Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Spyro said:

cuphead'in de artworku dolayisiyla ilk duyuruldugundan beri bekliyordum ama xbox exclusivemis bu da.. bahsi gecen oyunlarin hicbiri xbox aldiracak cinsten degil.. o yuzden geciyorum :)..

kim diyo pc'de yok diye ya. delirtmeyin beni.

http://store.steampowered.com/app/268910/Cuphead/
Mesaj tarihi:
ulan kalktım açtım 5 dk sonra bitti bethesda sunumu, 30-40 dk sunum mu olur abey 7 de dğlmiydi başlama saati?

şuda xbox sunumu aramayın 2 saat diye koyim

https://www.youtube.com/watch?v=aMDhlmIzYR8

dk20 de başlıyo

bakalım bunlar napmış
Mesaj tarihi:
o degilde xbox onex...
500 dolar ne haci...
kim alacak ki onu...

neogaf forumlarindaki geyiklere yarildim bu sirada
#buildthewall
http://www.neogaf.com/forum/showpost.php?p=240222644&postcount=5218
Mesaj tarihi:
500 dolar pahalı değil abi.

pc'de sadece gpu 700 dolar, o da 4k a yetmiyor.

enthusiastic tier şeyler bunlar. budget fiyat beklemek anlamsız.

ucuzunu isteyene 1080p alternatifi var. (konsola 500 dolar veremeyen adamın zaten büyük ihtimal 4k tvsi yoktur)

ben hala 4k 60 fps nasıl olacak aklıma yediremedim ama bakalım görecez.

eğer yaparlarsa her türlü alırım.
Mesaj tarihi:
sadece gpu ile alakalı değil abi o zaman?

iki durum olabilir. ya bu adamlar 4k değil ve sıkıyorlar haha ya da alet büyülü falan.

4k gaming dediğin şey şu an hala pcde elde edemediğin bir şey.

500 dolar bedava bunu düşündüğün zaman.

gtx 1080 - 4k da 20-25 fpslere kadar düşüyor.

1080ti bile 60 stabil değil çoğu titleda.

ondan f/p inanılmaz iyi eğer gerçekten 4k 60 fps oyun oynatacaksa.
Mesaj tarihi:
tabii bu kıyaslamayı yaparken pc'de ultra grafik ayarı + high fov ile kıyaslama yapıyorum. konsolda ultra olmaz high olur, 100 fov olmaz 70 olur falan falan.

normali de o ama zaten, düşündüğün zaman 3k'dan aşağı toplayamazsın o pc'i.
Mesaj tarihi:
tam bunu yazmaya geldim, adam size demiyoki 4k ultra oynatacak diye, high olcak çoğu ayar, araya orta ayar bile serpiştircekler 4k diye vercekler işte, pcnin işine gelir işte, az da olsa daha kaliteli port oyunları gelir grafik açısından.
Mesaj tarihi:
hala olursa gercekten cok iyi falan yaziliyor. ekran karti fiyatlari belli...

modlu minecraft pazarlamaya niyetlenmisler. transaction gommeye baslayacaklar. mobil disi butun platformlarda oyunu denk hale getirmek buyuk ortadogu projesi gibi bir sey. oyle oyle cikacak o 2.5 milyar dolar. neyse en azindan tirt bir sequel yapmamislar.

state of decay'de multiplayer yoksa bosuna yapmislar. sandbox ozelliklere abanmis olmalari da lazim. trailerda pek bir sey gostermedigine gore ugrasmadan reskinlemisler.

metro sandbox'a donduyse oradan ekmek cikar. stalker'in boslugunu dolduracak bir oyun lazim.
Mesaj tarihi:
bethesdanin 2. parali/kredili mod denemesi cok iyimis, 20+ milyon bir kitlen var 2 oyunda ayri ayri, yapsana duzgun 2 exp. daha madem boyle abidik fail olacagi kesin seylerle ugrasacagina bari ip genislesin lel marketing gerizekali midir nedir (facepalm)
Mesaj tarihi:
bingildak said:

state of decay tamamen multi ağırlıklı bir sunum değil miydi

sunum öyleydi de state of decay 1 de baya sanki multi oyunu bot atıp oynuyormuşuz gibi hissettiriyordu. bunda da U MAD? diye single çıksa şaşırmam sdfg
Mesaj tarihi:
Cokomantis said:

Spyro said:

cuphead'in de artworku dolayisiyla ilk duyuruldugundan beri bekliyordum ama xbox exclusivemis bu da.. bahsi gecen oyunlarin hicbiri xbox aldiracak cinsten degil.. o yuzden geciyorum :)..

kim diyo pc'de yok diye ya. delirtmeyin beni.

http://store.steampowered.com/app/268910/Cuphead/

console exclusive yaziyormus.. tamamen exclusive sanmisim.. iyi bari :)..
Mesaj tarihi:
Bright said:

O konsol 4K 60fps olur

1440p upscaled, 60 FoV, Extra Low ayarlarda tertemiz 4K up to 60fps

İyi de insanlar salak değil abi. Bu çakallıkla kaç ünit satacaksın. 30 fps lock gibi bir şey değil yani low text extra low fov dediğinde camur olur 4k displayde. 1080p den kötü deneyim sunar. Sanmıyorum.
  • Yeni Oluştur...