisiyla ilk duyuruldugundan beri bekliyordum ama xbox exclusivemis bu da.. bahsi gecen oyunlarin hicbiri xbox aldiracak cinsten degil.. o yuzden geciyorum :).. kim diyo pc'de yok diye ya. delirtmeyin beni. http://store.steampowered.com/app/268910/Cuphead/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 paid mods ehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 sea of thieves 2018'e sarkmış. bi kanun çıkarsalar, oyun çıkana kadar öyle ballandırmak resim video göstermek yasaklansa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 meh boşuna beklemişim, hiçbirşey yoktu. ücretli modlar dlcvari bir dönüş yapmış, kalite ve kalıcılık resmi dlc gibi olsa bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 ulan kalktım açtım 5 dk sonra bitti bethesda sunumu, 30-40 dk sunum mu olur abey 7 de dğlmiydi başlama saati? şuda xbox sunumu aramayın 2 saat diye koyim https://www.youtube.com/watch?v=aMDhlmIzYR8 dk20 de başlıyo bakalım bunlar napmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 @sam: elder scrolls online varken hala single oyun bekliyorsun, cok hatalisin :P 2015+4=2019 bir sonraki bethesda studyo oyunu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 evet ben de öyle düşündüm ama hocanın dediği gibi ya tutarsa diye umdum. :/ 2020 olacak bu gidişle cidden pff.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 o degilde xbox onex... 500 dolar ne haci... kim alacak ki onu... neogaf forumlarindaki geyiklere yarildim bu sirada #buildthewall http://www.neogaf.com/forum/showpost.php?p=240222644&postcount=5218 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 500 dolar pahalı değil abi. pc'de sadece gpu 700 dolar, o da 4k a yetmiyor. enthusiastic tier şeyler bunlar. budget fiyat beklemek anlamsız. ucuzunu isteyene 1080p alternatifi var. (konsola 500 dolar veremeyen adamın zaten büyük ihtimal 4k tvsi yoktur) ben hala 4k 60 fps nasıl olacak aklıma yediremedim ama bakalım görecez. eğer yaparlarsa her türlü alırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 oooo.... olmayacak ki 1070 o karttan daha iyi onda 4k oynayabilir misin? bu sirada konsollarda fiyat cok onemli ps3 bir onceki nesilde kotu performansinin sebebi fiyati idi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 sadece gpu ile alakalı değil abi o zaman? iki durum olabilir. ya bu adamlar 4k değil ve sıkıyorlar haha ya da alet büyülü falan. 4k gaming dediğin şey şu an hala pcde elde edemediğin bir şey. 500 dolar bedava bunu düşündüğün zaman. gtx 1080 - 4k da 20-25 fpslere kadar düşüyor. 1080ti bile 60 stabil değil çoğu titleda. ondan f/p inanılmaz iyi eğer gerçekten 4k 60 fps oyun oynatacaksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 tabii bu kıyaslamayı yaparken pc'de ultra grafik ayarı + high fov ile kıyaslama yapıyorum. konsolda ultra olmaz high olur, 100 fov olmaz 70 olur falan falan. normali de o ama zaten, düşündüğün zaman 3k'dan aşağı toplayamazsın o pc'i. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 tam bunu yazmaya geldim, adam size demiyoki 4k ultra oynatacak diye, high olcak çoğu ayar, araya orta ayar bile serpiştircekler 4k diye vercekler işte, pcnin işine gelir işte, az da olsa daha kaliteli port oyunları gelir grafik açısından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 hala olursa gercekten cok iyi falan yaziliyor. ekran karti fiyatlari belli... modlu minecraft pazarlamaya niyetlenmisler. transaction gommeye baslayacaklar. mobil disi butun platformlarda oyunu denk hale getirmek buyuk ortadogu projesi gibi bir sey. oyle oyle cikacak o 2.5 milyar dolar. neyse en azindan tirt bir sequel yapmamislar. state of decay'de multiplayer yoksa bosuna yapmislar. sandbox ozelliklere abanmis olmalari da lazim. trailerda pek bir sey gostermedigine gore ugrasmadan reskinlemisler. metro sandbox'a donduyse oradan ekmek cikar. stalker'in boslugunu dolduracak bir oyun lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 abi metroda neden 28 days later'ın müziği var peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 çünkü eşeğin zikinden dolayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 state of decay tamamen multi ağırlıklı bir sunum değil miydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 bethesdanin 2. parali/kredili mod denemesi cok iyimis, 20+ milyon bir kitlen var 2 oyunda ayri ayri, yapsana duzgun 2 exp. daha madem boyle abidik fail olacagi kesin seylerle ugrasacagina bari ip genislesin lel marketing gerizekali midir nedir (facepalm) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 O konsol 4K 60fps olur 1440p upscaled, 60 FoV, Extra Low ayarlarda tertemiz 4K up to 60fps Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 bingildak said: state of decay tamamen multi ağırlıklı bir sunum değil miydi sunum öyleydi de state of decay 1 de baya sanki multi oyunu bot atıp oynuyormuşuz gibi hissettiriyordu. bunda da U MAD? diye single çıksa şaşırmam sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 gaming bitmiş gençler. hiçbir zaman ps2'nin şanlı günlerini yaşayamayacağız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 Cokomantis said: Spyro said: cuphead'in de artworku dolayisiyla ilk duyuruldugundan beri bekliyordum ama xbox exclusivemis bu da.. bahsi gecen oyunlarin hicbiri xbox aldiracak cinsten degil.. o yuzden geciyorum :).. kim diyo pc'de yok diye ya. delirtmeyin beni. http://store.steampowered.com/app/268910/Cuphead/ console exclusive yaziyormus.. tamamen exclusive sanmisim.. iyi bari :).. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 Bright said: O konsol 4K 60fps olur 1440p upscaled, 60 FoV, Extra Low ayarlarda tertemiz 4K up to 60fps İyi de insanlar salak değil abi. Bu çakallıkla kaç ünit satacaksın. 30 fps lock gibi bir şey değil yani low text extra low fov dediğinde camur olur 4k displayde. 1080p den kötü deneyim sunar. Sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 bingildak said: insanlar salak değil 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar