Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tekken 7

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Eddy iyiydi ya iki tekme tuşuyla ileri ileri yapınca kapuera tekmeleri spamleyip herkesi delirte delirte yeniyordum, bitek eddy vs. eddyde beni yenebiliyorlardı.

Bu indirime girsin alalım ya eğlencedir tekken. Eddy yine aynıysa online oynarım bwhahahaha
Mesaj tarihi:
bide paul ile OLUM VURUSU kasanalr vardi o donem "bak saldirma iki dakka valla cok pis yenicem vuruyorsun diye olum vurusu atamiyorum! :("

buda dursun surda guncel

http://i.imgur.com/V8WySis.png
Mesaj tarihi:
Nina ile o kolu paula geri monte etmek çogzeldi o dönemler fgdfg yanlış hatırlamıyorsam vereceği hasardan çok daha fazlasını yiyordu paul.

Zaten t3/tag de nina/king seçen adamdan tırsacaktın hajıt. Onun dışında mişimalar hep op idi hala da öyledir muhtemelen.
Mesaj tarihi:
ad3m said:

Nina ile o kolu paula geri monte etmek çogzeldi o dönemler fgdfg yanlış hatırlamıyorsam vereceği hasardan çok daha fazlasını yiyordu paul.

Zaten t3/tag de nina/king seçen adamdan tırsacaktın hajıt. Onun dışında mişimalar hep op idi hala da öyledir muhtemelen.

nina cidden skill istiyen bir karakterdi 3 ve tagde, duzgun oynadimi cidden aliyordun karsiligini spamcilara karsi bile, o donem ama skillcap dusuktu milletin. jin alip yumruk yumruk spamliyarak locklamaya kasiyordu nublar :3

nina main btw lel
Mesaj tarihi:
Pis nostalji ettiniz be..

Eddyci görünce girip Kingle döverdim.

Ama MKX den sonra bunun oynanış resmen komik geldi be ? O akıcılık o hız varken.. Takoz olmuş bu..
  • 4 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...